Вхід | Реєстрація

«Кременчугмясу» временно запретили ввоз мяса в РФ

В ОАО «Кременчугмясо» подтвердили информацию о том, что «Россельхознадзор» ввел временное ограничение на ввоз продукции этого предприятия в Российскую Федерацию.
Представитель мясокомбината не считает этот запрет проявлением какого-то особенного отношения к данному предприятию, так как «Россельхознадзор» занимает достаточно жесткую позицию по отношению к зарубежным производителям вообще, тем самым защищая права потребителей внутри РФ.
Сотрудник ОАО «Кременчугмясо» подчеркнул, что временный запрет касается только мяса, так как мясных изделий, в частности, колбас, мясокомбинат в Россию не поставляет.
По словам источника, сейчас идут юридические консультации между двумя сторонами.


Автор: Николай ТАРАСЕНКО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2010, 13:04 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації