Вхід | Реєстрація

Стартував новий сезон будівництва траси від Дніпра до Києва

Стартував новий сезон будівництва траси від Дніпра до Києва

На Дніпропетровщині стартував новий сезон дорожнього будівництва. Триває реалізація державного інвестиційного проекту - будівництво автодороги національного значення Н-31 Дніпро - Царичанка - Кобеляки - Решетилівка.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

Цього року згідно з Постановою КМУ, на будівництво траси, яка з'єднає Дніпропетровську, Полтавську та Київську області виділено 2 мільярди гривень.

«Необхідність будівництва об'їзної на Решетилівський трасі назріла давно. Зараз машини рухаються прямо через населені пункти, розбиваючи дороги. Від цієї проблеми позбудемося після завершення будівництва магістралі. З Дніпропетровської області ніколи не було нормальної траси на Київ. Зараз вона будується », - розповів координатор проекту «Велике будівництво» Юрій Голік. На своїй сторінці в ФБ він показав відео з будівництва.

 

Глава «Укравтодору» Олександр Кубракова повідомив, що в 2020 році з Дорожнього фонду на ремонт українських доріг направлять 31 млрд 582 млн гривень. Якщо все піде як треба, вже в 2021 році з Києва можна буде без проблем і «з вітерцем» доїхати до Дніпра, потім - до Запоріжжя, а звідти - до Маріуполя, прямо на Азовське море. Нагадаємо, що роботи на національній трасі тривають з 2017 року. Вже облаштовано зливова система, освітлення і біопереходи для домашніх тварин. Загальна товщина дорожнього шару становить 65 см, а гарантія на дорогу – 10 років.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2020, 17:47 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації