Вхід | Реєстрація

У Пирятинському районі вантажівка наїхала на чоловіка та жінку, які міняли колесо.

У Пирятинському районі вантажівка наїхала на чоловіка та жінку, які міняли колесо.

16 травня, вночі, у Пирятинському районі сталася смертельна ДТП. Під колесами вантажівки загинули чоловік та жінка – подружжя, які на узбіччі ремонтували свій автомобіль. Про це повідомив Департамент з питань цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської ОДА.

Подія сталася на 157 км траси Київ — Харків. 54-річний водій вантажівки DAF з напівпричепом, мешканець Канева, не вибрав безпечний боковий інтервал руху та не врахував дорожню обстановку. У результаті автомобіль збив подружжя, яке на узбіччі дороги міняло колеса на власному Mercedes-Benz.

Подружжя — 35-річний та 32-річна мешканці міста Городища Черкаської області, виховували двох дітей.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2020, 10:58 | Пирятин | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації