Вхід | Реєстрація

У січні-лютому до державного бюджету надійшло понад 1,4 млн. грн. акцизного податку

У січні-лютому до державного бюджету надійшло понад 1,4 млн. грн. акцизного податку

А саме, за інформацією Головного управління ДПС у Полтавській області впродовж двох місяців 2020 року робота за напрямком контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів була спрямована на підвищення ефективності контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, пального, протидії незаконному обігу цієї продукції.

За результатами роботи з початку року до бюджетів усіх рівнів забезпечено надходження: акцизного податку в цілому до державного бюджету – 1 млн. 426,2 тис. грн.; акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизними товарами до місцевих бюджетів в сумі 40 млн. 416,1 тис.грн.; плати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами - в сумі 4 млн. 354,8 тис. грн., плати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі пальним та його зберігання – 717,8 тис. гривень.

Для виробництва підакцизної продукції підприємствам - виробникам у відповідності з чинним законодавством видано 85 млн. 920 тис. марок акцизного податку.

За результатами моніторингу декларацій акцизного податку, повноти і своєчасності сплати задекларованих зобов’язань, дотримання порядку реєстрації платників акцизного податку з пального, ведення обліку акцизних накладних в системі електронного адміністрування реалізації пального складено 17 актів камеральних перевірок на суму штрафних (фінансових) санкцій з акцизного податку – 10,8 млн. гривень.


Автор: Головне управління ДПС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2020, 09:54 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації