Вхід | Реєстрація

«Кубок відкриття» виборюють іванівські футболісти

«Кубок відкриття» виборюють іванівські футболісти

Володар турніру визначився лише в серії післяматчевих пенальті.

Уже стало традицією старт сезону великого футболу в Кобеляцькому районі розпочинати розіграшем «Кубка відкриття». Турнір, започаткований у 2014 році, присвячується пам’яті іванівського спортсмена та спортінструктора Михайла Гордійка.

У суботу, 6 червня, на футбольних полях у Лутовинівці, Шенгурах, Орлику, Канавах та Червоних Квітах відбулися зональні змагання «Кубка відкриття».

У І групі зафіксовано такі результати: «Котовське» (Вітрова Балка) — «Прапор» (Підгора) — 0:0, «Локомотив» (Бутенки) — «Котовське» (Вітрова Балка) — 2:1, «Прапор» (Підгора) — «Локомотив» (Бутенки) — 0:0. Таким чином, бутенківський «Локомотив», здобувши чотири пункти, отримав право грати у фінальній частині.

Між командами ІІ групи, які змагалися в Червоних Квітах, було також зіграно три матчі: «Сокіл» (Білики) — «Стріла» (Сухинівка) — 3:1, «Червоні Квіти» — «Сокіл» (Білики) — 2:2, «Стріла» (Сухинівка) — «Червоні Квіти» — 1:1. Отже, за підсумками ігор у ІІ групі біличани вийшли у фінал.

У протистояннях між командами ІІІ групи, які проходили в Лутовинівці, зафіксовано такі результати: «Астарта» (Козельщина) — «Спартак» (Рибалки) — 1:0, «Спарта» (Лутовинівка) — «Астарта» (Козельщина) — 1:1, «Спартак» (Рибалки) — «Спарта» (Лутовинівка) — 0:3. У результаті, до фіналу крокує команда з Лутовинівки.

У ІV групі на канавському стадіоні за право грати у фінальній частині зустрічалися команди з Павлівки, Іванівки та господарі поля. У першій грі павлівський «Колос» поступився «Іванівці» з рахунком 0:3. У інших зустрічах зафіксовано такі результати: «Оріль» (Канави) — «Колос» (Павлівка) — 2:0, «Іванівка» — «Оріль» (Канави) — 1:0. Із ІV групи до фінальної частини виходить «Іванівка».

На футбольному полі в Орлику змагалися футбольні дружини з Орлика, Придніпрянського, Вільховатки та Дашківки. Орлицькі спортсмени, зігравши внічию з «Дашківкою» (0:0) та по-черзі обігравши «Придніпрянське» і вільховатський «Водник» з однаковим рахунком 1:0, забезпечили собі перше місце в групі й вихід до фіналу.

Команди VІ групи змагалися в Шенгурах. Географічні сусіди «Шенгури» та «Озера» зіграли між собою — 0:0. У наступному матчі на полі зустрічалися господарі та мідянівський «Урожай». Перемогу святкував «Урожай» — 2:0. Також мідянівці виграли і другий поєдинок, цього разу в «Озер» — 1:0. Як результат, «Урожай», набравши максимальну кількість очок, грає у фінальній стадії змагань.

8 червня в Іванівці відбулась заключна частина змагань «Кубка відкриття сезону».

Згідно регламенту, команди були розподілені на дві підгрупи. До першої підгрупи, ігри якої відбувались в Павлівці, потрапили футболісти з Орлика, Бутенок і Лутовинівки. Так як орлицький «Маяк» не з’явився на ігри фінальної стадії, то в Павлівці відбулася лише одна гра, де «Спарта» з «Лутовинівки» перемогла «Локомотив» з Бутенок — 2:1.

У Іванівці між собою виявляли сильнішого «Урожай», «Сокіл» та місцева «Іванівка».

Зафіксовано такі результати: «Урожай» — «Іванівка» — 1:1, «Сокіл» — «Іванівка» — 1:1, «Урожай» — «Сокіл» — 1:1. Таким чином, усі команди набрали по два залікових пункти. Та за додатковими показниками саме команда господарів вийшла до фіналу. У свою чергу, біличани в серії пенальті здолали «Урожай» та здобули право змагатися за третю сходинку турніру.

За підсумками змагань, «Урожай» посів 5 місце, четвертим закінчив турнір «Локомотив», третіми фінішували футболісти «Сокола».

Командою-переможницею «Кубка відкриття сезону» з футболу стала «Іванівка», яка у фіналі в серії післяматчевих пенальті з рахунком 3:1 здолала «Спарту».

Із моменту започаткування турніру іванівські футболісти вдруге стали його переможцями. Уперше вони здобули головну нагороду змагань у 2014 році.


Автор: Роман МІЛЬКО, представник спорторганізації «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2020, 09:01 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації