Вхід | Реєстрація

Трасу Н-31 Дніпро-Решетилівка-Київ добудують в цьому році, - Юрій Голик

Трасу Н-31 Дніпро-Решетилівка-Київ добудують в цьому році, - Юрій Голик

Тришарове асфальтове покриття, товщиною півметра. На Дніпропетровщині готуються вводити в експлуатацію нову ділянку траси державного значення Н-31 та поступово відкривати для транспорту частину магістралі довжиною понад 19 км.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на координатора Національної програми розвитку інфраструктури «Велике будівництво» Юрій Голик.

«Будівництво траси Н-31 Решетилівка-Дніпро – наймасштабніший проект в сфері дорожнього будівництва в Україні, - підкреслив Юрій Голик, – Дорога, після завершення її будівництва, з'єднає Маріуполь, Дніпро, Київ і Львів. Раніше планувалося, що траса буде будується протягом 3-4 років. Президент Зеленський поставив завдання побудувати цю трасу повністю вже в 2020 році. Доручення Президента буде виконано в строк».

Робота йде цілодобово. Зараз робочі завершують установку дорожніх знаків і бар'єрного огородження, проводять освітлення, облаштовують зупинки, зміцнюють узбіччя.

Для безпеки людей та тварин змонтували спеціальні біопереходи. Це підземні металеві гофровані конструкції, по яким можна вільно перейти дорогу. Вони розраховані навіть на малогабаритний транспорт. Загальна протяжність нової траси на території Дніпропетровської області - 57 км.

"Завершуємо укладати третій шар асфальтобетону, наносимо розмітку, проводимо озеленення узбіч і можемо запускати транспорт. Ділянка будемо вводити в експлуатацію частинами, - розповів начальник служби автомобільних доріг Дніпропетровської області Дмитро Чумаченко. - Найближчим часом відкриємо перші 11 км до Петриківки. Далі - інші».

«Реалізація проекту йде за планом. Коли з'явився Дорожній фонд, гроші, що надходять в нього, можуть витрачатися тільки на ремонт доріг, і в Україні з'явилася величезна кількість українських компаній, які вміють якісно ремонтувати і будувати дороги», - підкреслив Юрій Голик.

Національна програма «Велике будівництво», ініційована Президентом Володимиром Зеленським, передбачає будівництво 100 нових шкіл, 100 дитячих садків, 100 стадіонів і 6500 кілометрів доріг в 2020 році.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 квітня 2020, 10:27 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації