Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому районі новий випадок інфікування коронавірусом

У Кобеляцькому районі новий випадок інфікування коронавірусом

Наразі, за весь час епідемії, медики констатували 11 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Як розповідає Валентина Семиног, керівник міжрайонного лабораторного центру, всі люди, у яких діагностували коронавірус, контактували між собою. Частина із них вже не мають ніяких клінічних ознак захворювання. Але офіційно їх не називають такими, що одужали, через процедуру, яка передбачає отримання двох поспіль негативних тестів. А тести роблять у полтавській лабораторії. Через дефіцит лаборантів результати доводиться чекати близько тижня.

Дещо пізніше редакції вдалося зязатися із головним лікарем Кобеляцької ЦРЛ Володимиром Казиродом. Володимир Олексійович повідомив, що станом на 5 травня у лікарні не госпіталізована жодна людина із діагнозом коронавірусна інфекція. Троє пацієнтів, які перебували у інфекційному відділенні, давно виписані, адже у них немає жодних респіраторних чи інших ознак, котрі б свідчили про їх нездужання. Всі інші люди лікуються вдома, адже потреби в їх госпіталізації немає.

А найцікавіше у всій цій історії те, що й до цього часу у Кобеляцькому районі немає жодної людини, яка б одужала від страшного смертельно небезпечного коронавірусу. Причина проста - ніяк не можуть отримати результати негативних тестів. Ось така загадкова хвороба.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 травня 2020, 13:13 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації