Вхід | Реєстрація

Поліція Полтави затримала підозрюваного у зґвалтуванні 14-річної дівчини

Поліція Полтави затримала підозрюваного у зґвалтуванні 14-річної дівчини

У скоєнні насильницького злочину підозрюють громадянина ближнього зарубіжжя, 1983 року народження, який з 2009 року проживає в Україні.

Про зґвалтування, яке сталося вночі 11 березня в Київському районі міста, до поліції повідомив родич 14-річної полтавки. Іноземець напав на юнку в приміщенні приватної СТО, де працював охоронцем.

Відомо, що чоловік неодноразово засуджувався за тяжкі злочини, у тому числі за розбещення неповнолітньої та спричинення тяжких тілесних ушкоджень жительці іншої області.

Артем Родигін, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:

– Слідчим відділення №1 поліції Полтави відкрито кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України – зґвалтування неповнолітньої особи. Санкція статті передбачає покарання від 7-ми до 12-ти років позбавлення волі. Фігурант затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у скоєнні тяжкого злочину та вирішується питання щодо обрання судом запобіжного заходу.

У рамках кримінального провадження призначені експертизи. Триває комплекс слідчих дій.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2020, 16:49 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації