Вхід | Реєстрація

Два парки — два підходи

Два парки — два підходи

І в Кобеляках, і в Бутенках почали видалення дерев на території, де планують створити нові місця відпочинку, конкретніше — парки. У обох випадках не обійшлося без викликів поліції. А в Бутенки навіть приїжджали чиновники із обласного управління Держекоінспекції.

Ми вже повідомляли, що в Кобеляках триває епопея із пошуком дозвільних документів на видалення дерев у парку імені Богдана Хмельницького. Житель Сухинівки Артур Ковач звернувся до міської влади із запитом про надання публічної інформації. Ковач просив надати комісійний висновок, ордер і заяву про видалення дерев. Із міської ради відповіли, що їм потрібно 20 днів, аби зібрати весь цей обсяг інформації. Із цього приводу заявник зауважує:

— Майже впевнений, що в міській раді немає жодного документа. Чомусь мені здається, що в них навіть проекту на парк немає. Поліція чомусь бездіє. Буду вимагати відкриття кримінального провадження через суд.

Минуло кілька днів. І ось уже депутат Бутенківської ОТГ Павло Гунжель викликає поліцейських у Бутенки. Там теж почали видалення дерев. І теж на території, де планують створити новий парк. Цікаво, що в згадане село в той же день прибуло керівництво обласного управління Держекоінспекції.

Про перебіг подій редакція дізнавалася зі слів заступника голови ОТГ Ігоря Федя. Він розповів:

— У нас є проект реконструкції парку, який пройшов державну експертизу. У нас є всі передбачені Постановою Кабміну дозвільні документи — від заяви до комісійного висновку і ордеру. Так, у складі комісії не було представника Держекоінспекції. Це — правда. Як правда, тобто задокументований факт, те, що ще 21 січня ми зверталися до Держекоінспекції з проханням включити до складу комісії їх представника. Згідно з Постановою, нам повинні були надати відповідь протягом 5 днів. Минув місяць відповіді не було. Комунальники почали роботу. Ми надали всі копії усіх документів як поліцейським, так і представникам Держекоінспекції. Вони провели огляд місця. Працюємо далі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня 2020, 15:12 | Кобеляки | Суспільство


1. Frau Elza / 6 березня 2020, 16:22
"Житель села Сухинівка Артур Ковач звернувся до міської ради..." На основі якого права він вимагає якісь документи? Ні, це так , питання риторичне- щоб вирубати парк, та навіть дерево в місті, потрібно кучу дозволів, і навряд чи міська рада копала б собі яму в цьому напрямку. Але- хто такий цей Артур Ковач, спитають ті, хто з ним не знайомий. В минулому зек, що відсидів за хуліганство і шахрайство, потім його підібрала сердобольна жіночка, на якій він вдало наживається, тримають притулок для собак, який він хотів перевести під патронат міськради в свій час, що не вдалося. Носить з собою відеокамеру, особливо любить «таємні» записи,щоб потім можна було вас засудити. Людині може потрібне лікування , бо він так оббиває пороги міліції і прокуратури, все щось намагається доказати, а може відплатити за обиди,причинені в свій час людьми в погонах. І правильно писав про нього Копилець, що він провонявся собачою сечею і немитим тілом. Гарний персонаж))
2. Малой / 6 березня 2020, 18:01
1.Frau Elza
«"Житель села Сухинівка Артур Ковач »

Відкрив кримінальну справу на міську раду по ст 365 КК Украінм та переконаний що при бажанні знайде і вас. У вас 3 коментарі цим все сказано ,тай тупі ви в висновках хто такий. А вимагає він документи наверно маючи право, шкода що ви тупенькі і в законодавстві нерозумієтесь.До того-ж оббріхуєте людину
3. gering / 6 березня 2020, 18:44
1.Frau Elza
«" На основі якого права він вимагає якісь документи»

Про доступ до публічної інформації
Стаття 15. Оприлюднення інформації розпорядниками
. Інформація, передбачена частиною першою цієї статті, підлягає обов’язковому оприлюдненню невідкладно, але не пізніше п’яти робочих днів з дня затвердження документа. У разі наявності у розпорядника інформації офіційного веб-сайту така інформація оприлюднюється на веб-сайті із зазначенням дати оприлюднення документа і дати оновлення інформації.

3. Проекти нормативно-правових актів, рішень органів місцевого самоврядування, розроблені відповідними розпорядниками, оприлюднюються ними не пізніш як за 20 робочих днів до дати їх розгляду з метою прийняття.
4. Невідкладному оприлюдненню підлягає будь-яка інформація про факти, що загрожують життю, здоров’ю та/або майну осіб, і про заходи, які застосовуються у зв’язку з цим.
Докладніше: Посилання на kodeksy.com.ua Посилання на kodeksy.com.ua
4. gering / 6 березня 2020, 18:58
РІШЕННЯ РАДИ
29 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ 10.02.2020в и р і ш и л а:

1.Розробити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки орієнтовною площею 0,50 га по вул. Полтавській, 48а в селі Бутенки, Кобеляцького району, Полтавської області з метою капітального ремонту «Центрального парку культури та відпочинку», землі загального користування (код 18.00).
Представники Бутенківської ради тупо брешуть на сесії було лише прийняте рішення про розробку тех.документації на земельну ділянку, доки вони не розроблені всі роботи незаконні.
5. NataliaDgoker / 6 березня 2020, 19:22
[[ЦИТАТА|1|Frau Elza|тримають притулок для собак за власний кошт, ніхто недопомагає із міськоі влади, cтворили якесь товариство та якась жіночка консультант копильця заповнює фінансові документи ніхто незнає скільки разом із копильцем вже списали на собак,купив ім підприємець Проценко хату під притулок за Сухинівкою але там просто вкрали кошти Процика це товариство незрозуміле.Звітів ніяких немає ніхто нічого непомагає люди тримають на власному дворі 50-60 собак. А все остальне це просто імітація Помагає ім постороння людина із Підгори та якиісь дядько який возить м’со з Лебединого
6. Ltava / 6 березня 2020, 22:53
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Два засранці -Бутенківський і кобеляцький:((
7. Fuks / 7 березня 2020, 02:22
Багаті громади,дуже багаті..ні яне проти парків.Але невже в Бутенках і Кобкляках вирішені всі проблеми.Дороги зроблені з тротуарами,медицина процвітає і доступна простому смертному клуби відремонтовані і опалюються,мусорники в порядок приведені..Після цього може і парки будувать тільки ж туї по 5 тис не купуйте..В Бутенках Гунжель пише що в парки вже вгепали 2 міліони...А тоді бідкаються чого до них не хочуть приєднуватись,ні до Бутенок ні до Кобеляк..Красти менше треба любі хлоп’ята..
8. Ltava / 7 березня 2020, 07:08
7.Fuks
«Красти менше треба любі хлоп’ята..»


Може ще й не дихати :)))))))))))))))
9. Frau Elza / 7 березня 2020, 08:51
2.Малой
« переконаний що при бажанні знайде і вас»

- погрози, це все на що здатні люди такого кола спілкування і стилю життя, як соратники і друзі цих "бунтарів"
2.Малой
«У вас 3 коментарі цим все сказано ,»

що сказано? що купатися в помиях обговорень газети Ехо не дуже приємно? Я вже жалкую, що взагалі це почала!це дійсно дно з матюків і вузьколобих колгоспних умозаключень
2.Малой
«До того-ж оббріхуєте людину»

і що саме я набрехала? що він сидів? так про це знає вся Сухинівка
10. Frau Elza / 7 березня 2020, 09:04
3.gering
« інформація про факти, що загрожують життю, здоров’ю та/або майну осіб»

та ну... що тут і кому загрожує
11. gering / 7 березня 2020, 09:29
10.Frau Elza
«Frau Elza »

Бабо Галько хватить всяку єрунду писати, я тебе вирахував, йде краще діду Івану борщу звари, а то знайшлась в Сухинівці знаток законів України.
12. Ltava / 7 березня 2020, 10:58
11.gering
« знайшлась в Сухинівці знаток законів України.»


Знатоки всі тільки з Кобеляк :))) До слова - Закон України пишеться з великої літери :)) ( а може і ні :))
13. Малой / 7 березня 2020, 14:52
9.Frau Elza
«що сказано?»

Шановна як вас там жінка брехуна та злодія Половинка це кличка сансанича тому що деребанить разом напевно з вами бюджет Кобеляцькоі громади на половину коли ви зарееструвалися пару днів назад по вказівці половинки і із листочка який дав вам той крахобор пишете неправду це дуже легко провірити тай довести то тільки ви в цьому глобальному світі думаєте що якщо ви собі придумали такий нік то вас неможливо знайти і ніхто незнає що ви в міській раді працюєте. Дивився я в групі "Кобеляцький Край" видео по парку воно зняте 4 лютого а ви пару днів як зарееструвались щоб лити помиі,також бачив фото парку та те що внесли за самовправство відомості в реестр.Дуже хочу щоб активисти покопали за сміттевози там теж та гнида половинка всю громаду обікрала
9.Frau Elza
«і що саме я набрехала? »

Дайте будь ласка документ що Ковач Аптур сидів от тоді я вам повірю, тому що вся Сухинівка це не аргумент, я останнє що чув по Сухинівці що всю землю в Сухинівці за допомогою та з подачі сільского голови Рябеки вже забрала якась собі пані із під Полтави От що значить вся Сухинівка.
14. Тaras / 7 березня 2020, 22:18
1.Frau Elza
« І правильно писав про нього Копилець, що він провонявся собачою сечею і немитим тілом. Гарний персонаж))»

А де нагадайте писав?
15. Тaras / 7 березня 2020, 22:20
1.Frau Elza
«писав про нього Копилець»

вам казав
16. КАМаз / 8 березня 2020, 10:12
Де казав де казав, вранці на "планеркі")))
17. КАМаз / 8 березня 2020, 10:13
А наша фрау, це така собі Телятник Ю. дружина прокравшогося банкіра)
18. Slavko / 9 березня 2020, 00:34
1.Frau Elza
« хто такий цей Артур Ковач, спитають ті, хто з ним не знайомий. В минулому зек, що відсидів за хуліганство і шахрайство, потім його підібрала сердобольна жіночка, на якій він вдало наживається, тримають притулок для собак, який він хотів перевести під патронат міськради в свій час, що не вдалося. Носить з собою відеокамеру, особливо любить «таємні» записи,щоб потім можна було вас засудити. Людині може потрібне лікування , бо він так оббиває пороги міліції і прокуратури, все щось намагається доказати, а може відплатити за обиди,причинен»


Тут навіть не це головне, а те, що цей рік Ковач знову розпочав із бензопилою в руках, разом із бригадою пройдисвітів, нахабно знищуючи дерева в лісосмугах, на що ніхто нікому зроду віку ніякого дозволу не давав і, тим паче, йому! Ото вам і весь ЗЕ У Про публічну інформацію і вся Ковачева незаконно-законна порубка.
Якої трясці йому знадобилася міська рада ?...
-Ну, мабуть це помста Копельцеві, що зажалів грошей на собак, точніше,- на Артура.

Тут він ще про землю пише, мов Сухинівський сільський голова Рябека комусь землі віддає... Хто з них є більший лиходій і злочинець - один Господь знає! Але щоб він менше собі рвав очко, у Сухинівці його поставили секретарем комісії з розподілу земель. Ну, звісно, підхалімий голова Рябека І.Б. його давно перещиголяв і першим знайшов собі спонсора, яка ГОТОВА ОТРУЇТИ УСІ ДОВКОЛИЦІ СУХИНІВКИ Й ЛІСНОГО СВОЇМИ "ТЕХНОЛОГІЯМИ"!.. Нехай КОВАЧ ЇЇ ІМ"Я ПІДКАЖЕ ТА ПРІЗВИЩЕ! Відповідно до того ж ЗУ Про доступ та публічну інформацію. От тому і заздрить він Рябеці!...
З такими лихими негідниками на посадах що очікує селян : собачники, хімікати, земля продана, отруєна і самі будуть, як ті собаки, бездомні...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації