Вхід | Реєстрація

У кобеляцькому райвідділі з’явився волонтер пробації

У кобеляцькому райвідділі з’явився волонтер пробації

5 березня інспектори Кобеляцького районного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Полтавській області Юлія Рибалка та Дарія Срібна підписали договір на здійснення волонтерської діяльності із колишнім військовослужбовцем та учасником бойових дій на сході України: захисником Опитного, Зайцевого та Авдіївської промзони — Борисом Ярошенко. До слова, сьогодні він є активним учасником волонтерського руху у Кобеляках: є членом міської організації волонтерів, допомагає організовувати поїздки в зону ООС та збирати гуманітарну допомогу для наших військових. Відтепер він допомогатиме і клієнтам Кобеляцького районного відділу пробації.

В ході розмови, інспектори зупинилися на основних завданнях та напрямках в роботі волонтера пробації. Зокрема, сприяння у здійсненні нагляду за засудженими та проведення з ними соціально-виховної роботи. Борис Ярошенко погодився, що одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей та їхню життєдіяльність.

— Сподіваємось, що спільними зусиллями ми зможемо допомогти нашим клієнтам стати на шлях виправлення, тим самим, забезпечити максимальну безпеку жителів нашого району, — підсумувала Юлія Рибалка.


Автор: Кобеляцький районний відділ «Центр пробації»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2020, 16:50 | Кобеляки | Суспільство


1. Ltava / 5 березня 2020, 21:53
Усі до Кобеляцького районного відділу пробації !!! Такі волонтери !!!!!!!!
2. luna / 6 березня 2020, 14:51
Ой, не смійтеся з пробації, бо нині такий час, що її клієнтом може стати будь-хто.....і ви не виключення ...

Змінено 06.03.2020, 21:29
3. Ltava / 6 березня 2020, 22:53
2.luna
«.і ви не виключення ...»


Тіпун вам на язик !!!!!!!!!!!!! Ви знаєте що таке -ТІПУН ?:))))))
4. luna / 7 березня 2020, 10:46
Та куди вже нам ? Це ж ви тут все знаєте, у всьому розбираєтесь, всіх судите і вироки виносите....! А ми просто....погулять вийшли !
5. Ltava / 7 березня 2020, 10:49
4.luna
« А ми просто....погулять вийшли !»


гуляйте , гуляйте але не мусоріть і не хуліганте !!!:))
6. Zorn / 7 березня 2020, 13:44
Термін який дивний -"пробація". Чи знає хтось що це? Раніше кожен знав чим займається міліціонер. І на танцях і на вулиці, і в посадці міліціонер був на посту. Всі знали Яковського в Біликах, Бондаренка в Кобеляках в і так далі. А зараз читаю в «Ехо» то поліціянти конкурс малюнка для дітей організовують, то змагання для учнів, то спонсорують концерти. А хто ж тоді бореться з корупцією, злодюжками, наркошами, хуліганами...
7. Ltava / 7 березня 2020, 15:24
[[ЦИТАТА|6|Zorn| А хто ж тоді бореться з корупцією, злодюжками, наркошами, хуліганами :))))))))))))))))))))))))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації