Вхід | Реєстрація

У Гребінці повісилась головна медсестра лікарні

У Гребінці повісилась головна медсестра лікарні

У місті Гребінка Полтавської області головна медична сестра центральної районної лікарні була знайдена повішеною у власній квартирі.

Також про трагедію повідомили і мешканці міста Гребінка, які у листі до редакції написали, що вона готувала лікарню до прийому хворих на короновірус пацієнтів і начебто саме через це скоїла самогубство. Про це пише ТСН.ua

Своєю чергою, головний лікар лікарні, де працювала померла, Віктор Кривошея, повідомив ТСН.ua, що лікарня справді готувалася до прийому інфікованих COVID-19, однак до самогубства головної медсестри це жодним чином не стосується. За його словами, вона багато років хворіла, а за декілька днів до смерті дізналася про свій діагноз, що і стало, швидше за все, причиною таких дій.

"Прекрасна людина і фахівець. Вона давно хворіла і мала проблеми з судинами. Лікувалась у нашій лікарні, а потім їздила на комп’ютерну томографію до обласної лікарні. Потім у неї почалося загострення хвороби у весняний період, і вона знову потрапила до нашої лікарні на денний стаціонар. У неділю, 29 березня, вона прокапалася і все було нормально, а у понеділок, 30 березня, її знайшли", - розповів головний лікар.

Також він додав, що свою відповідальність за підготовку лікарні до прийому хворих на COVID-19 ні на кого не перекладав і у відпустку не ходив. "У відпустку я не ходив. Був 10 днів у відпустці, коли ще все тільки починалося у Китаї, а у Європі не було випадків. У квітні місяці у моєї заступниці має бути планова відпустка. Так, ми справді, як і інші лікарні в Україні, готувалися до COVID-19, робили закупівлі. Головна медсестра не робила все сама, а їй допомагали медичні сестри", - заявив головний лікар Кривошея.

На уточнювальне питання, чи вважає він причиною самогубства головної медичної сестри хворобу, він сказав: "Так, я вважаю хворобу причиною самогубства. Вона хворіла багато років. Вибачте, яка саме хвороба була, сказати я не можу".

У поліції міста Гребінка також підтвердили факт самогубства головної медичної сестри, але коментувати ситуацію відмовились. Натомість начальник відділу комунікації ГУ НП у Полтавській області Юрій Сулаєв повідомив ТСН.ua, що поліція міста Гребінка відкрила за фактом самогубства провадження. "Справді, є факт скоєння самогубства. Поліція відкрила відповідне провадження, справа досліджується. Також вже поспілкувалися з рідними жінки. Фактів того, що це було доведення до самогубства, немає", - сказав Сулаєв.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 квітня 2020, 15:05 | Гребінка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації