Вхід | Реєстрація

Житель Великобагачанського району хотів «викупити» своє водійське посвідчення

Житель Великобагачанського району хотів «викупити» своє водійське посвідчення

Житель одного із сіл Великобагачанського району намагався підкупити службову особу, щоб повернути своє водійське посвідчення. 

Документ у правопорушника вилучили працівники сектору реагування патрульної поліції після оформлення адміністративного матеріалу за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння (ст. 130 Кодексу України про адміністративне правопорушення).

Протиправні дії водія задокументували працівники управління внутрішньої безпеки в Полтавській області та слідчі Великобагачанського відділення поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської місцевої прокуратури.

За даним фактом розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України – надання неправомірної вигоди за вчинення службовою особою будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

Чоловікові повідомили про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Тривають процесуальні дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2020, 11:19 | Велика Багачка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації