Вхід | Реєстрація

Біля Золотарівки затримали «чорного лісоруба»

Біля Золотарівки затримали «чорного лісоруба»

До Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення від помічника лісничого Кобеляцького району про те, що невідомий чоловік здійснює випилку дерев поблизу с. Золотарівка.

З виїздом на місце події правоохоронці встановили, що до правопорушення причетний 23-річний мешканець Кобеляцького району.

Під час огляду місця події виявлено та вилучено деревину породи ясен та акації. Окрім того, вилучено бензопилу, запасну шину та дві пляшки з рідиною (бензин та мастило).

За даним фактом відкрито кримінальне за ознаками кримінального правопорушення передбаченого статті 246 Кримінального кодексу України (Незаконна порубка лісу). Сума завданих збитків становить близько 80 тис. гривень.

Тривають слідчі дії.


Автор: За матеріалами Кобеляцького відділу поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2020, 21:44 | Кобеляки | Кримінал


1. микола козак / 12 квітня 2020, 08:37
Найшли лісоруба , а те , що пиляють і возять камазами , того поліція не бачить.скоро з лісополос остануться одні чагарники від узаконеного розчищення лісосмуг.
2. Lion2020 / 12 квітня 2020, 10:04
1.микола козак
«Найшли лісоруба , а те , що пиляють і возять камазами , того поліція не бачить.»


То майже свої !!! Та й все документально! Чи ні!?

Змінено 12.04.2020, 12:48
3. Lion2020 / 12 квітня 2020, 13:03
1.микола козак
«скоро з лісополос остануться одні чагарники від узаконеного розчищення лісосмуг.»


А хто ж узаконює такі розчищення ?!
4. микола козак / 12 квітня 2020, 14:18
А придумали , що дорожники можуть укладати договори під виглядом розчищення валять все підряд , без оцінки деревини , яка належить громаді , безоплатно , хоч за деревину деруть немалі кошти і все це під чуйним керівництвом влади , а попробуйте купити в Кобеляках дошку , то і шкіру здеруть.Схема в дії.
5. 555 / 12 квітня 2020, 14:57
Якраз менти і все кришують що невже ніхто незнає що ніяких дозволів нівкого в Кобеляцькому районі немає а всі платять ментам?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації