Вхід | Реєстрація

У лохвицькому сквері з’явився «Острів скарбів»

У лохвицькому сквері з’явився «Острів скарбів»

У сквері Героїв України м. Лохвиця встановлено сучасний ігровий комплекс для дітей.

Ще в грудні 2019 року виконавчим комітетом Лохвицької міської ради, після детального моніторингу ринку дитячого ігрового та спортивного обладнання, було проведено тендер на закупівлю майданчика.           

Кошти на його придбання були залучені з Фонду розвитку територій області, за сприяння депутата обласної ради Анатолія Власенка,  та з бюджету Лохвицької  міської  ради. Так Фондом розвитку територій області було виділено 278 тис. грн., Лохвицькою міською радою проспівфінансовано 65 тис. грн.

Про це пише «Лохвицька громада»

Конструкції закупленого майданчика до часу знаходилися на зберіганні у комунальному підприємстві. 

Наразі за сприятливої погоди ігрову споруду змонтовано. Ці роботи виконали переможці тендеру – ТОВ «СІТІ ПАРКІНГ».

Продукція цього виробника дитячого ігрового та спортивного обладнання виливається з високоякісних забарвлених гранул,  завдяки чому має стійкість до вигорання на сонці та впливу погодних умов. Висота бортів пластикових гірок до 28 см дозволяє безпечно кататися на них навіть найменшим. Сходинки мають вертикальний захист, що запобігає травматизму, поручні з мінімальними проміжками між секціями теж гарантують безпеку малюків.

Тепер дитячий ігровий комплекс під назвою «Острів скарбів» в очікувані кінця карантину, коли маленьким забавникам буде дозволено його «освоїти». 

Днями планується територію навколо майданчика засипати піском, у планах на перспективу – укладання гумової плитки.

Демонтовані ігрові споруди, на місці яких і  з’явився новий комплекс, буде встановлено на вул. Героїв України, 30а – біля мультифункціонального спортивного майданчика для ігрових видів спорту. І доки старші гратимуть у волейбол, баскетбол чи великий теніс, матусі з дітьми  зможуть  комфортно і корисно  проводити час на ігровому майданчику, встановленням якого наразі займаються працівники Лохвицької міської служби благоустрою.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 травня 2020, 14:15 | Лохвиця | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації