Вхід | Реєстрація

У 75-річної кременчужанки експрес-тест показав наявність COVID-19

У 75-річної кременчужанки експрес-тест показав наявність COVID-19

Сьогодні у 75-річної кременчужанки експрес-тест показав позитивний результат на CОVID-19. Про це повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький на сторінці фейсбук. 

– На жаль, маємо перший позитивний експрес-тест у Кременчуці на COVID-19. Жінка, 75 років, з попереднім діагнозом пневмонія, за останній час за кордон не виїжджала. Зараз проводимо усі необхідні заходи та встановлюємо коло осіб, з якими контактувала жінка.

Для підтвердження діагнозу направляємо зразки аналізів в референс-лабораторію в Києві, - написав міський голова. 

За його словами, попередньо зразки крові пацієнтки будуть ще двічі протестовані в Кременчуці експрес-тестами інших виробників. Проте остаточні результати будуть відомі лише після аналізу ПЛР в Києві.

– Прошу всіх перейти на максимальний режим карантинних заходів та робити все можливе для збереження свого здоров’я та здоров’я своїх близьких, - додав Віталій Малецький. 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 березня 2020, 17:01 | Кременчук | Спорт і здоров'я


1. waspas / 8 травня 2020, 23:39
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
2. Ltava / 9 травня 2020, 06:58
1.waspas
«Ну вроде как карантин и вся эпидемия близится к финалу.»


Ми тільки розпочали а Ви хочете все спортити ((
3. orakul / 9 травня 2020, 09:45
2.Ltava
«
Ми тільки розпочали а Ви хочете все спортити »

Та да. Ти ж бачиш, мер старається нагнітати паніку, а він із своїми яхтами. Зараз головне - сіяти паніку. Чим більше паніки, тим більше пришелепків преставиться, а саме це зараз головне.
4. Ltava / 9 травня 2020, 17:18
3.orakul
« а саме це зараз головне.
»


Головне БАБКИ !!!!)))
5. orakul / 9 травня 2020, 22:05
4.Ltava
«
Головне БАБКИ !!!!)))»

Чудний ти, однако. Заміть, що я тебе ніколи пришелепком не називав. І зараз не назву. Але інколи ти таку муйню пишеш. У моєї бабки тими бабками колись був сундук обклеяний - керенками, гривнями і фіг зна чим ще....не памятаю... ну такими як у Попандопули були. Скоро і з твоїми бабками таке буде. Ти ж це повинен би розуміти. Їм земля нужна, і без біомаси. І анекдот в тему.
"Прилетают на Землю инопланетяне, чтоб внести землян в каталог разумных цивилизаций» и спрашивают:
- Почему при изобилии земли, воды и света многие на Земле голодают?
- Денег нет.
- Почему при всех ваших возможностях так много бездомных?
- Денег не хватает.
- Почему вы так свою планету загаживаете?
- Денег нет, чтоб устроить иначе.
- Почему так много больных, которых можно вылечить?
- Денег мало.
- Что же это за ресурс такой дефицитный, который вам жить нормально не дает? Может вам помочь его с других планет завезти? И вообще, где вы его добываете?
- Завозить не надо, мы их сами печатаем.
И вычеркнули инопланетяне землян из списка разумных существ."
6. Ltava / 11 травня 2020, 06:41
5.orakul
«И вычеркнули инопланетяне землян из списка разумных существ."»


А який дурак їх у цей список вписував)))))
7. orakul / 11 травня 2020, 13:11
6.Ltava
«
А який ду.рак їх у цей список вписував)))))»

Ну та я ж не знаю який. Хтось же зробив видно проект списку. Може богообрані, бо вони ж кажуть, що їх тіпа Бог послав "на работу во Всєлєнную". Чи ти думаєш, що всякі там Брауни і Корольови просто так ракети робили. Ти тільки уяви скільки бабла на космос пішло. І коли свідомим кажуть що СССР перший запустив космонавта, так свідомі, і Селена теж, зразу в істериці, і кажуть: нащо воно нам, коли нам ковбаси не хватало. І це ті самі свідомі, які кричать - геть совок, за совком жалкують лише із-за ковбаси по 2.20. А ми ж свідомі, ми на якусь там ковбасу вишиванку не поміняєм. Ци шиза назовається. Всі свідомі нею вражені. А в тебе такого нема, в тебе часто-густо логіка проскакує. Так от тобі домашнє завдання. Як воно так, що дві афігенно ворожі держави вже десятки років співпрацюют рука об руку на міжнародній космічній станції? І ніхто не зна що вони там вирішуют. Блін, навіть Трамп з Путіним не знают, не те що Селена. Нік то в неї крутий, а цього й вона на зна. От такий парадокс виходить.
8. Ltava / 11 травня 2020, 13:42
«Міжнародне співробітництво у використанні космічного простору в мирних цілях». У ній:

закріплено поширення міжнародного права на космічний простір;
закладено основу формування правових зв’язків між державою та запущеним нею космічним об’єктом через механізм міжнародної реєстрації;
відображено принцип вільного доступу для дослідження та використання державами космічного простору та небесних тіл в ньому;
закріплено принцип не присвоєння жодною державою космічного простору та небесних тіл.
))))) Все для миру на землі))))
9. orakul / 11 травня 2020, 22:37
8.Ltava
««Міжнародне співробітництво»

Ти мені не мути. Знаєш скільки всяких різних міжнародних договорів є, на які між іншим хрен кладуть? Я тебе питав, що роблять дві ворогуючі держави на одній МКС? А Україна в однієї хрен смокче, а з другою нібито воює.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації