Вхід | Реєстрація

Потяги «Південної залізниці» планують не зупинятися у Кобеляцькому районі

Потяги «Південної залізниці» планують не зупинятися у Кобеляцькому районі

Прес-служба південного підрозділу «Укрзалізниці» повідомляє, що за 2019 рік регіональна філія «Південна залізниця» понесла витрати від перевезення пільгових категорій пасажирів у приміському сполученні по Кобеляцькому району – 332,5 тис.грн. З них районною владою компенсовано лише 68,7 тис.грн, що дорівнює 20% від суми витрат. За 3 місяці 2020 року сума збитку складає 73,1 тис.грн, компенсовано – 0,00 грн.
Недоотримання коштів не дає змогу належним чином підтримувати технічний стан рухомого складу. Незважаючи на відсутність підтримки з боку місцевих органів виконавчої влади, залізниця продовжує виконувати свою соціальну функцію, забезпечуючи курсування приміських поїздів, а також завжди своєчасно сплачує усі податки до місцевих бюджетів.

В зв’язку з відсутністю компенсації за перевезення пільгових категорій пасажирів та з метою зменшення експлуатаційних витрат від приміських пасажирських перевезень «Укрзалізниця» розглядає можливість відміни зупинки поїздів по станції «Ліщинівка», зупиночним платформам «Голубове», «Жарки», 193 км.

Як пише у Facebook «Слово Бутенківської громади», завдяки тому, що Бутенківська ОТГ компенсувала витрати від перевезення у приміському транспорті пільгових категорій пасажирів за 2019 рік в сумі 67,0 тис.грн (100%) та за 2020 рік - 24,0 тис.грн., графік руху приміських потягів по ст. Кобеляки та ЗП 197 км залишається незмінним.

Заздалегідь просимо вибачення за незручності, які можуть виникнути у Вас при користуванні послугами залізничного приміського транспорту.

 

Р.S. По всіх питаннях щодо відновлення графіка руху потягів та зупинок прохання звертатись до
Кобеляцької РДА.


Автор: Керівництво регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 червня 2020, 10:54 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації