Вхід | Реєстрація

Приємний сюрприз для Олега Охріменка

Приємний сюрприз для Олега Охріменка

Інвалід з маленького села Білоконівка розповів про те, як йому допомагають друзі та місцева влада.
Наприкінці липня минулого року в газеті вийшла публікація під назвою «Хто допоможе Олегу Охріменку» (№30 (826) від 25.07.2019). У ній мова йшла про місцевого жителя Олега Охріменка, який, будучи інвалідом, потрапив у скрутну життєву ситуацію. Зокрема, чоловік скаржився, що протягом кількох місяців не може отримати потрібний йому інвалідний візок, а також на недостатню увагу до нього з боку місцевої влади. Хоча сільський голова Любов Васюта тоді заперечила наявність будь-якого конфлікту між владою та жителем Білоконівки і запевнила, що його проблеми, у тому числі і з отримання візка, будуть вирішені.
Через певний період часу Охріменко зателефонував до редакції і розповів, що отримав інвалідний візок.
А вже навесні цього року, кілька днів тому, Олег Охріменко знову подзвонив.

Він повідомив:

— Хочу поділитися з вами і читачами приємними новинами. Вони були для мене досить несподіваними і від цього ще більш радісними. Днями я проснувся від якогось дзижчання у дворі. Таке, як мотокоса працює. Виглянув із дверей надвір і був вражений. У мене весь двір викошений, немає жодної бур’янини. А я тільки перед цим думав, як же вирішити питання із високою травою. Сам же не покошу, і найняти когось проблема. І грошей не вистачає, та й спробуй ще в Білоконівці людину знайти, яка покосить. А тут уже все готово. Дивлюся, а від двору йде із мотокосою Володя Васюта. Я йому тільки подякувати встиг. А перед цим ще приємна подія була. Виписав я дрова в лісництві. Але ж їх ще поколоти потрібно. І от прийшли до мене Іван Демченко та Василь Назарьов. Дружно заходилися і все перекололи. Ви знаєте, так приємно, коли про тебе не забувають і турбуються. Навіть не очікував такого.

Сільський голова Любов Васюта підтвердила, що подвір’я Охріменка від бур’яну викошував її чоловік.
Вона зазначила:

— У нас є мотокоса. І от я даю такі собі наряди, щоб викосив чи біля дворів, чи і в дворах. І Охріменку теж. За цю послугу із бюджету гроші не платять.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2020, 10:27 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації