Вхід | Реєстрація

Продам дикобразів: кобеляцькі, недорого

Продам дикобразів: кобеляцькі, недорого

У той час, коли у всій Україні у зв’язку із запровадженим карантином, ділова активність різко впала, у Кобеляках з’явився новий бізнес.

Один із місцевих жителів почав гендлювати екзотичними тваринами.

На одному із його оголошень вказано "Кобеляки. Екопарк".



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 квітня 2020, 15:17 | Полтавщина | Цікаве


1. Filon / 18 квітня 2020, 17:55
А що, можливо в ЕКОпарку зарплату тваринками видають. Криза ж, коронавірус. До речі, ніхто не знає - дикобразячого коронавірусу ще не було?
2. микола козак / 18 квітня 2020, 18:29
Пане Філоненко , Ви трохи поспішив , з Вашого сюжету немає підстав стверджувати , що продається комунальне майно .От якби Ви купив дикобраза і з екопарку , тоді можна було б і правоохоронцям повідомити , а так Ви зараз виглядите дикобразом і тільки через це на Вас неможна подавати до суду за розповсюдження фейків. Копилець про віруси в Царичанці , а Ви про дикобразів з екопарку.
3. 555 / 18 квітня 2020, 18:33
2.микола козак
«Ви трохи поспішив»

Добре що ви непоспішили захищати так недолуго свого барина який з бюджетних коштів вам платить
4. микола козак / 18 квітня 2020, 18:35
Черговий фейк від дикобразів
5. Filon / 18 квітня 2020, 19:09
2.микола козак
«Пане Філоненко , Ви трохи поспішив , з Вашого сюжету немає підстав стверджувати , що продається комунальне майно .От якби Ви купив дикобраза і з екопарку , тоді можна було б і правоохоронцям повідомити , а так Ви зараз виглядите дикобразом і тільки через це на Вас неможна подавати до суду за розповсюдження фейків. Копилець про віруси в Царичанці , а Ви про дикобразів з екопарку. »

Пане Миколо, дорогенький невже Ви дуиаєте, що я не продумував названі Вами варіанти? Звичайно продумував. Але вони неможливі для здійснення. Так ми могли б із легкістю «розвести» Влада на покупку і зняти все це прихованою камерою та обвішавши " покупця" мікрофонами. Але, по-перше, ми б порушили закон, адже не маємо права займатися оперативно-розшуковою роботою. По-друге, мені непотрібно, щоб цього цапа-відбувайла посадили. Так можна було його й правоохоронцям здати. Але я чітко усвідомлюю, що із вірогідністю у 99 відсотків, вони б «збили» із нього гроші і «замяли» справу. І не було б ні сюжету, ні кримінальної справи, ні дикобразів. Те, що Влад видалив оголошення із ОЛХ... Ну і що? Є записи, є скріншоти. Фейк і факт - це різні речі, не плутайте.
6. Ltava / 19 квітня 2020, 11:02
5.Filon
«ми могли б із легкістю «розвести» Влада»


Що того Влада розводити (( Воно його життя і так розводить не по дитячому ((( Хай живе ((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації