Вхід | Реєстрація

У Шишацькому районі автомобіль злетів у кювет, врізався у дерево і перекинувся

У Шишацькому районі автомобіль злетів у кювет, врізався у дерево і перекинувся

11 квітня, близько 7-ї години, до поліції Шишацького відділення надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що на автодорозі «Великий Перевіз-Шишаки» сталася ДТП.

На місці події слідчо-оперативна група  встановила, що житель с. Великий Перевіз, Шишацького району, 1983 року народження, керуючи автомобілем FORD MONDEO з іноземною реєстрацією, на заокругленій частині дороги не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де здійснив зіткнення з деревом та перекинувся. Унаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та доставлений на лікування до медичного закладу.

За даним фактом відомості внесені до  ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією передбаченою ст.286 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2020, 16:35 | Шишаки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації