Вхід | Реєстрація

Жителя Козельщинського району судитимуть за підпал сухої трави

Жителя Козельщинського району судитимуть за підпал сухої трави

Кобеляцька місцева прокуратура направила до суду угоду про визнання винуватості, укладену між процесуальним керівником у кримінальному провадженні та жителем Козельщинського району. Дії останнього кваліфіковані за ч. 1 ст. 245 КК України (знищення вогнем сухих дикоростучих трав, рослинності або її залишків на землях сільськогосподарського призначення).

Досудовим розслідуванням встановлено, що наприкінці березня цього року поблизу с. Пашківка Козельщинського району чоловік підпалив суху траву. У результаті виникла пожежа, якою було знищено рослинність на площі 1,4 га.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 травня 2020, 09:36 | Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації