Вхід | Реєстрація

«Теплолюкс-Одесса» знає про теплу підлогу все і навіть більше

«Теплолюкс-Одесса» знає про теплу підлогу все і навіть більше

Однією з найактуальніших тем, яку постійно обговорюють українці, являються тарифи на енергоносії. Адже під час опалювального сезону більшість співвітчизників, особливо людей похилого віку, сплачують за використані газ та електроенергію половину, а то й дві третини своїх доходів.

Наразі існує два способи виправити цю ситуацію. Перший, майже фантастичний, — отримувати від держави щомісячну грошову допомогу (субсидію), що повністю покриватиме всі енергоносії. Другий, реалістичний і дієвий, — скоротити споживання енергоносіїв. І приступити до реалізації останнього варто вже сьогодні, так як опалювальний сезон фактично завершився. Тому кожен споживач має півроку, аби підготуватися до чергової зими. А допоможе їм у цьому компанія «Теплолюкс-Одесса».

 

Не грійте батареї, а грійте підлогу, — говорять фахівці «Теплолюкс-Одесса»

У відомій приказці говориться: тримай ноги в теплі, а голову — у холоді. На практиці це означає, що людина ніколи не мерзнутиме, якщо у неї будуть теплі ноги. Та й тепле повітря піднімається від підлоги до стелі. Згадайте уроки природознавства: спочатку сонце нагріває землю, а потім земля віддає тепло. Фахівці ж наголошують, що в приміщенні не потрібно обвішати всі вікна чавунними батареями, у яких нагріватимуться кілька кубів води, достатньо правильно змонтувати систему обігріву підлоги.

Адже:

  1. тепло, що піднімається від підлоги в повітря, рівномірно розподіляється всім приміщенням;
  2. на відміну від батарей, тепла підлога не висушує повітря в кімнаті;
  3. миттєво нагріває приміщення;
  4. завдяки правильно розподіленим шарам повітря (рівномірно знижується від підлоги до стелі), людина почуває себе надзвичайно комфортно;
  5. можливість задати для кожної кімнати потрібний температурний режим.
  6. реальна економія фінансів з перших годин роботи опалювальної системи.

 

«Теплолюкс-Одесса» — це не лише тепла якісна підлога 

Спеціалісти магазину теплих полів teplolux.odessa.ua/ відзначають, що на сьогоднішній день тепла підлога ділиться на електричну і водяну. Обидві вони споживають значно менше енергоресурсів, але при цьому забезпечують тепло в домі навіть у найсильніші морози.

Асортимент компанії «Теплолюкс-Одесса» просто вражає. У наявності електрична, інфрачервона і водяна теплі підлоги і плінтуси, терморегулятори, інфрачервоні панелі і картини, обігрів дзеркал і тварин, навіть теплі поли і простирадла. Фахівці «Теплолюкс-Одесса» наголошують, що в будинку, квартирі, офісі й інших приміщеннях, де встановлені їх обігрівальні системи, ніхто не замерзне. Не важливо, яку підлогу ви плануєте, у «Теплолюкс-Одесса» наявні теплі поли під стяжку, плитку чи ламінат.

Головний принцип роботи компанії — допомогти клієнту обрати потрібну систему обігріву, аби йому було тепло, а економія була суттєвою.

Тому досить гріти воду в радіаторах, переходьте на теплу підлогу. 


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2020, 14:54 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації