Вхід | Реєстрація

Оце так економія...

Нещодавно нам стало відомо, що перше відділення поштового зв'язку, що в Котельві, незабаром закриють із метою економії коштів. Київські керманичі, які прийняли таке рішення, мабуть, не знають, що це відділення обслуговує більшу частину Котельви, найвіддаленіші куточки районного центру. Його послугами користуються більше 1,5 тисячі сімей, тобто понад 3 тисячі чоловік. 80 відсотків із них – пенсіонери, більшості з яких складно діставатися навіть до цього поштового відділення, не говорячи вже про те, щоб іти до центрального, яке знаходиться дуже далеко.
Перше відділення поштового зв'язку розміщене в одній із кімнат місцевого клубу. Площа кімнати мала, отож її оренда обходиться УДППЗ «Укрпошта», мабуть, недорого. Працює в цьому відділенні лише троє чоловік, і всім відомо, яка мізерна у наших поштовиків зарплата. А робота в них важка, особливо в умовах нинішньої зими: то снігові замети, то ожеледиця, то мороз. Але йти до людей треба, бо в кожній хаті чекають і свіжої преси, і пенсій, і товарів повсякденного вжитку. Хтось хоче оформити передплату на улюблене видання, комусь потрібно заплатити за комунальні послуги. Всі чекають листоношу, бо для багатьох пенсіонерів, які через поважний вік чи хвороби не мають змоги вийти навіть за поріг власної оселі, листоноша повсякчас – єдиний зв'язок із зовнішнім світом. Але й цього нас хочуть позбавити.
Ми зверталися до керівництва Полтавської дирекції УДППЗ «Укрпошта» із проханням не закривати наше поштове відділення і не позбавляти листонош роботи. Нас запевнили, що люди роботу не втратять, будуть переведені на інші дільниці. Добре хоч, що подбали про їхнє працевлаштування. Але про те, як ми, немічні пенсіонери й інваліди, будемо добиратися до центрального відділення поштового зв'язку, ніхто, схоже, не подумав ні в Києві, ні в Полтаві...

Автор: За дорученням пенсіонерів Надія ЛУГОВА, www.zorya.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2010, 10:23 | Котельва | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації