Вхід | Реєстрація

Лукашенко про коронавірус у Білорусі: Якщо протримаємося до Великодня – будемо жити

Лукашенко про коронавірус у Білорусі: Якщо протримаємося до Великодня – будемо жити

Президент Білорусі Олександр Лукашенко продовжує сипати дивними заявами про ситуацію з коронавірусом у державі. Раніше він рекомендував білорусам рятуватися від коронавірусу горілкою, сауною та трактором. Згодом заявив, що не збирається проводити евакуацію громадян держави з інших країн, бо ті його ослухалися та поїхали відпочивати у небезпечний час.

Тепер же Лукашенко заявив, що Білорусь якось має дотягнути до Великодня. Так, він щиро сподівається, що до настання православного свята, у країні пройде пік захворювання. Такі гучні заяви Лукашенко робив на зустрічі з послом Китаю Цуй Ціміном, передає «24 канал».

– Витримаємо до православного Великодня – значить, жити будемо, – сказав Лукашенко.

Білоруський лідер, водночас, дуже переймається, щоб "люди не захворіли на психоз".

"Головне – не панікувати. Я найбільше боюся, що люди захворіють психозом від того, що відбувається в засобах масової інформації. Від психозу виникнуть всі інші хвороби. Так кажуть і фахівці", – зауважив він.

 

Що ще про коронавірус у Білорусі розповів Лукашенко:

  • За його словами, у країні наразі зафіксовано відносно не високу кількість інфікованих, оскільки усі, хто приїздять до Білорусі, проходять серйозну перевірку.
  • Особливо ретельно обстежують людей із Італії, Франції та Німеччини.
  • Медики в Білорусі, в першу чергу, звертають увагу на людей похилого віку і тих, хто має низку супутніх захворювань, адже вони є найбільш вразливими до вірусів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2020, 10:38 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації