Вхід | Реєстрація

Яке взуття буде модним цього літа

Яке взуття буде модним цього літа

Час злітає дуже швидко. Ще нібито вчора вся країна готувалася до зустрічі Нового року, і головним питанням було, що одягти і який створити образ, як вже на календарі середина весни. Тому тепер в тренді не ялинки і вечірні сукні, а сандалі жіночі. Які моделі будуть популярні в весняно-літній сезон 2020 року ми і поговоримо.

 

У моду повертаються добре забуті моделі

Як стверджують модельєри, цього року надзвичайно популярними будуть жіночі сандалі на платформі. Таке взуття сподобається не кожній дівчині, але воно дуже зручне і практичне.

Не встигли ноги модників і модниць відпочити від «в’єтнамок», як вони вчергове стають трендовими. Так, прості, симпатичні і з багатьма варіація вони повертаються. Щоправда, незвичним додатком для "в’єтнамок" стануть мініатюрні підбори. тепер ці сандалі можна одягати не лише на пляж, а й для походу в ресторан чи на вечірку. Отож, відкриті сандалі знову підкорюватимуть світ.

Як не дивно, та квадратний носок, що асоціюється виключно з взуттям сусідки-пенсіонерки,  обіцяє стати головним сильним елементом сандалів. Взуття з відкритою п’ятою і на підборах, що отримало назву мюлі, теж матиме квадратний носок. Вони матимуть цілу палітру кольорів. Але при цьому дизайнери не відмовилися від істинно жіночого гострого носка. Його особливість полягає в тому, що така форма підошви робить ніжку візуально довшою.

Ще один важливий елемент, що отримають босоніжки, стануть шнурки.

Цього року модельєри не відмовляються від шльопанців, а, навпаки, урізноманітнюють їх варіації.

Сандалі матимуть танкетки, підбори різного розміру і, звичайно, римські моделі. Їх носитимуть щодня, у будь-яких ситуаціях і на всілякі події.

Гостру шпильку має частково змінити мініатюрний каблук. Такий елемент робить взуття більш стійким і дозволяє тендітній жіночій ніжці не напружуватися під час ходи.

 

Магазин, де зібрані кращі моделі літнього взуття

Мати інформацію про модні цьогорічні тенденції — це лише половина справи. Потрібно знати магазин, де придбати стильне взуття. Кращі жіночі й чоловічі моделі, що підкорюватимуть серця тисяч поціновувачів, представлені в інтернет-магазині «Favorite shoes». Підтвердження цього є наступні факти:

  • більше двадцяти найвідоміших світових брендів;
  • стильне взуття: від класичних і повсякденних до спортивних моделей;
  • можливість придбати босоніжки, сандалі і туфлі;
  • клієнт обирає матеріали, із яких виконаний верх і підкладка для взуття, а також тип підошви.

І що важливо, стильні новинки 2020 року вже в продажу.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2020, 18:45 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації