Вхід | Реєстрація

П’яний гребінчанин «замінував» військомат

П’яний гребінчанин «замінував» військомат

На Полтавщині поліція встановила чоловіка, який повідомив про замінування однієї із будівель військомату в області.

До поліції Полтавської області на лінію «102» 31-го травня, близько 17-ї години, надійшов анонімний телефонний дзвінок, в якому чоловік розповів, що йому повідомили невідомі особи про замінування адміністративної будівлі військомату на території області.

Про це повідомляє поліція Полтавської області.

Поліція оперативно визначила місцезнаходження телефону, з якого телефонували та встановили особу псевдомінера.

Ним виявився 32–річний раніше судимий, мешканець м. Гребінки. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та свої дії пояснити не зміг. Інформація щодо замінування не підтвердилася.

Поліцейські на чоловіка склали адміністративний протокол за ст.183 (Завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2020, 15:32 | Гребінка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації