Вхід | Реєстрація

Якісні послуги починаються з правильних металевих меблів

Якісні послуги починаються з правильних металевих меблів

В умовах сучасних ринкових відносинах з’явилося надзвичайно важливе правило: клієнт завжди правий. Зараз більшість підприємців розуміють, що лише створивши умови, вони зможуть привернути до себе увагу покупців. Це стосується всі сфери бізнесу: від торгівлі до надання послуг. Провідну роль у цьому процесі відіграють меблі. Полички, лавки, шафи, стелажі — усі ці меблі необхідні для інтер’єру і зручності. Адже комфортно мають себе почувати і працівники, і відвідувачі закладів.

Саме над цим працює компанія "ТАРГЕТГРУП". На офіційному сайті товариства https://target-group.com.ua/metallicheskaya-mebel/ представлені сучасні металеві, пластикові й дерев’яні меблі, що знадобляться в різних галузях.

Органи місцевого самоврядування теж зацікавлені в благоустрої торговельної сфери. Це і додаткові надходження в бюджет, і своєрідна популяризація населених пунктів. Адже клієнт завжди повертається туди, де його гарно обслужили.

 

Із думкою про клієнтів та підприємців

На останній сесії Бутенківської сільської ради депутати проголосували за оформлення земельних ділянок, що знаходяться в межах населеного пункту, у комунальну власність громади. Як пояснив сільський голова Микола Скрильник, це дасть змогу розпочати будівництво двох об’єктів та узаконити речовий ринок, що працює в Бутенках. У планах сільради — створення комфортних умов для торгівлі, аби підприємці могли продавати свій крам у спеціально обладнаному приміщенні, а не на відкритій території в холод чи в спеку.

У такий спосіб сільська рада зможе брати орендну плату з підприємців, а в замін продавцям буде зручно працювати, а покупцям — вибирати товари.

Декілька років тому подібний задум намагалися реалізувати  і в райцентрі. Місцевий підприємець придбав у міської ради земельну ділянку, на місці якої знаходилась закинута фабрика. Територію розчистили, а замість руїн збудували затишні магазини, котрі в подальшому здавали в оренду. Говорили, що сюди мають перейти працювати і підприємці з виїзного ринку, який працює щонеділі в центрі містечка. Та приїжджі підприємці так і залишились торгувати на вулиці, нехтуючи правом покупців отримувати якісні послуги. При цьому в самих магазинах створені всі умови. А завдяки тому, що для магазинів закупили обладнання від компанії "ТАРГЕТГРУП", місце під торгівлю перетворився в центр надання послуг.

 

Від роздягалень до архівів

На відміну від багатьох товариств, що займаються реалізацією меблів, компанія "ТАРГЕТГРУП" орієнтується на промислово-виробничу, торговельну і соціальну сфери.

Більшість меблів виготовлені з металу і можуть використовуватися протягом тривалого часу. У зручні та компактні шафи для роздягалень працівники і відвідувачі розвісять верхній одяг та взяття. А лавки і додаткові елементи шаф створять забезпечать додатковий комфорт. Для зберігання паперової продукції компанія пропонує архівні, абонентські, файлові шафи, архівні стелажі й картотеки. У лінійці представлені вогнестійкі меблі та сейфи.

Крім металевих меблів, "ТАРГЕТГРУП" пропонує дерев’яні та пластикові.  

Клієнтами компанії є як невеликі офіси, так і супермаркети.   

Дізнавшись про асортимент продукції від "ТАРГЕТГРУП", підприємець придбав для кожного приміщення індивідуальні меблі. І орендарі отримали не лише затишні будівлі, а й всі умови для роботи. Декому з них настільки сподобалося працювати в цьому місці, Що вони викупили будівлі.

Отож, виходить, що якісні послуги починають ся з правильних меблів.


Автор: Віталій БАБАЄВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2020, 10:10 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації