Вхід | Реєстрація

Торгівлю на площі Перемоги таки заборонили

Торгівлю на площі Перемоги таки заборонили

Вчора на офіційному сайт Кобеляцької міської ради були опубліковані копії кількох документів.

Всі вони стосуються обмежувальних заходів пов’язаних із введенням карантину. Якщо коротко, то їх сенс зводиться до того, що Кобеляцька міська рада таки заборонила ринкову торгівлю на площі Перемоги. Тобто зараз вже є відповідне офіційне рішення.

З датами появи цих документів плутанина ще та. Цікаво, що до 22 квітня, коди підприємці прийшли до міської ради вимагати пояснень, щодо заборони працювати цих документів цих документів на сайті міської ради не було. Редакція відслідкувала час їх розміщення. Вони з’явилися на сайті міськради 22 квітня вже після зустрічі із «розсадниками». Дивним видається і той факт, що під час зустрічі і розмови із підприємцями міський голова не показав людям ні відповідне розпорядження РДА, ні рішення виконкому. До речі на сайті РДА й станом на 23 квітня не опубліковано розпорядження № 16 від 14 квітня міській раді заборонити торгівлю на ринку. На сайті є  лише протокол № 19 місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки від 17 квітня. У тому протоколі знову ж, лише рекомендовано запровадити обмежувальні заходи. Про заборону торгівлі немає жодного слова.

Якось дивно виходить, розпорядження про заборону торгувати на ринку РДА так і не опублікувала, а загальні рекомендації – так. Все це дуже схоже на те, що заборонні документи були прийняті «заднім числом», вже після того, як люди почали обурюватися. Та в будь-якому разі вони є, отже, торгувати на ринку нічим не можна.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2020, 11:09 | Кобеляки | Суспільство


1. Ltava / 23 квітня 2020, 12:15
"""...Та в будь-якому разі вони є, отже, торгувати на ринку нічим не можна...."""

Дурне діло не хитре (( Деградація влади вепереджає деградацію суспільства
2. микола козак / 23 квітня 2020, 13:07
Ну яка в біса заборона ,більшість магазинів працює , навіть будмаркет по Полтавській , біля входу напроти воріт в ринок з автомобіля торгують , з протилежної сторони продають зерно , кругом попід магазинами іде торгівля і жодного поліцая , а ви про якусь заборону.Навіть без масок шастають .
3. Ltava / 23 квітня 2020, 13:14
2.микола козак
«ви про якусь заборону.Навіть без масок шастають .»


Це означає що влада приймає дурні рішення які ж не може проконтролювати ))) Булав розумна влада знайшли б з населення компромісні варіанти карантинних заходів а так окрім ненависті і насмішок результатів не має )))
4. Lion2020 / 23 квітня 2020, 13:52
То можна, то не можна, то трохи можна, то знову не можна..
Цікаво як би прокоментував таку ситуацію Геннадій Москаль!?

Змінено 23.04.2020, 14:08
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації