Вхід | Реєстрація

Моя мрія – зробити всіх жінок красивими…

Моя мрія – зробити всіх жінок красивими…
Ох, як хочеться кожній жінці, особливо весною, виглядати привабливою! Для цього, кажуть досвідчені люди, конче необхідно мати … чарівний капелюшок! Саме він і створює образ Прекрасної дами – витонченої, ніжної, загадкової…
Нам, жителькам Миргорода, дуже пощастило: у нас є неперевершена майстриня по виготовленню елегантних капелюшків – пані Ірина Чернюк (на знімку).
Саме напередодні жіночого свята вона подарувала своїм землячкам цікаву, незвичайну виставку своїх робіт, яка відкрилась у літературно-меморіальному музеї Давида Гурамішвілі. Минулого року ми вже милувалися капелюшками пані Ірини і здавалось, що краще вже неможливо зробити. Але виявилося, що для справжньої майстрині не існує меж для вдосконалення. Кожний із 30 капелюшків, представлених сьогодні на виставці, оригінальний і за формою, і за кольором, і за оздобленням. Вони вражають своєю довершеністю і задовольнять будь-який жіночий смак.
«Я створювала цю колекцію, щоб підкреслити індивідуальність кожної жінки, бо кожна з нас достойна бути чарівною. Якщо мої роботи в цьому допоможуть – я буду щаслива, - говорить дизайнерка. – Моя мрія – зробити всіх жінок красивими!»
Крім капелюшків, талановита майстриня представила на виставці свою колекцію з 10 ваз, виготовлених за власним дизайном. Унікальність цих виробів – в оцінках відвідувачів. Ось записи з Книги відгуків: «Вражає вишуканий смак авторки, її фантазія, оригінальні дизайнерські рішення»; «яка тонка робота, як продумано підібрані всі деталі, яке багате і різноманітне оздоблення – бісер, лелітки, морські камінці, ручна вишивка»; «нічого подібного не зустрічала, навіть важко вибрати найкращу з ваз – настільки вони оригінальні, кожна здатна прикрасити будь-який інтер’єр».
І це дійсно так! Дорогі жінки, переконайтеся в цьому самі. Запрошуємо вас відвідати цю унікальну для Миргорода виставку і вибрати собі подарунок до 8 Березня.

Автор: Т.Г.ДІДЕНКО, директор літературно-меморіального музею Давида Гурамішвілі, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2010, 16:04 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації