Вхід | Реєстрація

У Машівському районі чоловіка побили і відібрали у нього автомобіль

У Машівському районі чоловіка побили і відібрали у нього автомобіль

Автомобіль ВАЗ 2115 невідомі зупинили біля автобусної зупинки одного із сіл району. Водія вдарили в обличчя, а легковика відібрали.

Викрадений ВАЗ за орієнтуванням розшукали працівники управління патрульної поліції. Авто виявили на автозаправній станції, на перехресті автодороги «Київ – Харків – Довжанський», у напрямку Карлівки.

Артем Родигін, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:

– Про підозру у заволодінні транспортним засобом, поєднаному з насильством, повідомлено полтавцю, 1996 року народження. Фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Також слідчому належить з’ясувати роль іншого чоловіка, який під час скоєння кримінального правопорушення був із фігурантом.

Санкція ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України, яку інкримінують полтавцю, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


Автор: За інформацією Машівського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2020, 15:43 | Машівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації