Вхід | Реєстрація

Жіночий look починається зі стильного взуття

Жіночий look починається зі стильного взуття

У соціальних мережах часто можна зустріти розповіді про те, як насправді жилося в країні, де було «найсмачніше морози та найдешевша натуральна ковбаса». Чимало користувачів згадують «совкові» магазини одягу й взяття, де на вітринах були представлені кілька моделей жіночих платтів чи сарафанів та фабричні чоловічі костюми з грубої тканини. Про взяття узагалі не велося мови. Цей елемент одягу купували не для краси, а для потреби. Єдиний його плюс полягав у наявності ортопедичної устілки та супінатора.

Звичайно, що жителів «совка» не задовольняв такий вибір, адже вони теж слідкували за модою і бажали виглядати стильно. Особливо це стосувалося дівчат і жінок. Справжній порятунком для них стали іноземні студенти і туристи, які привозили з собою одяг, туфлі, кросівки в обмін на «споконвічно совкові сувеніри». Але обміняти якусь річ могли мешканці великих міст, у переважній більшості — студенти.

Сучасна молодь, почувши подібні розповіді, може розцінити їх як вигадку. Оскільки наявний на сьогодні асортимент взуття дозволяє створювати по справжньому неповторні образи. І тепер дівчата та жінки, побачивши новий стильний look, відразу можуть скопіювати його чи скомбінувати власний. Адже стилісти та модельєри наголошують, що в образі головним елементом є саме взуття.

 

Від кросівок, до ботильйонів та уггі

На початку кожного сезону (зима, весна, літо й осінь) з’являються модні тренди. Сюди відносяться: пошив одягу, його кольори й відтінки, різноманітні аксесуари. При цьому акцент робиться саме на взутті: високий чи низький каблук, відкритий чи закритий носок, незвичні й несподівані форми. Саме тому у взуттєвих магазинах представлена величезна лінійка різноманітних моделей:

  • навесні і влітку актуальні: кросівки, чешки, кеди, сабо, шльопанці, крокси, балетки, мильниці, сліпони, босоніжки, снікерси, еспадрильї;
  • восени та взимку чудово пасуватимуть: дутики, гумове взуття, ботильйони, ботфорти, уггі, калоші та боксери.

 

«Топ обувь» знає, що взяти жінка бажає

Дійсно, перелік жіночих моделей взуття досить довгий. І на кожну одиницю потрібно витратити чималі кошти. Та справжні модниці уміють не лише стильно одягатися, а економити фінанси. І це їм легко вдається роботи з інтернет-магазином «Топ обувь».

Адже компанія пропонує своїм клієнтам купувати взуття оптом. Перейшовши за посиланням  

https://top-obuv.com.ua/categories/womens-shoes, вони обирають модель, яка їм сподобалася, разом із подругами замовляють до 10 моделей, купуючи їх за ціною, в кілька разів нижчою за ринкову.

Цією ж пропозицією користуються і чимало магазинів та приватних підприємців. Так як в компанія «Топ обувь» реалізує стильні й якісні новинки, що відразу набувають шаленої популярності.

Отож, розповіді про «совкові» часи стандартних чобітків та непривабливих важких ботиків залишаються вже майже легендою, сучасний жіночий look починається зі стильного взяття.                 


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 липня 2020, 12:48 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації