Вхід | Реєстрація

Епідемія епідемією, а плитку вкладати треба

Епідемія епідемією, а плитку вкладати треба

Такої позиції дотримується кобеляцький міський голова та більшість депутатів.

1 квітня відбулося спільне засідання депутатських комісій та позачергова сесія Кобеляцької міської ради. На початку зібрання міський голова Олександр Копелець запропонував призначити головуючим Анатолія Кучеренка. Одразу очільник міськради та головуючий, зіславшись на карантин, вирішили провести зібрання «в закритому режимі», без журналістів. Та зрештою облишили свій задум і перейшли до порядку денного.

Першим перед присутніми виступив голова міськради, який розповів про заходи щодо запобігання поширення захворюваності коронавірусом на території Кобеляк.

Він сказав:

— Прийнято рішення виконкому забезпечити всіх жителів міста захисними масками. Це звичайні маски багаторазового використання. Уже роздано 8300. Одночасно за проханням підприємств і установ міста ними забезпечено працівників. Пропоную ще роздати маски людям, які не проживають у Кобеляках, але щоденно приїжджають на роботу. Аби вони не стали носіями вірусу.

Також Олександр Копелець повідомив, що в суботу на площі Перемоги була торгівля. Підприємці з Чернівців «пробували організувати стихійне відкриття». У понеділок надзвичайна комісія в райдержадміністрації прийняла рішення дозволити торгувати на площі лише жителям Кобеляцького району.

Депутат Вікторія Шкарбан запитала, у кого міська рада закупила маски і чи відповідають вони всім чинним технічним регламентам? Оскільки на розповсюджувача, у разі недодержання умов, накладається штраф 34 000 гривень.

— Фірма, що шиє маски, має дозвіл на пошиття і сертифікати на матерію, — пояснив Копелець.

— Не плутайте маски і матерію, — відмітила Шкарбан.

Її підтримав Роман Матюхов, який наголосив, що повинен бути сертифікат відповідності:

— Щодо роботи сесії, яка стосується убезпечення жителів міста від епідемії. Сюди треба було запросити лікарів, фахових спеціалістів. Що стосується торгівлі на ринках. Торгівля дозволена, але за певних умов. Є постанова головного санітарного лікаря Віктора Ляшка. У ній не вказано, що торгувати на ринках дозволяється лише місцевим.

— Рішення про торгівлю прийнято надзвичайною комісією райдержадміністрації, нам надана рекомендація, яку ми дотримуємося, — заявив Копелець.

Таміла Шевченко нагадала, що на території міста працюють дві медичні установи:

— Чому ви, Олександре Олександровичу, не вийшли з пропозицією виділити кошти на безпеку медперсоналу. Наприклад, зняти із себе 150‑відсоткову премію. Адже в разі виявлення хворого на коронавірус, медики першими наражатимуться на небезпеку.

— Маски купили в Кременчуці, їх виготовляє ПП «Моргун». Якщо в Кременчуці беруть, користуються і проходить, то, вважаю, що й нам підійдуть. 15 гривень коштує маска, — продовжив міський голова.

— Сертифікат покажіть, ми депутати і підставляємо громаду, — вигукнув Матюхов.

Та жодного документа міський голова не надав.

 

На захист медиків грошей не дали

Далі перейшли до змін у бюджеті. Завідувач фінансового відділу Надія Назарова повідомила, що пропонується 390 000 гривень, закладених на фізкультурну діяльність, перенести на придбання захисних масок (195 000) та благоустрій міста (195 000). Із спеціального фонду — 300 000, що мали використати для будівництва тротуарів, перенести на придбання тротуарної плитки.

— Засоби захисту — це не тільки маски, чим ви проводитимете дезінфекцію на площі Перемоги? Пропоную внести зміни і виділити кошти для лікарів Центру ПМСД і райлікарні, — сказала Таміла Шевченко. — Не епідемією єдиною живе місто. 27 лютого в міськраду надійшов лист від головного лікаря Центру ПМСД Любові Коломієць. У ньому повідомляється, що для жителів міста, які потребують інсулінотерапії, необхідно виділити з бюджету 231 200 гривень на придбання інсуліну, 97 125 гривень потрібні для закупівлі 525 упаковок туберкуліну, аби зробити проби 1574 дітям Кобеляк. Головний лікар наголосила, що ситуація складна. Сільські ради такі кошти вже виділили. Для того, аби віднайти кошти в бюджеті, працівники міськради мають відмовитися від премій, так як на період епідемії установа працює в карантинному режимі.

Міський голова апелював до депутата:

— Для захисту громадян придбають 13 000 масок. Те, що ви говорите, що треба виділити кошти на те, на те й на те, скрізь потрібно. У зв’язку з карантином, надходження різко скоротилися. Ми за три місяця цього року не виконали бюджет. Ми на виконкомі надаємо адресну допомогу жителям, які звертаються до нас. У лютому керівник медустанови звітувався і твердо завірив, що на три місяці вистачить інсуліну. Це кошти, що перейшли з минулого року. Також гроші виділялися і в цьому році. Тому запитання не до Копельця, а до Сироватки і Афанасіївни (Любов Коломієць — ред.). А бюджет міста лише 13 мільйонів. І це якщо нам удасться залучити 3 000 000.

Шевченко наголосила, що засоби захисту для медиків — це не тільки маски незрозумілого виробництва. Сказала, що варто придбати хоча б один апарат штучної вентиляції легенів.

А депутат Олег Сіроштан підкреслив, що виконком постійно затверджує фінансові питання, сесію ж скликають лише для того, аби гроші проплатити. І запитав, чому депутати останніми дізнаються про те, що замовляє чи купує міська рада?

— 3 000 масок закуплені через підприємство «Водоканал Плюс», 20 000 гривень, власні кошти, підприємець отримав у якості застави. Після того, як проголосуємо, 45 тисяч повернемо комунальникам, — пояснив Копелець.

Вікторія Шкарбан сказала:

— Навіщо виділяти 195 000 гривень на плитку, коли в місті не дезінфікується жодна лавка, біля магазинів та банкоматів немає дезінфекторів?

— У першу чергу ми прийняли рішення з футболу забрати кошти і пошити маски. Якщо коштів не вистачатиме чи ситуація буде гіршою, ми зніматимемо кошти з дороги чи плитки, — сказав Копелець.

Більшістю голосів депутати погодились винести на сесію зміни до бюджету. А Роман Матюхов поцікавився в Копельця і Кучеренка, чи будуть враховані пропозиції, що надійшли від депутатів під час обговорення питання.

Головуючий розгублено пояснив, що депутат має право внести свої пропозиції на сесії ще раз. Хто вів протокол, той і озвучить пропозиції.

Та на сесії міський голова, незважаючи на повторні звернення депутатів, «протягнув» зміни до бюджету.

Щоправда, він зізнався, що плитку купуватимуть для дитячого садка «Золотий півник».

Отож, епідемія епідемією, вірус вірусом, а плитку вкладати треба, нікуди не подінешся.

 

Депутатизми
— Маска для того, аби із вас не вилітала слина, а не моя до вас не долетіла.
— Я радий вас бачити. — А я не дуже
— А хто про сесію напише? Ваша газета, отой заборний листок?!
— Не перекручуйте і не тягайте язика!
— Почитайте буквар заново.
— У нас медики з голими жоп..ми.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 квітня 2020, 16:09 | Кобеляки | Фінанси


1. Ltava / 9 квітня 2020, 16:20
Ви із цими «багаторазовими» масками бомбонулися)))) Маска не буває багаторазовою )))) та ще і пошитої із матерії для сімейних трусів )))
2. Ltava / 9 квітня 2020, 16:21
А придбання тротуарної плитки - то святе, вірус пройде а грошинята в карманах залишаться)))
3. Fed654Frumos / 9 квітня 2020, 16:45
Ну,як кажуть кацапи:’’Умирать собрался,а рожь сей’’.Може й правильно.

Змінено 09.04.2020, 16:47
4. Fed654Frumos / 9 квітня 2020, 16:51
На рахунок того,що на ринку на період карантину повинні торгувати тільки жителі Кобеляцького району згоден на 10000 відсотків.
5. Ltava / 9 квітня 2020, 17:41
4.Fed654Frumos
«На рахунок того,що на ринку на період карантину повинні торгувати тільки жителі Кобеляцького району згоден на 10000 відсотків.»

)))) А ще краще -тільки жителі міста!!!)))
)))))А ще краще - тільки жителі Ковжежі!!)))
)))))А ще краще тільки я та мій сусід Василь !!!!)))
6. саша ставицький / 9 квітня 2020, 19:05
Самі відважні депутати Матюхов і Шкарбан , а інших немає , чи вони сидять мовчки , сплять.А в деяких коментаторів все зводиться до крадіжки , що не роби , але ти крадеш , випадково висновки не по собі?
7. Ltava / 9 квітня 2020, 20:04
6.саша ставицький
« чи вони сидять мовчки , сплять.»


Куняють )))
8. Ltava / 9 квітня 2020, 20:05
6.саша ставицький
«що не роби , але ти крадеш »


Генетичний код !!!Бібілійська десятина !!! Але тут здається тридсатник ?))
9. КАМаз / 9 квітня 2020, 20:08
7.Ltava
«Куняють )))»

Вони не куняють, вони просто закрили рота і сопуть в дві дірки, бо знають якщо рявкнуть щось в підтримку Матюхова або Шкарбан будуть «накзані» паханом. Хтось не отримає земельки, комусь не покладуть під гараж асфальт, або не побілують підїзд за бюджетні кошти. Все дуже просто)
10. Ltava / 9 квітня 2020, 20:43
9.КАМаз
« Все дуже просто)»


Але ж вони не самі туди попали ? І Сан Санича і його депутатів обрали виборці !!! Вони їх підтримують і Вам горло зараз навіть тут перегризуть !!! Вс е дуже просто- люди раби !!!)))
11. Lion2020 / 10 квітня 2020, 07:40
Нам все обіцяють і обіцяють, обіцяють і обіцяють, а нам все мало і мало!
(М.Жванецький)

Змінено 10.04.2020, 07:55
12. Ltava / 10 квітня 2020, 08:16
11.Lion2020
« а нам все мало і мало!»


Потрібно обіцяти переобіцяти не до обіцяне ))))
13. luna / 10 квітня 2020, 12:46
А що цікаво для міста зробила «храбрая» депутат міської ради- Вікторія Шкарбан ? Ну, хіба що зайвих «календариків» надрукує і роздасть по людях....Ні ! Ще стіну на готелі «прикрасить» своїм зображенням...На що дехто з людей просто посміхнеться, а більшість просто покрутить побіля височної частини голови з цього підліткового самолюбування! Бо всі прекрасно розуміють цей недолугий піар і для чого він ... Краще б за ці гроші тих «справжніх» масок накупила і роздала безкоштовно по людях, бо триндіть у нас багато хто уміє, а от робить.....

Змінено 10.04.2020, 15:52
14. микола козак / 10 квітня 2020, 13:00
13.luna
«А що цікаво для міста зробила «храбрая» депутат міської ради- Вікторія Шкарбан ? Ну, хіба що зайвих «календариків» надрукує і роздасть по людях....Ні ! Ще стіну на го»

Ви знаєте , обоє хорорбрих нічого не зробили , крім особистого піару.Матюхову так хотілось в депутати , що їздив навіть до вибувшого вбалакувати , щоб написав відмову від депутатства.Претенденти в мери.
15. luna / 10 квітня 2020, 13:03
Ви знаєте, чим нижче ви хочете опустить Копельця, тим вище він підіймається в очах простих людей, бо людей не обдуриш, вони мудріші, чим ви думаєте !!! І як би ви не старалися, а та грязь, якою ви хочете його вимазать до нього просто не долітає, а от ваші руки вже вимазані по самі лікті...
16. микола козак / 10 квітня 2020, 13:22
15.luna
«Ви знаєте, чим нижче ви хочете опустить Копельця»

Якщо це стосується мене , то Ви помиляєтесь , я нікого не пробував опустити.Почитайте мої коментарі.Навпаки , там на мене крази і камази лили грязь.
17. Poltava / 10 квітня 2020, 15:01
Оооо, знову козачок (чи козачка)засланий щось ригнув)))) Що не говори , а лизати вмієш)))) Твій патрон проявив себе у всій красі . І з масочками лохонувся. Шукає виробника та і виконавців робіт десь подальше, воно і зрозуміло чому... А премійку зажав , та ще й 150 відсотків так нічо і за які такі заслуги. Мабуть за те що грабує наших громадян, а премія йому йде як бонус))) А наша швейна фабрика не гірші пов"язки пошила б і дешевші, та і податки в місті б залишились і якась зарплата людям місцевим би була. про це пиши, козачачок. А твій патрон вже списаний і ой як скоро чекає його кара, як не людська так Божа.Тепер запитання до тебе, козачок, за які такі заслуги цей хам повинен отримувати премію, що за людські гроші ремонтує дороги «армянстроєм» , а потім через рік вони знову ті самі дороги ремонтують. А в нас же є підприємство, яке може не гірше ремонтувати дороги і знову ті самі податки і заробітна плата в Кобеляках би залишалась? Ану ригни щось в захист свого патрона?
18. orakul / 10 квітня 2020, 17:20
2.Ltava
« придбання тротуарної плитки - то святе, вірус пройде а грошинята в карманах залишаться))) »

А плитка що, не залишиться? Копелець додому виколупа?
19. микола козак / 10 квітня 2020, 18:31
17.Poltava
«17. Poltava / сьогодні, 15:01»

Ти більш за все щось не поділив з Копильцем , чи може десь там біля нього шатався та він тебе прогнав і ти несеш всяку ахінею.Чи ти при Ісипові там вештався?А взагалі на твої дурниці я більше не відповідатиму , розбирайтесь з Копильцем , тільки ти трусливий , як заєць , пішов би і вчі Копильцеві висказав , що про нього думаєш.А нести оцю пургу і на Копельця і на мене , я ж не кручуся ні в міськраді , ні в районі .
20. микола козак / 10 квітня 2020, 18:33
17.Poltava
«17. Poltava / сьогодні, 15:01»

А взагалі оракул частково правий , коли декого називає пришелепкуватими.
21. Тaras / 10 квітня 2020, 22:07
19.микола козак
«щось не поділив з Копильцем , чи може десь там біля нього шатався та він тебе прогнав»
точно неподілив а потрібно віддати любиму половинку копильцю
22. Чудо Юдо / 11 квітня 2020, 11:53
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Народ, ну ви чого?
Чи варта тема такого гімногометання один в одного? Ну діло свійське: одним подобається царь Копелець, іншим ні. Когось запевняти у своїй правоті - це одне, але переходити до образ - це вже зайве.
Я Копельця не люблю лише за те, що йому дісталася така абсолютно інертна команда депутатів (тобто біда не в самому Копельцеві). Сидять, в стелю дивляться на кожній сесії, лише 4-5 депутатів щось проти царя виступають, а іншим пофігу що він придумав, лиш би відсидіти та додому потопать. Більше половини там взагалі не врубуються у тему. Спитайте їх про оці цифри, що у статті викладені - вони і не чули про них, просто руку підняли та і все.

Ідея щодо масок годна. Ну придумав він всіх жителів забезпечити масками - ну ок, ефективність такої дії спірна, але покатіт.
А от самі маски - лайно. Надягав я її - із грубої синтетики пошита (обрізки із плавок чи що??), дихати неможливо. Тобто наче і добро мені зробили, але і користуватися я нею не зміг.
23. Ltava / 11 квітня 2020, 16:48
22.Чудо Юдо
« царь Копелець, »


Ви, здається , зовсім хворі коли складаєте в речення слова Царь і Копелець ))))))))))
24. Fuks / 11 квітня 2020, 20:26
Ну от і питається у народу,за що голосуватимете? За плитку з крашеними яйцями чи за медецину на яку нікопійки єго велічество не дав...Ну і як Лунам з Козаками,що нужніше апарат вентиляції легень з медикаментами чи царські забаганки!
25. Derilah / 11 квітня 2020, 21:00
24.Fuks
«за що голосуватимете?»

За апарат вентиляціі легень і нормальну зарплату медикам тільки не тим що дипломи покупляли а самі ні в зуб ногою
26. orakul / 11 квітня 2020, 21:21
25.Derilah
«
За апарат вентиляціі легень і нормальну зарплату медикам тільки не тим що дипломи покупляли а самі ні в зуб ногою»

Ви вже проголосували за медицину і за її рехворму. Копелець там ні при чім. Для цього є дербюджет. Бо ви так зобовяжете Копелця ще й РДА уримуати, разом із мінтами, податковою, і прочія і прочія. А, ще не хіло було, якби Копелець і АТО фінансував, щось з цим вірусом про АТО забули.
27. Ltava / 12 квітня 2020, 07:57
26.orakul
« Копелець там ні при чім. »


))))))))))))))))))))))

Здивував так здивував)))))
28. Fuks / 12 квітня 2020, 08:10
Мабуть Копелець не зна звідки гроші в його ніщенський бюджет ідуть.Основні надходження складають відрахування з тих же бюджетників.Поліції,РДА,Освіти,медицини,інших чиновників.Так що йому треба на них молитись і допомогати тій же медицині і освіті.Сам він і його депутати зароблять не вміють. Приклад іде будівництво дороги,можна якусь би площадку Онуру здать в оренду,чи інше.Построять дорогу Кобеляки взагалі захиріють,хіба Бутенки приєднають а там бюджет за 35 міліонів.Учись Санич..
29. Poltava / 12 квітня 2020, 08:54
19.микола козак
«Ти більш за все щось не поділив з Копильцем , чи може десь там біля нього шатався та він тебе прогнав і ти несеш всяку ахінею.Чи ти при Ісипові там вештався?А взагалі на твої дурниці я більше не відповідатиму , розбирайтесь з Копильцем , тільки ти трусливий , як заєць , пішов би і вчі Копильцеві висказав , що про нього думаєш.А нести оцю пургу і на Копельця і на мене , я ж не кручуся ні в міськраді , ні в районі »

Таки козачок засланий. Боїшся проти пахана щось написати. А про масочки і дороги я правду написав, а от підтвердити ти боїшся. Чому??7 Бо пахан по попкі надає, а може щось друге зробить)))))) Тепер ясно, що ти в нього в шістках бігаєш. Ось ти себе і викрив.
30. orakul / 12 квітня 2020, 09:47
27.Ltava
«Здивував так здивував)))»

Тебе то що здивувало? Є бюджети різних рівнів. І те, що Фукс з ціллю маніпуляції пише що полція, РДА і т.д основні платники до місцевого бюджету і тому Копелець їх бачте повинен на руках носити аби вони жили і процвітали бо тіпа сук обламається на якому він сидить... Ну доля здорового глузду в такому підході є, але з цього не значить, що міська влада повинна купляти пістолі поліціянтам і шприци чи штрикалки медикам. За ті гроші що заплатили поліціянти і чиновники РДА і т.д. до місцевого бюджету Копелець їм і зробить плитку, аби вони не спотикались. А пістолі хай купує Аваков із центрального бюджету. Точно так і сантірні авто, всякі там МРТ, ліки тіпа інсуліну і т.д.
31. Ltava / 12 квітня 2020, 11:35
30.orakul
«Тебе то що здивувало? »


Не здивував а розчарував((( спочатку )) а потім я заспокоївся)) Чому дивуватися? Люди як люди ))
32. Ltava / 12 квітня 2020, 11:39
28.Fuks
«Мабуть Копелець не зна звідки гроші в його ніщенський бюджет ідуть»


Та знає він усе! Просто розрахунок простий - йому хвате ))) Та і на придуркуватих виборців надія - яйцями слідуючий термін забеспечити ))
33. микола козак / 12 квітня 2020, 11:53
22.Чудо Юдо
«Я Копельця не люблю лише за те, що йому дісталася така абсолютно інертна команда депутатів (тобто біда не в самому Копельцеві). Сидять, в стелю дивляться »

А ви коли-небудь був у Ісипа на сесії ?Там були штатні роками нічим не кращі гармоністи.Ісип улибався , а вони буквально спали.А кричать зараз ті , що при Ісипові спали , їх роками не вижинеш з депутатів - династії.Тож і маємо те , що маємо.Тут очевидно є люди з хворобливою уявою , що я щось маю від Копельця , але ж здоровомисляча людина розуміє , що при Копильцеві декому урвалось і просто ллють грязь передвиборну.В основному це прихльобателі Ісипа.
34. саша ставицький / 12 квітня 2020, 12:30
17.Poltava
«Твій патрон проявив себе у всій красі . І з масочками лохонувся. Шукає виробника та і виконавців робіт десь подальше, воно і зрозуміло чому... А премійку зажав , та ще й»

Хочу сказати за маски - у кобеляках майже всі аптеки приватні , у всих їх є відділи постачання - у Кобеляках є приватна швейна фабрика , у якої є юридична служба і відділ збуту , які могли укласти угоди на пошив захисних масок , але ні одні ні другі не проявили ініціативи(мало сказано) і тому Копильцеві довелось купляти маски де знайшов , хоч це не зовсім його обовязок.У нас же ще є і держспоживслужба , яка зобовязана відстежувати санітарно-епідеміологічний стан , замість торчання деяких співробітників в своїх магазинах і жарення шашликів.
35. NataliaDgoker / 12 квітня 2020, 12:50
34.саша ставицький
«яка зобовязана відстежувати санітарно-епідеміологічний стан »

А чи хтось запитав та перевіряв документи у міськоі ради сертифікат на маски висновок і т д ... Чи як за звичай просто пошили із трусів та й піде. До кого адресувати питання чому до мене на робоче мiсце прийшли та заборонили шити маски мотивуючи відсутністю вищезазначених документів
36. микола козак / 12 квітня 2020, 13:06
35.NataliaDgoker
«
А чи хтось запитав та перевіряв документи у міськоі ради сертифікат на маски висновок і т д ... Чи як за звичай просто пошили із трусів та й піде. До кого адресувати питання чому до мене на робоче мiсце прийшли та заборонили шити маски мотивуючи відсутністю вищезазначених документів»

В тому то і біда , що спеціальні служби займаються своїми магазинами , аптеками , тільки не виконанням службових обовязків.
37. Fuks / 12 квітня 2020, 13:06
Пістолі і наручники куплять не треба.А зробити щоб його виборці,чи як він каже сіряки мали доступ до якісної медичної допомоги і фахової його обовязок теж. А плитка почека. А недай Бог вірус почне косить Кобеляки а апаратів ШВЛ не вистача. А плитка хай почека.Хоча шо з орахулом спорить..Ненависник всього українського.
38. микола козак / 12 квітня 2020, 13:09
Якщо у Вас приватне робоче місце , то винувати Ви , що не оформили необхідні документи , якщо робоче місце у якомусь підприємстві , то вина власника і його служб.
39. orakul / 12 квітня 2020, 13:29
37.Fuks
«А зробити щоб його виборці,чи як він каже сіряки мали доступ до якісної медичної допомоги і фахової його обовязок теж.»

Як він може зробити доступ до якісної меддопомоги, коли держава планово, цілеспрямовано знищує медицину. Про це тільки дуже ліниві не знають і не говорять. Наша медзаклади на балансі, чи як там правильно, райради а не міськради. Копелець звісно може щось туди підкинуть але толку з тих копійок не буде ніякого, та й навіщо воно йому? Це буде лишнім приводом для копання під нього. Та й взагалі то Копелець голова ради. А рада де? Рішить рада, то Копелець змушений буде виконувати її рішення, або вмотивовано скасовувати. Що ви все на Копелця валите.
37.Fuks
«А недай Бог вірус почне косить Кобеляки а апаратів ШВЛ не вистача»

Якщо буде справжній вірус і справжня епідемія, то ніхто вас не спасе. Нащі медзаклади вже ні на що не здатні. І не Копелець все це нищив.
40. orakul / 12 квітня 2020, 13:42
37.Fuks
«Ненависник всього українського. »

Зовсім про це забув. Ну чого ж я ненависник, коли я більше всіх тут уболіваю за долю українців і навіть говорю їм правду-матку в надії на те, що вони колись таки візьмуться за ум і почнуть думати про те, як їм рятуватися перед глобальною загрозою знищення, а не думати про віруси та про Путіна, про якого вже підзабули через вірус. Не я, а ціла купа саме українських а не російських письменників, ще століття тому порівнювали українців з вівцями. Чим вівці відрізняються від інших тварин? Вівці ніколи не обєднуються проти ворога і радіють, коли ворог напав не на них. А головне в тім, що вони своїх пастухів які їх стрижуть і ріжуть не вважають ворогами а вважають спасителями.
41. Ltava / 12 квітня 2020, 16:29
39.orakul
«. Що ви все на Копелця валите.»

))))))) Щось багато на один день ))) На завтра прогибів не хвате ))))
42. КАМаз / 12 квітня 2020, 20:00
Та пану оракулу пахан двір та під самий підїзд асфальт положив позавчора, то він тепер відробляє. Ще все попереду, я думаю у нього в квартирі він в іконах в куточку стоїть))))
43. Ltava / 12 квітня 2020, 20:12
42.КАМаз
«то він тепер відробляє»


ну слава ... а то я думав він здурів ((( а так все нормально )))
44. orakul / 13 квітня 2020, 08:42
43.Ltava
«
ну слава ... а то я думав він здурів »

Ти дивись, сам не здурій, бо карма є. Нічого не придумовуй. Я ніколи на Копелця бочку не котив хоча б тому, що добре розумію, хто за цим стоїть. Ребьята-соросята хочуть взяти реванш. І якщо подивитись на все це спрощено, то можна порівняти кобеляцьку ситуацію з ситуацією в країні. Ну... перший майдан, облом, реванш, а тепер вже повний п..ць. Знаю багатьох підприємців, які возили харчі майдаунам а тепер жалкують за тіпа вором Янеком, і клянуть на чому світ стоїть оцих чесних слуг. А є й такі, що кричали - геть вора, втік і украв навіть свій унітаз. Тепер вони ладні Янека цілувати в те, чим він на унітаз сідав. А унітаза так і не знайшли. Ото у нас таке саме. Вернуться соросята - почнеться дерибан того що треба Соросу. А що йому треба? Землю вже можна сказати порішали. Тепер треба порішати будинки комунальної власності, бо при Копельцю цю тему щось дуже не піднімали, мовчать. Ну а головне - треба цвинтар приватизувати. Це сама велика недоработка. Вже обложили з усіх сторін і багато хто сам хоче на той світ піти. І тут така їм блін дармова лазейка. Не повинно так бути. Треба щоб за поховання діда чи баби мінімум треба було розплатитися хатою чи квартирою.
45. Filon / 13 квітня 2020, 10:03
36.микола козак
«В тому то і біда , що спеціальні служби займаються своїми магазинами , аптеками , тільки не виконанням службових обовязків»

Пане Миколо, у цьому місці, як кажуть зараз, люто плюсую. Як в око вліпив.Ну й повторю те що казав Саничу ввічі. Як би у нас працюввали контролюючі і правоохоронні органи, так б як санич вже б по амністії повиходили.
46. orakul / 13 квітня 2020, 10:39
45.Filon
«Як би у нас працюввали контролюючі і правоохоронні органи, так б як санич вже б по амністії повиходили. »

Якби ті органи запрацювали, то Санича тоді б ніхто і не помітив, не до нього б було.
47. Fuks / 13 квітня 2020, 14:33
А я забув сказать в Кобеляці Калініна гарно продезінфіцірували на вмхідних,аж у Кобелячку вода текла..Нічо,жирахви з мячами нужнішг.А водопровід почека.Там же показухи нема..
48. Ltava / 13 квітня 2020, 15:30
46.orakul
« то Санича тоді б ніхто і не помітив»


що працюй що не працюй)))
49. alist / 15 квітня 2020, 16:55
Ні чого ви не розумієте, то ж заражену плитку зніматимуть і замість неї стерильну ложитимуть! На черзі, заміна лавок і асфальту (тих 3мм. що дощами не смило). Все во ім’я людей!
А щодо засобів захисту лікарям і аппарату ШВЛ..... згадайте як місту Рено подарили і Копелець хотів дати його медикам лише за умови, що воно їздитиме лише до жителів міста. От і тут так же. Невже ж в разі чого когось скажімо з бутенківської ОТГ підключать до того ШВЛ? Санич же інфаркт получе!
P.S. З статті: " — Сертифікат покажіть, ми депутати і підставляємо громаду, — вигукнув Матюхов." Підставляємо, ха-ха-ха, описка прям по Фрейду.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації