Вхід | Реєстрація

У Кобеляках забороняють, а у Царичанці торгують

У Кобеляках забороняють, а у Царичанці торгують

У той час, коли у Кобеляках поліцейські, керуючись сумнівними із точки зору юриспруденції рішеннями, забороняють підприємцям продавати насіння овочевих культур і саджанці плодових та декоративних дерев, у сусідній Царичанці селищний ринок працює.

Підприємці продають не лише саджанці і розсаду, а й продукти харчування. Всі продавці у масках, більшість, мають засоби дезинфекції.

Окрім того у Полтаві величезний магазин "Епіцентр" не припиняє своєї діяльності жваво продаючи, як саджанці, так і будівельні матеріали.

Все це викликає, м’яко кажучи, здивування діями полтавської та кобеляцької влади. Така вибіркова заборона більше схожа на недобросовісну конкуренцію, аніж на карантинні заходи.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2020, 09:55 | Царичанка | Суспільство


1. arturwanga / 29 березня 2020, 14:32
Чесно кажучи незнаю де по якому оголошенню назбирали цей наш Кобеляцький ВП вони крім як брехати та обдирати водіів як на посту так і всюди де зупинять більше нічого невміють,знання законодавства - 0 самі в більшості поліцейські занімаються бізнесом немаючи ніякого права, а це кіно із збіговиськом яке було до нового року коли славнозвісний ШОУМЕН розказував які вони молодці і самі кращi незрозумыло з якоы сторони кращі з ззаді от це 6 років реформи ГНАТИ В ШИЮ ВСІХ ТИХ так званих поліцейско міліцейских оборотнів.
2. Ltava / 29 березня 2020, 15:24
Сподобалося фото людей "у масках"))) виставили носи на 20см в перед і імітують самозахист )))
3. alist / 30 березня 2020, 18:38
І знову редакція "пробила дно". Так стала горою за місцевих бариг, що наплювала і на здравий смисл, і на простих людей і на боротьбу з коронавірусом.
"Всі продавці у масках, більшість, мають засоби дезинфекції." - так пане Філоненку Ви написали?
Фото 2 - самий крайній з ліва торгаш стоїть без маски і барижить продуктами, той що майже по центру без перчаток.
Фото 3 - зправа молодець, маска, перчатки. А Зліва!!! Перчаток немає, маска лише на роті ніс не закриває
Фото 4 - там той же кадр, що і на фото 2 - маски чи то немає, чи то вона на підбородку.
Маски не майже не захистять від вірусу, але вони не дають уже хворому заразити других. А якщо хтось з них хворий?
Судячи по серії заказних статей в підтримку кобеляцьких базаро-бариг, то видно добре «занесли» для їх захисту.
Статті про тих хто взагалі не закрився і продовжує показувати, що їм закон не указ так і недочекався, що впринципі і недивно.

Кожен захворівший і недай бог помершив в районі буде в першу чергу на совісті цієї торгашні і Вас, недужешановна редакція. Хоча зрозуміло, що свого часу тиснете статтю що винен Зеленський, Копелець, медики, сіоністи і Трамп, але не ви.
4. Ltava / 30 березня 2020, 19:22
3.alist
«Кожен захворівший і недай бог помершив в районі буде в першу чергу на совісті цієї торгашні і Вас, недужешановна редакція.»


Нарешті найшли причину і знаємо засоби боротьби з епідемією ))))
5. arturwanga / 30 березня 2020, 19:36
3.alist
«І знову редакція "пробила дно".»

Такого дна якє пробиває наша тупа Кобеляцька влада особливо мiська треба ще дуже пошукати . Підкажіть що ця копелецька влада тупорила яка на всьому тільки краде зробила для громади? А хто буде повертати кошти пыдприємцю на якого наші доблесні менти наклали штраф за незаконну торгівлю бочками та ядами ?
6. Filon / 30 березня 2020, 20:02
3.alist
«Кожен захворівший і недай бог помершив в районі буде в першу чергу на совісті цієї торгашні і Вас, недужешановна редакція»

Пане Аліст, що за істерика? То нехай і буде. Вам полегшало?
7. Ltava / 30 березня 2020, 20:05
3.alist
«Кожен захворівший і недай бог помершив в районі буде в першу чергу на совісті цієї торгашні і Вас, недужешановна редакція.»


Ну дурнота яку не варто б було коментувати (( Невже продаж харчів для населення це заклик до їх смерті?((
8. Ltava / 30 березня 2020, 20:06
3.alist
«"Всі продавці у масках, більшість, мають засоби дезинфекції." »


Да людський фактор (( Ось тут потрібні поліцейські навчати вірно виконувати крантинні заходи ))
9. alist / 30 березня 2020, 21:43
7.Ltava
« (( Невже продаж харчів для населення це заклик до їх смерті?(( »

Поясню на пальцях для.... В Україні закрили ринки і дозволили певні магазини. Тут на фото магазин? В Кобеляках на площі магазин?
Допустимо всі ідіоти і на площі магазин, тоді є рекомендації МОЗу для магазинів (наведу деякі з них)
- Обмежити кількість відвідувачів в торговій залі з розрахунку 1 чоловік на 1 кв.м Теоретично дотримується.
- Перед входом до торгової зали встановити ємкості з антисептичними засобами, які мають дозатори для обробки рук відвідувачами та серветки для проведення обробки ручок кошиків та візків.??? Де перед входом на площу це все?
- Забезпечити роботу персоналу в захисних масках та гумових рукавичках, які необхідно замінювати кожні 2 години. Тут на фото видно, що уже не дотримується.
- Забезпечити проведення регулярного (кожні 3 години) провітрювання, вологого прибирання приміщень закладу, торгівельного обладнання, ручок вхідних дверей тощо із застосуванням миючих і дезінфікуючих (хлорвмістних та спиртовмістних) засобів. Де вологе прибирання? Ждемо дощу? Так він же без миючих засобів!
- До реалізації допускати лише товари в промисловій тарі або попередньо розфасовані в закладі.О! Ота риба і фрукти-овочі розфасовані? Та там ніякого коронавірусу небуде під слоєм бруду і пилу.
- Розмістити в доступних для відвідувачів місцях пам’ятки, плакати з рекомендаціями щодо профілактики захворювань населення на респіраторну інфекцію COVID-19. Де це?
- У великих супермаркетах визначити та відмітити маршрути відвідувачів. Де це все?

Питання в тому, що виявилось, що серед біснесменів є прослойка торгашні, яка вважає, що в них є лише права і ніяких обов’язків і закони не для них і всі їм винні. І як виявилось захисників у них повно. Вони Вам що платять? Філоненку он видно забашляли, як різко "впрягся". А Вам?
10. Ltava / 31 березня 2020, 08:36
9.alist
« А Вам?»


Мені на жаль ні )))
Дивіться трішки далі - не буде де купити харчі будуть кражі і погроми ((( Не буде де заробити гроші - будуть грабунки і тоді нам буде не до санітарних норм((( І останне - ні один магазин не дотримується норм (( НІ ОДИН!!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації