Вхід | Реєстрація

Президент призначив нового голову Полтавської РДА

Президент призначив нового голову Полтавської РДА

Президент Володимир Зеленський провів кадрові ротації голів восьми районних державних адміністраціях Луганської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Черкаської та Чернігівської областей.

Відповідні розпорядження опубліковані на сайті глави держави.

Президент, зокрема, звільнив Ігоря Карімова з посади голови Полтавської РДА Полтавської області (розпорядження №338/2020-рп) та призначив на це місце Дмитра Романова (розпорядження №341/2020-рп).

Також глава держави призначив Олега Сліпця головою Троїцької РДА Луганської області (розпорядження №339/2020-рп), Антоніну Шарату - головою Братської РДА Миколаївської області (розпорядження №340/2020-рп), Олександра Зайчука - головою Корецької РДА Рівненської області (розпорядження №342/2020-рп), Володимира Діхтяра - головою Недригайлівської РДА Сумської області (розпорядження №343/2020-рп), Володимира Коваленка - головою Катеринопільської РДА Черкаської області (розпорядження №344/2020-рп), Дениса Камка - головою Городнянської РДА (розпорядження №345/2020-рп) та Олесю Кісленко - головою Прилуцької РДА (розпорядження №346/2020-рп) Чернігівської області.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2020, 15:01 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації