Вхід | Реєстрація

Жоржик чи Президент

Жоржик чи Президент

Схоже, що в Україні настав справжній правовий хаос. А головна небезпека для держави криється не у незрозумілому коронавірусі, а в непродуманих, а інколи й відверто ідіотських діях влади.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2020, 22:59 | Полтавщина | Цікаве


1. микола козак / 7 квітня 2020, 09:20
А що , Філоненко вже з Копельцем упорався , тепер наводить порядок в Києві?Розмах.Для чого закликати людей до дурного , щоб попіаритись ?Ви пане подивіться , як швидко розповсюджується ця зараза і люди дійсно мруть.Я думаю отам на березі Вас ніхто не ловив , гуляйте собі і займайтесь спортом , всі поліцаї Вам знайомі , штрафувати не будуть , тільки не виставляйте себе революціонером , вождем нації , борцем за права трудящих , пролетаріату в Україні немає , а до виборів ще далеко.
2. Selena2017 / 7 квітня 2020, 09:47
1.микола козак
«1. микола козак / сьогодні, 09:20»


Козаче , не передавайте куті меду. Думки висловлені тверезі , підкріплені наочністю. Одне тільки зауваження : вірус ЗРОЗУМІЛИЙ, звідки в нього ноги ростуть - світ уже розбирається. Потрудіться замість злоститися на ближнього погуляти в інтернеті - жахнетеся і Філоненко рідним стане.
3. Filon / 7 квітня 2020, 09:58
1.микола козак
«Ви пане подивіться , як швидко розповсюджується ця зараза і люди дійсно мруть.Я думаю отам на березі Вас ніхто не ловив , гуляйте собі і займайтесь спортом , всі поліцаї Вам знайомі , штрафувати не будуть , тільки не виставляйте себе революціонером , вождем нації , борцем за права трудящих , пролетаріату в Україні немає , а до виборів ще далеко. »

ПАне Миколо, я якраз і уважно дивлюся, як розповсюджується ця, як Ви кажете, "зараза". Так от, не швидко. Наведіть факти, яякщо маєте. Тільки факти, а не фейки. Зайдіть на сайт Мінстерства охорони Іспанії. Там зовсім не таке, як нам пказують по телевізору.
А з приводу виборів... Миколо узбагойтессь і передайте шефу нехай узбагоїться. Я не будуд нікуди балотуватися.
4. микола козак / 7 квітня 2020, 11:36
3.Filon
«і передайте шефу нехай узбагоїться»

Ви знаєте , шефа у мене немає.Я сам по собі.Тиждень , чи чуть більше в Україні цієї зарази небуло , зовсім недавно в Санжарах Селена кидала каміння в автобуси , в яких везли здорових людей.Сьогодні читаю , що вже в Полтаві підтверджений випадок.Постанови кабміну є підзаконними актами і в даному випадку в деякій частині суперечять діючій Конституції . Але чомусь ми не боремось за наші конституційні права у відношенні безоплатної медицини , освіти , а от карантин нам став поперек горла , бо заборонили тимчасово спекулянтам торгувати на базарі , збиратись ватагами , щоб когось побити (Ви такий досвід маєте) , бродити по кабаках пиячити і т.д.Мене особисто карантин не бентежить , можна посидіти і дома .Ви ж от вигулюєте свого жоржика і ніхто Вас не зупинив , до речі Ви порушуєте права жоржика , посадивши його у вязницю , забравши в нього свободу.
5. Fed654Frumos / 7 квітня 2020, 11:51
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Козак,а ти таки кончений.Про це мабуть тут тільки я не казав.Ти,сука,бачив,що Селена кидала камінням?Протестувало там сотні людей,і заміть собі- відкрито,а не так,як ти,зараз,сховавшись під ніком верещиш,коли самого ця біда може вже скоро в жопу клюнути.

Змінено 07.04.2020, 12:17
6. Filon / 7 квітня 2020, 11:57
4.микола козак
«Тиждень , чи чуть більше в Україні цієї зарази небуло , »

Спеціально для розповсюджувача фейків Миколи Козака

www.radiosvoboda.org › news-koronavirus-...
Перевести эту страницу
3 мар. 2020 г. - В Україні зафіксований перший випадок викликаного коронавірусом захворювання COVID-19.
Миколо поздоровляю Вас із черговою брехнею. Сьогодні на календарі 7 квітня.
7. микола козак / 7 квітня 2020, 12:16
Оце так редактор , який має нести культуру в маси.Я навіть ви , писав з великої букви , а Ви мене називаєте конченим і сукою , це якось погодьтеся виглядить дурнувато. Я сподівався , що ми просто висловлюєм своє бачення ситуації , а в Вас із-за відсутності аргументів почалась істерика.Успіхів Вам , продовжуйте в такому дусі.А за Селену я не стверджував , що саме вона кидала , це була алегорія.
8. Fed654Frumos / 7 квітня 2020, 12:23
Де зазначено,що то була алегорія? Ну ти й гандон.P.S.Можеш вважати це алегорією!
9. orakul / 7 квітня 2020, 12:36
"Люди добрі, керуйтеся здоровим глуздом.."
Ну І.М., ну де той глузд взяти. Нема його. На всі Кобеляки таких можна порахувати на пальцях однієї руки. Вже й ті, кого місяць назад вважав нормальними, які не попались на психоз кастрюлеголового патріотизму, тепер начисто втратили той самий здоровий глузд. Це жах. Це дійсно навіть не епідемія а саме пандемія, тільки не якогось вірусу, а масового психозу. Думаю, саме цього вони і добивалися. Радує тільки здоровоглуздий комент Селени. Дай бог не помилитися. Бува ж якесь самосцілення. По суті постанови не зрозуміло, чому вони не змінили назву і знову пишуть "гострої респіраторної хвороби " А де ж слова "особливо небезпечної". Ну це я до твердження, що вони начебто внесли її до переліку "особливо небезпечних"
10. Selena2017 / 7 квітня 2020, 12:56
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
7.микола козак
«А за Селену я не стверджував , що саме вона кидала , це була алегорія.»


Козаче , ковтайте й мою алегорію : ІДІОТ. Може, заціпить дурницями плюватися.
11. orakul / 7 квітня 2020, 13:04
Думаю, що одне правильне рішення влада таки приняла. Це я про закриття психлікарень та випуск на волю своїх пацієнтів. Тепер вони будуть як у себе вдома, серед собі подібних і буде їм нарешті комфортно. А з іншого боку, вони будуть не на волі, а у концтаборі. Слава Україні! Мінти бродят по Кобеляках і залякують людей, тіпа попереджають, що ходити без намордника ніззя, мовляв, ще раз побачимо, буде 17 тис. штрахву. Усі бабочки налякані до ніззя. Щас Копельця критикну, хоч і не хотілось реваншу ісипів. У міськраді на вході сидять дівчатка і до Самого не пускають. Тіпа карантин. Рада ветеранів не працює. Теж тіпа карантин. Бабусі тепер не знають, хто їх захистить. Вважаю, що міська влада обрана громадою і повинна слугувати громаді, стояти на сторожі її інтересів і її прав і свобод, і намагатися хоч якось захищати від свавілля і беззаконя влади. Інакше хто? Більш нікому. Видача намордників, це не захист, це потурання беззаконню і піар. Депутати повинні зібратися на сесію (хоч і в онлайн режимі, якщо ніззя інакше) і висловити свою думку, як відносно неконституційних дій влади спрямованих на порушення конституційних прав і свобод кобелячан, так і відносно отих захмарних штрафів. Оце написав, а сам собі думаю, а є там вміняємі чи здоровоглузді депутати? Да, в тирнеті гуляє петиція до пана президента з вимогою припиниту оцю кумедію. Половина наріду потрібного для її реєстрації вже підписала. Але петиція безграмотна, бо писали її пришелепки, або ті, у кого є шкурний інтерес. Бо написано "запустити всі підприємства, бізнес...." І далі "Ввести обмеження.... людям похилого віку " Це що бля за дискримінація за віком. Де про таке в Конституції? Але підписуйте хоч таке. Все одна гаранту пофіг. Відрагує так як і на петицію про транспортування газу. Посилання на petition.president.gov.ua

Змінено 07.04.2020, 13:08
12. Selena2017 / 7 квітня 2020, 13:13
Дякуючи лжекозакові, я вперше удостоїлася на сайті звання носія ненормативної лексики ! Ото чудасія! Не повірите, але мату не терплю і не вживаю , ну, та ненорматив - це ж іще не великий гріх, правда? Хоча визнаю, декого можна привести до тями лише вкривши багатоповерховим. Особливо матроським. У письменника Соболєва є оповідання про те, як комісар на підводному човні боровся з такими висловлюваннями екіпажу. На умовах - хто кого у знанні цієї частини лексики. І переміг , бо хоч і не вживав сам , а склав докупи все, що довелося чути в цьому середовищі. Відтоді екіпаж утримувався. Мені теж доведеться.
13. orakul / 7 квітня 2020, 13:21
Блін, всі начисто забули, що сьогодні велике тіпа православне свято - Благовіщення. Якщо хто не зна, то це сьогодні тіпа ангел господній приніс непорочній пречистій дєві Марії благую вєсть. Ну тіпа, що вона вагітна від духу божого. І хто мені після цього скаже, що українці не пришелепуваті? Та пришелепуваті, яких світ не бачив і мабуть вже ніколи і не побачить. Звідсіля цілком правомірно поставити питання перед всякими там оонами, юнесками і фіг зна перед ким ще, щоб українців занесли до Червоної книги. Тільки так їх можна врятувати для майбутніх поколінь. Хай хоч би прилаштували їх тіпа в зоопарку, чи хвельдман парку, чи як там в Америці - національному парку. Інакше - вимруть як мамонти.
14. микола козак / 7 квітня 2020, 14:12
Дійсно , чкільки людей в цій країні з нездоровим глуздом.Вас хочуть убезпечити від болячок , а ви качаєте свої права.Ну з оракулом все ясно , із селеною також - борці за права один другогор називає каструлеголовими , ну права качають однаково , тільки не там , де потрібно.В одного тема євреїв в іншої майдан.Хто Вам забороняє героям із народу вийти на майдан у Кобеляках чи Санжарах без тих клятих масок зібратись купою разом з редактором і кричати , що кабмін порушив ваші права.Це буде набагато ефективніше , ніж отут писати , хаяти то Копельця , то кабмін .Тут же нас пришелепкуватих тільки кілька чоловік змагаються в пустозвонстві.Я себе теж відношу сюди , так що не накидайтесь дуже на мене.
15. микола козак / 7 квітня 2020, 14:18
12.Selena2017
«Дякуючи лжекозакові, »

А як це лжекозак ? Хіба богиня місяця Селена не лже? Коли немає аргументів , люди переходять на образи і матюхи , тож я Вам шановні не дивуюсь.Гніть матюхи разом з редактором , адмін Вас блокувати небуде , Ви ж майже співробітники ЕХО.Чекаю від Вас цілого шквалу образ на мою адресу.
16. микола козак / 7 квітня 2020, 14:47
6.Filon
«Спеціально для розповсюджувача фейків Миколи Козака
»

А в чому фейк? Я не вказував точної дати , а у Вас така манія шукати фейки (до речі не українське слово), то Копилець збрехав , що довелось мотатись по Царичанці , тепер ябрешу , тільки від Вас правда.Як це назвати , сам подумайте.
17. Filon / 7 квітня 2020, 14:48
7.микола козак
«е так редактор , який має нести культуру в маси.Я навіть ви , писав з великої букви , а Ви мене називаєте конченим і сукою , це якось погодьтеся виглядить дурнувато. Я сподівався , що ми просто висловлюєм своє бачення ситуації , а в Вас із-за відсутності аргументів почалась істерика.Успіхів Вам , продовжуйте в такому дусі.А за Селену я не стверджував , що саме вона кидала , це була алегорія. »

Миколо, Миколо, агов! Ви про що? Зір глюкнув чи щось серйозніше? Ви підписи читаєте?
18. микола козак / 7 квітня 2020, 15:04
17.Filon
«? Зір глюкнув чи щось серйозніше? Ви підписи читаєте?
»

Приношу свої вибачення , дійсно щось із зором , більш за все короновірус подіяв.Ще раз вибачаюсь.Воно ж тут багато вульгарників , в яких по закінченню аргументів , починає летіти слюна.
19. микола козак / 7 квітня 2020, 15:13
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
5.Fed654Frumos
« відкрито,а не так,як ти,зараз,сховавшись під ніком верещиш,коли самого ця біда може вже скоро в жопу клюнути.

»

Ну і чудаків тут , я виходить ховаюсь під ніком , а ФЕД654 -це таке імя , прізвище і по батькові.Ти друже хоч зрозумів про що тут іде мова.Раджу уважно читати.Це я пишу після того , як Філоненко мене поправив , що я недодивився , хто так гнівно мене сукою називав.Я тебе ображати не стану.Ти висловив свою , можливо і нерозумну думку.Успіхів тобі.
20. микола козак / 7 квітня 2020, 15:20
Станом на 10:00 6 квітня, у Полтавській області підтвердили 11 випадків інфікування коронавірусом.

Про це повідомив голова Полтавської ОДА у власному телеграм-каналі.

Наразі ситуація в регіоні така:

68-річна кременчужанка – стала першою офіційною зафіксованою інфікованою, випадок підтвердили 28 березня в Кременчуці. 1 квітня, ПЛР-тест підтвердив випадок інфікування в її доньки. Обидві жінки ізольовані до боксів в інфекційному відділенні ЛІЛ «Кременчуцька».
2 квітня коронавірус підтвердили у матері 76 років та її доньки з Кременчука. Вони контактували з прибулими з Угорщини рідними. Обох госпіталізували 24 березня до інфекційного відділення ЛІЛ «Кременчуцька»;
69-річний чоловік з Кременчука. Його госпіталізовано до інфекційного відділення;
жінка 28 років з Горішніх Плавнів;
63-річний чоловік з Горішніх Плавнів;
60-річна жінка з Горішніх Плавнів;
чоловік 36 років з Горішніх Плавнів;
43-річний чоловік з Машівки Машівського району;
чоловік з Миргорода. Його госпіталізовано в обласну клінічну інфекційну лікарню у Полтаві.
21. Седой / 7 квітня 2020, 15:30
Господи! Про що ви лаєтесь в святий день Благовіщення?! А Ігорю Миколаєвичу велике спасибі - Ворсклу побачив, берег уже зеленіє... Як вдома побував. Держітся і не хворійте! Все буде гаразд. Як би Вам інсуліну передати і скільки, можливість маю. Напишіть на скриньку, у Вас є, я ж підписувався на "Ехо".
22. Ltava / 7 квітня 2020, 15:42
11.orakul
« "Ввести обмеження.... людям похилого віку "»


Мене саме поняття цікавить )) Чому пенсійний вік продовжили а з 60 років всі на само ізоляції )) Так або робочий вік або пенсійний)))
А по самому підході до карантинних заходів то проти деяких я не заперечую :-
- не лізьте в спину в чергах і біля банкомату!!! Надоїло нюхати не миті тіла, не чищені зуби і перегар!!!;
-не лізьте із своїми руками вітатися!!!Туалетна бумажка у вас дешева, руки не миєте ні до туалета ні після, соплі об штани витираєте!!!;
-не заглядайте цілими днями на вулиці обхаркуючи все навкруги, може хоч маски привчать вас свої соплі якщо не п салфетку то хоч ковтати !!!
23. Fed654Frumos / 7 квітня 2020, 15:43
Седой,так передай інсулін в лікарню.Люди будуть вдячні.

Змінено 07.04.2020, 15:46
24. Filon / 7 квітня 2020, 15:45
18.микола козак
«Приношу свої вибачення , дійсно щось із зором , більш за все короновірус подіяв.Ще раз вибачаюсь.Воно ж тут багато вульгарників , в яких по закінченню аргументів , починає летіти слюна.
»

Приймається. Всі ми люди. Потисли руки.
25. Ltava / 7 квітня 2020, 15:47
10.Selena2017
« ковтайте й мою алегорію »


З цього місця детальніше )))))))
26. Filon / 7 квітня 2020, 15:48
21.Седой
«А Ігорю Миколаєвичу велике спасибі - Ворсклу побачив, берег уже зеленіє... Як вдома побував. Держітся і не хворійте! Все буде гаразд. Як би Вам інсуліну передати і скільки, можливість маю. Напишіть на скриньку, у Вас є, я ж підписувався на "Ехо". »

Дякую. Поки що на два тижні вистачає. Із Тресібою проблема. Але розумієте, я то вирішу, куплю чи поміняюся на інсулін, на якому був раніше. Але ж не всі так зможуть. А запаси яякі в мене були раніше у Полтаві для інших хворих залишив. Нічого, прорвемося. Ну вже якщо зовсім скрутно доведеться то проситиму. Але думаю до цього е дійде.
27. Седой / 7 квітня 2020, 16:54
23.Fed654Frumos
«Седой,так передай інсулін в лікарню.Люди будуть вдячні.»


Много не могу, пенсионер я, но пенсия хорошая и связи остались. Нескольким бы рад помочь, но из России как?
28. Selena2017 / 7 квітня 2020, 16:55
25.Ltava
«З цього місця детальніше )))))))»


Навіщо? Нехай у чоловіка істерика вляжеться,всім буде спокійніше.
29. Седой / 7 квітня 2020, 16:56
ПОезд М-Кремю еще ходит? Хотя и там проводники боятся передачи брать (по слухам, сам не пробовал)
30. Седой / 7 квітня 2020, 16:57
в смысле Москва-Полтава-Кременчуг.
31. Selena2017 / 7 квітня 2020, 17:01
30.Седой
«0. Седой / сьогодні, 16:57»


Перевірте пошту , можливо бандеролі пересилають. Благородні наміри шляхи знайдуть.
32. Fuks / 7 квітня 2020, 17:55
Ну ти Козак і к.зяк,такиточно в Санича копєйку маєш,все в вибори переводиш. Так ти з ним програв. Посліднє опитування каже що він проліта. Аргументи - старий вже.. і А що він зробив.. Ото так Козак.
33. Slavko / 7 квітня 2020, 18:00
29.Седой
«ПОезд М-Кремю еще ходит? Хотя и там проводники боятся»

Та їздять твої заліщани туди-сюди, ніяка холера їх не бере !
34. orakul / 7 квітня 2020, 18:09
14.микола козак
«Дійсно , чкільки людей в цій країні з нездоровим глуздом.Вас хочуть убезпечити від болячок , а ви качаєте свої права»

Не... ну ви таки чудний. Хто вас хоче убезпечити від болячки, кому ви нужні? Філон же вам популярно каже, що якби хотіли убезпечити, то дали б, наприклад, інсулін, чи лікували б інших хворих, які потребують допомоги. Все навпаки, вже пора б зозуміти, що все перевернуто. Якщо вам кажуть "земля крестьянам", то будьте певні, землю у них заберуть. Якщо вам кажуть, що будуть убезпечувати від болячки, то це означа, що вам неодмінно принесуть якусь болячку. В данному випадку під прикриттям вірусу усіх заразили психічною хворобою. Не помилюсь, якщо скажу, що мінімум 90% українців хворі на голову. Вірус прийде і піде, а хвора голова, то назавжди. І в будь якому випадку діяти в правовій державі треба по закону а не по поняттям. Якби вони знали, що той клятий вірус несе загрозу, то вони б поступили по закону. Виходить, що вони знають щось інше, те чого ви не знаєте і тому починают хвостовертити аби в мутній водичці рибку половити, а потім, коли всім стане все ясно, сказати пришелепкам: так а що ми, ми ж нічого такого не приймали, нікого не обмежували, надзвичайного стану не вводили, так як для цього не було підстав. А винні в усьому мінти, голова РДА і Копелець. Так воно і буде.
35. микола козак / 7 квітня 2020, 18:21
32.Fuks
«Так ти з ним програв. Посліднє опитування каже що він проліта. Аргументи - старий вже.. і А що він зробив.. Ото так Козак.»

А хто проводив опитування?А копійку я в Санича не маю.Я таким , як ти вже пояснював , що я Санича бачив ще тоді ,як він був головою райадміністрації і будучи бувшим головою колгоспу , як і всі тодішні голови , робив багато паскудства тим , хто бажав приватизувати хоч невеличку земельну ділянку , не будучи колгоспником , в т.ч. і мені.Тому ніякої копієчки і чогось іншого я ніколи не чекав і не чекаю .А от висловити свою думку , відмінну від товпи , я маю право і буду її висловлювати , незважаючи на ваші образи. Я маю свою думку , а ви привикли комусь піддакцувати , оце така між нами різниця.
36. orakul / 7 квітня 2020, 18:23
27.Седой
«но из России как?»

А никак. То зрада зрадная. Ніззя. Вони вже почали трішки за Путіна забувати, а ви їм ліків із Росії. Та там же в тих ліках може бути що завгодно. Та й не личить патріотам кланятися перед ворогом. Не провокуйте їх. Бо вони вже й за херойство забули, всі в намордниках, нікого і не пізнаєш. І вже забули про гідність і гейропу з якої їх витурили. Але не всі впали у відчай, не всі забули про патріотизм. Сьогодні біля маркету один крутий фраєр виходить з крутої машини, а у нього на морді.... ну такий крутий намордник і, головне, що одна його половина жовта, а друга - блакитна. І він іде серед сіромах в одноманітних намордниках, як якийсь саудівський шейх, і всі на нього очі пялят, завидуют. Ото я понімаю - патріот.
37. Седой / 7 квітня 2020, 19:29
Спасибо, просветили :) А вот интересно: Кобелякскую пожарку я упаковал комплектом спасательного инструмента так тысяч на 10 долларов, так ее декоммунизировали или пользуются? :)) Просто интересно, не жалко нисколько, не только же патриотов спасают.
38. Ltava / 7 квітня 2020, 19:31
36.orakul
«І він іде серед сіромах в одноманітних намордниках, як якийсь саудівський шейх, і всі на нього очі пялят, завидуют. »

«Кін-дза-дза?!» !!! КУ !!
39. orakul / 7 квітня 2020, 19:40
38.Ltava
««Кін-дза-дза?!» !!! КУ !! »

Та да. "Дикари". Без желтых штанов, а теперь уже и намордников, никак. Посилання на www.youtube.com
40. orakul / 7 квітня 2020, 19:46
Кін-дза-дза, це тіпа жарти. А тут вже не до жартів. Отут після 20 хв. мужики кажуть «Они всячески используют наше воображение и наше желание. Они специально создают различные события и используют нашу волю так, чтобы мы актуализировали и проявляли здесь все то, что нужно им…. приводят его в депрессию и эта депрессия генерирует энергию, которая им очень нравиться. Им нравиться страх, печаль, травмы и особенно слезы…. человек отдает им свою энергию … это очень мощная энергия, которой они питаются. …. Они высасывают нашу энергию через различные эмоции. … Каждый год появляются какие-то новые способы создания страха и различных производных от страха в людях…» Тобто, оті анунаки, яких свідомі вибрали собі у владу і в боги, годуються енергією свідомих пришелепків. Кіно канєшно складнувате, не для селен, але ти поймеш. Ти молодець. Прогресуеш. Так дєржать. Посилання на www.youtube.com
41. Ltava / 7 квітня 2020, 19:51
40.orakul
« Ти молодець. Прогресуеш. Так дєржать.»


Ну ти нахалюга ))) Там де ти вчився я вчителем працював )))
42. orakul / 7 квітня 2020, 20:01
41.Ltava
«Там де ти вчився я вчителем працював )))»

Ну от і хвали тебе після цього. Перехвалив. В мене всі вчителі були вумні і тактовні. Може тоді система їх до цього принуждала, бо таки більша половина їх була із рабиновичів. Через це я, так сказать, змолоду про Талмуд знав, а от Козак і досі в нього не вірить.
43. Ltava / 8 квітня 2020, 05:45
42.orakul
« більша половина їх була із рабиновичів»


Так і я десь з відтіля )))
44. микола козак / 8 квітня 2020, 09:25
42.orakul
« Козак і досі в нього не вірить.»

Козак просто має свою думку і не уподобається до навчання всих і образ всих.Не обовязково тут читати лекції про створення землі , про масонів , до речі днями був фільм на ТВ Україна Історія одного злочину , там ішлося про сучасних масонів в Україні , подивіться і буде тема місяців на три.А взагалі оцінюйте ситуацію з болячкою тверезо без отих демократичних штучок , а то складається враження постійного критиканства.
45. Borch / 8 квітня 2020, 13:56
По цьому питані Філон правий як ніколи, карантин карантином, але прийняті міри неадекватні.
46. микола козак / 8 квітня 2020, 14:13
45.Borch
« прийняті міри неадекватні.
»

Можливо неадекватні , тому що вірус можна отримати на упаковках продуктів , на самих продуктах , у нас у цьому повна безконтрольнісь.Відносно порушених прав , то цей карантин тільки повід для обговорення.Чомусь ніхто не не протестує проти на кожному вуглі встановлюються відеокамери , які стежать за вами , в мобільному телефоні встановлені програми , які слідкують за вами , зараз от пропонують в обовязковому порядку встановити додаток , який сповіщатиме , чи ви сидите дома , додаток ДІЯ , ще пропонують додаток , щоб повідомляв про ваше захворювання .Цього вам мало?Чому всі мовчать?Нам поприсвоювали , як телятам ідентифікаційні номери , а біопаспорти ?А тут такий дрібязок - заставляють сидіти дома не тинятись по кабаках , та ходити в масках-хоч якась користь для здоровя.
47. Ltava / 8 квітня 2020, 15:10
46.микола козак
«А тут такий дрібязок - заставляють сидіти дома»


Добровільний самоарешт перед добровільним саморострілом )))
48. Borch / 8 квітня 2020, 15:21
46.микола козак
«Чомусь ніхто не не протестує проти на кожному вуглі встановлюються відеокамери , які стежать за вами , в мобільному телефоні встановлені програми , які слідкують за вами , зараз от пропонують в обовязковому порядку встановити додаток , який сповіщатиме , чи ви сидите дома , додаток ДІЯ , ще пропонують додаток , щоб повідомляв про ваше захворювання»

Камери не мішають, якщо не має бажання вести проти правну діяльність то і вам вони не мішають. А додатки, так вас же ніхто не заставляє купувати телефон? Я от знаю що самі виробники слідкують за користувачами. Хуавей перший спалився, ще років 5 були статті від технарів про скритий трафік з кожного апарата на Китайські сервери. Епл, тормозе свої апарати, також ще років 5 була інфа. І кого це зупиняє? Та всім по барабану що за ними спостерігають, толку. А кому не по барабану, той вивчає методи протидії, і користується. Для мене факт слідкування або втручання в особисте життя, критичний чинник. А кому це не критично, то в чому проблема. Ну прослідять за кимось, за дояркою Параскою, і що? Їм потрібно це знати, а друг стадо зірвися с котушок, нікому від цього краще не буде, ні стаду ні пастухам.
46.микола козак
«А тут такий дрібязок - заставляють сидіти дома не тинятись по кабаках , та ходити в масках-хоч якась користь для здоровя.»

Заборона гуляти в прибережних зонах і парках, це дріб’язок? Це пряме порушення моїх прав. Носіння масок в містах скупчення людей, я б ще зрозумів, але носіння масок скрізь це вже перебір. І взагалі, пневмонією боліли і раніше, можна любу пневмонію приписати до вірусу, рецесія почалася не через вірус, плати за цю помилку будуть ті хто найбільший раб, а найбільший раб той хто найбільше боїться, і дозволяє обмежувати свої права. Це тільки початок.
49. микола козак / 8 квітня 2020, 15:49
Зрозуміло , коли стежать кожен ваш крок -це не порушення прав , а коли оберігають вас від зарази -це порушують ваші права?Дивна філософія.Тільки в Україні індивідуми можуть вітати слідкування за ними , радуватись і аплодувати підняттю штрафів для них до неспіврозмірних рівнів з зарплатами і т.д. Нація свідомих патріотів без каплі гідності.
50. Ltava / 8 квітня 2020, 16:44
49.микола козак
« а коли оберігають вас від зарази -це порушують ваші права?»


Оберігати нас не потрібно)) потрібно оберігати людей від нас якщо ми несемо загрозу іншим ))) Я свідомо хочу захворіти - моє право !!! Я можу заразити інших - потрібно обмежувати !!! Тому і всі документи потрібно виписувати не для мене )))
51. orakul / 8 квітня 2020, 17:35
44.микола козак
«
Козак просто має свою думку і не уподобається до навчання всих і образ всих.Не обовязково тут читати лекції про створення землі , про масонів , до речі днями був фільм на ТВ Україна Історія одного злочину »

Козак має свою думку, а я - свою. Плюралізм називається. Ну і як тут знову не "повчити". Я нікого не вчу я просвіщаю. Українці, вони не навчаємі. А пришелепки тому, що Сковорода як там казав : "Дур.ний не той хто не знає, а той, хто знати не хоче". От тому і пришелпки, це не образа, це констатція хвакту. А тепер просвіта. Є навіть в наших магазинах книжка Дж.Кехо "Подсознание может все". Я не можу тут читати лекцію, тому раджу почитати книжку. А тут на пальцях трішки розкажу. Цитата з Кехо «Взаимодействие сознания и материального мира уже не представляется чем-то фантастическим…..... Окружающая действительность сможет измениться только после того, как вы выработаете новый тип сознания, но никак не раньше. Новое сознание должно идти впереди». Отже, щоб щось збудувати, треба спочатку сформувати образ того, що ви хочете. Ну наприклад образ сараю. Далі. Якщо зібрати 100 чоловік і у кожного буде своє бачення сараю, то хрен ви що збудуєте. З цього приводу давня байка про Лебідя, Рака і Щуку. З сучасного є інша байка про те, чого не можна зробити з дамочкою на площі, бо там багато радників. Я популярно пояснюю? І тут ще одне важливе питання виника6 а в кого ж правильний образ сараю? Ясна річ - в Коазака. А може в Лтаві? Отут і собака зарита.
52. orakul / 8 квітня 2020, 17:45
Ще цитата з Кехо «Обеспеченный человек вырабатывает у себя сознание, настроенное на богатство, его мысли посвящены достатку, успеху и материальному благополучию. Это его образ мышления».
Зрозуміли, що за думки у забезпечених людей, яких ви обираєте? Вони в принципі не можуть думати про ваші проблеми і про державу.
Далі, автор стверджує: «единичная мысль не обладает большой силой...».
Тому одиничні чи «різновекторні» думки і не загрожують отим анунакам. Тому їх і цікавить в прешу чергу плюралізм. Вони тільки його видають за головну цінність і вбили це в голову пришелепкам. Тому ми ніколи нічого і не збудуємо. У тих же масонів є такий головний лозунг "В единстве сила". А де у нас єдинство? Тут навіть не так важливо правильна думка чи хибна. Краще якщо вона правильна. А якщо не правильна, якщо всі хочуть побудувати кривий сарай, то хай хоч така думка буде, такий єдиний образ. Збудуємо кривий сарай. А при плюралізмі думок не збудуємо нічого. Ні і про масонів. Не треба мені рекомендувати щось дивитись із укрТВ, як і із будь якого ТВ. І вам не раджу його дивитися.
53. orakul / 8 квітня 2020, 18:01
Оце маюбуть те відео про яке ви казав. Так там тих каменярів малюют такими білими і пухнастими що аж шкода ї стає. Просвітники херові. Читайте на цю тему Ємельянова «Десіонізація» або Олега Платонова "Терновий венец России" і інші ще у нього є книжки. Зараз назв не памятаю. Оцей Платнов працював з тими архівами про які згадують в відео і на підставі тих архівів і написав свої дослжіження. А слухати отих словобдудів, то себе не поважати. Ану, це оце відео? Посилання на www.youtube.com
54. микола козак / 8 квітня 2020, 18:46
Це зовсім не те.Чому Ви впевнений , що саме Ваша думка дуже правильна і повинні всі її брати на озброєння? Ви написав половину сторінки і все не по темі , Ви не написав які Ваші права порушені і чи варто із-за оголошеного владою карантину , протиставляти себе , Ви ж не вчений медик , що знаєте наслідки цієї болячки , адже зараз майже половина всього світу на карантині і ніхто не бунтує , в деяких країнах набагато жорсткіші правила .Ну а Вас тут кілька чоловік виставились правозахисниками , зовсім не враховуючи епідеміологічну ситуацію.Там у вище мною написаному Вас всих заціпило , а тут бач порушили Ваші права.Подивіться , всі кого Ви називаєте пришелепкуватими , єзаконопослушні громадяни і виконують заходи карантину , а Вас це мучить чомусь.І філософські речі , цитати з книг до карантину -????
55. микола козак / 8 квітня 2020, 18:47
50.Ltava
«Тому і всі документи потрібно виписувати не для мене )))
»

Погодьтеся , що Ви несете дурниці.
56. Ltava / 8 квітня 2020, 19:31
51.orakul
« Плюралізм називається.»


)))) Плюралізм ?)) Ви як Горбачов який хотів бачити на з"ізді бачити плюралізм ))) А ви який ПЛЮРАЛІЗМ хотіли побачити ?)))
57. Ltava / 8 квітня 2020, 19:31
55.микола козак
«Ви несете дурниці.»

Та отож)))
58. Selena2017 / 8 квітня 2020, 21:02
48.Borch
«виробники слідкують за користувачами. »


То чи не з цього зародилося таке масове шахрайство з використанням дзвінків на мобільні? Мабуть , кожен переживав подібне .
59. orakul / 8 квітня 2020, 21:06
54.микола козак
«Ви не написав які Ваші права порушені і »

Не, блін, ну я вважав вас адекватнішим. Ви не читали статтю в ЕХО? Так почитайте Там все написано. "заборона людям, старшим 60 років, виходити з дому..." Це дискримінація за віком плюс заборона на вільне пересування.
"Крім того, прогулянки на свіжому повітрі для багатьох є медичною рекомендацією, і відмова від них може призвести до прогресу існуючої хвороби, наприклад, діабету. Така заборона суперечить і Рекомендаціям ВООЗ та МОЗ щодо профілактичних заходів для протидії пандемії COVID-19. "
Усікаєете? Навіть порушують рекомендації ВОЗ. Ну хай кіно чи бари закрили, а нах позакривали парки, стадіони? Чого ніззя далі 2 км від дому відходити? Чого я повинен ходити по вулиці в наморднику. Врешті решт, то моє особисте здоровя, яке кому нах до нього діло. Коли їм треба купити нирку чи тупо приняти закон про умертвлення українців, ну тобто про евтаназію, так вони тварі кажуть, що так повинно бути, бо ніхто не має відбирати у людини її тіпа конституційне право на добровільну смерть. А тут вони тварі раптом затурбувались про моє здоровья. Та яке їхнє собае діло до мого здоровя? Але головне не в тім. Згідно ст 1 Конституції Україна правова держава. Це означа, що жити ми повинні по Конституції і по законах, а не так, як кому заманеться. Невже ви й цього не розумієте? Хай вводять надзвичайний стан і тоді обмежують права людей. Звідкіля ви знаєте як там у всьому світі? Майже впевнений,що у "всьому світі" зробили це по закону.
60. orakul / 8 квітня 2020, 21:14
"Стаття 64 Конституції, на додаток до тих можливих обмежень, що передбачені в конструкції окремих статей Конституції щодо захисту прав людини, встановлює два виключні випадки, коли права людини можуть бути обмежені, – за умови надзвичайного чи воєнного стану."
Ще раз для тих хто в танку "встановлює два виключні випадки, коли права людини можуть бути обмежені, – за умови надзвичайного чи воєнного стану."
"Положення вищевказаних законів суперечать вимогам Конституції та є неконституційними, адже вони встановлюють широку свободу розсуду органів виконавчої влади, зокрема, Кабінету Міністрів України та фактично надають можливість реалізовувати повноваження, віднесені Конституцією виключно до компетенції єдиного законодавчого органу України.
Обмеження, які були прийняті Постановою Кабінету Міністрів від 2 квітня 2020 року, можуть бути встановлені виключно у разі введення надзвичайного стану у відповідності до Закону України «Про правовий режим надзвичайного стану». Відповідно до цього закону «надзвичайний стан вводиться лише за наявності реальної загрози безпеці громадян "
Як вам ще популярніше написати? Якщо є закроза базпеці нромадян, то вони зоовязані ввести надзвичайний стан. Якщо вони йього не роблять, то вони злочинці, або знають, що загрози нема. Одно із двох, - як казав Сталін. А ви тепер напишіть свою думку, як ви вважаєте, загрози нема, чи вони злочинці? Третього варіанту немає. Будь який третій варіант, то словоблуддя. Посилання на exo.in.ua
61. orakul / 8 квітня 2020, 21:20
54.микола козак
« Ви впевнений , що саме Ваша думка дуже правильна»

Не впевнений, тому, на відміну від вас, завжди вислуховую і інші думки і порівнюю.
54.микола козак
«Ви ж не вчений медик»

Не вчений і навіть не медик. Тому, на відміну від вас, вислуховую думки медиків і вчених. Тут приводив ссилку на вченого, медика, академіка РАН. Повторювати ссилку не буду. Захочете, знайдете. Тут Філон писав, що в нас навіть міністр ОЗ не медик, а санлікаря в нас взагалі не було. Так і кого ви по ящику слухаєте, пришелепків, які табличку множення не знають, чи тих, хто номера постанов КМУ не вміє по порядку записати?
62. Borch / 8 квітня 2020, 22:10
58.Selena2017
«То чи не з цього зародилося таке масове шахрайство з використанням дзвінків на мобільні? Мабуть , кожен переживав подібне .
»

Ну хз, малоймовірно. Якщо Ви почнете набирати випадкові номери, то рано чи пізно натрапите на лоха який повірить в вашу історію. Думаю слідять по другим причинам. Вивчають Вас с психологічної точки зору. Ваші відвідування Інтернету, контакти, як багато часу витрачаєте на різні сайти, в які ігри граєте, коли прокидаєтесь, коли лягаєте, як багато подорожуєте, і тд. По цих даних можна скласти Ваш психологічний портрет, помножте це все на величезну масу даних різних людей, і вуаля. Світом править інформація. І це тільки квіточки. Як використовувати цю інформацію є маса способів. Я б вам цілий день розповідав, боюсь пальці від клавіатури повідпадають.

49.микола козак
«Зрозуміло , коли стежать кожен ваш крок -це не порушення прав , а коли оберігають вас від зарази -це порушують ваші права?»


Який кожен крок? Я Вас не розумію. Ніхто за мною не стежить, навіть більше, я і сам можу за кимось постежити. Замість камери сяду на лавці і стежу, хто там ходить по місту, права їх порушую.
63. микола козак / 9 квітня 2020, 08:54
62.Borch
«? Я Вас не розумію.»

Коли ти в рекламі подивишся наприклад холодильник чи телевізор , тобі з місяць на твоїй сторінці будуть пропонувати різні холодильники чи телевізори , глянеш на гарну жінку , тут чекай пропозицію на напівроздягнених грудастих дівок.А сидіти не обовязково , на сайті міської ради чотири камери , вмикай і спостерігай , а скільки тих камер в поліції ?????
64. orakul / 9 квітня 2020, 09:07
63.микола козак
« а скільки тих камер в поліції ????? »

Усі камери, яким пришелепки так раділи і навіть купували їх в скаладчину, в перспективі будуть контролюватися одними і тими. Точно так пришелепки радіють тому, що їх зачинили в квартирах і будинках, поки що дозволивши виходити на вулицю в намордниках, заборонивши вільно ходити без діла. В перспективі пришелепок повинен буде брати у поліціянтів чи інших начаьників увольнітєльну, маршутний лист чи щось подібне. У будинках комуналної власності пришелепки самі, добровільно, за свої кошти повставляли для себе броньовані двері. Залишилось їх там позаварювати нах. Ну хіба не пришелепки. Самі будують собі концтабір. Ви коли стали так про камери думати? Я про них казав і писав ще 20 років тому. То може з часом ви і на інші проблеми по іншому подивитись? Усіх мирян с Песахом, і вас також. Сьогодні гріх споритись. СУГС! Ось рабин каже ""Песах - праздник освобождения, праздик свободы, праздик выхода за рамки ограничения" А ви ратуєте за ограніченія. Ви що, антисеміт? Посилання на inosmi.ru
65. Selena2017 / 9 квітня 2020, 11:35
62.Borch
«Світом править інформація. »


Дякую , приємно читати пояснення знаючої людини. Про інформацію лаконічно і правильно, бо вплив давно , не єдиножди на власних нервах зазнано . Здається цим уже просякнуто навіть повітря , бо телевізора і в хаті немає , а номер мобільного вимагають скрізь де треба й не треба , то чому б шахраям і не скористатися. Може, адміни злянуться і не видалять подяки , бо - не по темі.
66. Ltava / 9 квітня 2020, 12:58
64.orakul
«начаьників увольнітєльну, маршутний лист чи щось подібне.»


АУСВАЙС !!!!
67. orakul / 9 квітня 2020, 13:49
65.Selena2017
«Про інформацію лаконічно і правильно, бо вплив давно»

Сто разів тут писав щоб логіку вчили. Світом правлять ті, хто володіє йнформацією, хто її осідлав, спотворює, продукує і доносить до пришелепків А то, як все просто - інформаія править, а ми тут ні при чім. Посилання на www.youtube.com
68. orakul / 9 квітня 2020, 13:53
66.Ltava
«АУСВАЙС !!!! »

Та да. Все повторюєтся... по колу. Тіпа ті самі граблі. Та й звуться вони вже так само як і тоді. Це ж не випадково назву поміняли іх міліція на поліція. Але по логіці, по діалектиці розвитку, будуть блін і далі події розвиваться тіпа по колу.
69. Borch / 9 квітня 2020, 14:13
63.микола козак
«Коли ти в рекламі подивишся наприклад холодильник чи телевізор , тобі з місяць на твоїй сторінці будуть пропонувати різні холодильники чи телевізори , глянеш на гарну жінку , тут чекай пропозицію на напівроздягнених грудастих дівок.»

Все так. Але, у мене такого не відбувається. Тому що є методи протидії, і ними може користуватися кожен, так сказати в кожного є право. По договорам, які ви приймаєте не читаючи при реєстрації, постачальник послуг має право збирати про вас інформацію для того щоб робити ваше життя легшим. Він бачить що ви цікавитесь телевізором і впарює вам телевізор. Все просто. Є налаштування в гугл кабінеті, в ютубі, і в фейсбукі, де можна мінімізувати свій слід. Наприклад, якщо відключити в гугл кабінеті історію пошуку, то це дасть результат, але пошук буде не персоналізований, так гугл набирає про вас дані і підбирає найбільш підходящі результати. Наприклад. коли ви заходите на сайт через пошук, і швидко покидаєте його, гугл розуміє що такий сайт вам не цікавий. По суті, коли хочеш щось прорекламувати, не потрібно показувати рекламу всім підряд, краще показати тим хто реально зацікавлений твоїм товаром. Показів буде менше, а переходів більше, економія 200-10000%. Таргетинг називається. Так от ніхто вам не забороняє захищатися від стеження, те що ви цього не робити, не говорить про відсутність такого права. Ба більше вам скажу в минулому році в Європі, були прийняті такі злобні закони, що тепер за вами стежать тільки з вашого дозволу. Коли приймаєте кукіси чи не приймаєте. Часто така табличка на нових сайтах появляється. Само собою це тільки про нормальні сайти, а про не нормальні є програми, ви навіть не представляєте на скільки серверів розлітається ваша інформація при заході на один сайт, я коли побачив був в шокований. Сотні. Все це можна і потрібно блокувати. Для початку поставте собі Адблокер ультімат, грудастих з’являтись більше не буде, жінка перестане дивитись скоса )))
70. Ltava / 9 квітня 2020, 15:41
69.Borch
«грудастих з’являтись більше не буде,»


Швидко розагітували ставити Адблокер ультімат )))
71. Selena2017 / 9 квітня 2020, 16:46
67.orakul
«і доносить до пришелепків»


САме так ! Інакше б де оракул набрався силу-силенну дурнІ, якою загидив навіки сайт Ехо.
72. orakul / 9 квітня 2020, 17:14
71.Selena2017
«САме так ! Інакше б де оракул набрався силу-силенну дурнІ,»

А можна конкретно. Що є дурня в моєму коменті про інформацію?
73. orakul / 9 квітня 2020, 17:16
Блін, якби не Оракул і Філон, то вам би і читати було нічого. Перекидались би банальними репліками.
74. orakul / 9 квітня 2020, 17:17
Ось спеціально для пришелепків позаминулорічне кіно про ваш новоспечений коронавірус.Посилання на www.youtube.com
75. Selena2017 / 9 квітня 2020, 19:49
72.orakul
«Що є дурня в моєму коменті про інформацію?»


Та і дурня , що такий Непришелепок обирає тільки спотворену , спеціально продуковану інформацію та поширює її з маніакальною впертістю.
76. Ltava / 9 квітня 2020, 20:47
74.orakul
« про ваш новоспечений коронавірус»

ООООООООООООООООООО!!! Так ти друже зовсім у вірусології --- ну - того ))

Їй богу не ліль на територію де не петраєш )))
77. orakul / 9 квітня 2020, 20:55
75.Selena2017
«обирає тільки спотворену , спеціально продуковану інформацію та поширює її з маніакальною впертістю. »

Інформацію в ваші каструлі поширюють ті, хто заправляє телвізором і інтернетом. А я в своєму коменті уточнив твердження Борща, що "Світом править інформація". Я написав, що не інформація править, а ті, хто править інформацією. А це цілком конкретні особи, які мають прізвища. А вас запитував, в чому я тут не правий? Ви ж вдаєтеся до словоблуддя і конкретної відповіді не надаєте.
78. Borch / 10 квітня 2020, 03:11
77.orakul
«Інформацію в ваші каструлі поширюють ті, хто заправляє телвізором і інтернетом. А я в своєму коменті уточнив твердження Борща, що "Світом править інформація". Я написав, що не інформація править, а ті, хто править інформацією. А це цілком конкретні особи, які мають прізвища. А вас запитував, в чому я тут не правий? Ви ж вдаєтеся до словоблуддя і конкретної відповіді не надаєте.»

Ви чуть чуть помиляєтесь. Інформацією не правлять. Правлять ті хто має інформацію. Можна використати можливості, можливості створити не можливо. Ну це зря завів тему. Багато хто думає по іншому, в багатьох винний хтось.
79. Ltava / 10 квітня 2020, 08:25
74.orakul
«позаминулорічне кіно про ваш новоспечений коронавірус.»


Короновіруси вивчають 30 років))) А віруси на планеті появилися раніше за людей!!! Людина - це перехворівша грипом обезьяна !!!:))
80. orakul / 10 квітня 2020, 08:39
79.Ltava
«Короновіруси вивчають 30 років))) А віруси на планеті появилися раніше за людей!!!»

Та да. Хіба ж я проти. Так воно і є. Ну а щодо обезьян, так вАще.. Щас тобі селена врєже. Це ж по твоїй теорії виходить..... Ну ти поняв.
81. orakul / 10 квітня 2020, 08:42
78.Borch
«Ви чуть чуть помиляєтесь. Інформацією не правлять.»

Та ні, то ви помиляєтесь. Як це - не правлять, вона що, сама родиться і сама літа де попало? Це дійсно тема відносно складна і довга, але якщо спрощено, то можна і тут пояснити. От тільки кому воно нужне?
82. микола козак / 10 квітня 2020, 09:18
69.Borch
«. Тому що є методи протидії, і ними може користуватися кожен, так сказати в кожного є право. По договорам, які ви приймаєте не читаючи при реєстрації, постачальник послуг має право зб»

То Вам так здається , що Ви чомусь протидієте.Коли Порошенко заборонив ОДНОКЛАСНИКИ , В КОНТАКТІ , то дійсно знайшлася протидія , отже на всяку протидію є протидія.А для всяких спецслужб взагалі ніяких проблем.Ставте хоч тисячу блоків , різних антибанерів - на все є протидія.
83. orakul / 10 квітня 2020, 10:58
69.Borch
«Так от ніхто вам не забороняє захищатися від стеження, »

Хватить, вони вже від вірусу захищаються.
69.Borch
«Все це можна і потрібно блокувати. »

Для того, щоб щось блокувати, треба знати чим і як блокувати, а то вони блін наблокують. Ось вже начисто мізки собі заблокували. Застав їх богу молитись, то вони й лоби порозбивают.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації