Вхід | Реєстрація

Подарунок на день народження

Подарунок на день народження

У давній, як світ, приказці говориться: вік живи — вік учись. А ще одна, не менш давня, її доповнює такими словами: дешева рибка — погана юшка. У цим аксіомах мені довелося пересвідчитися особисто. Точніше, моїй тещі.

Справа в тому, що в минулому році, напередодні дня народження, Олена Степанівна, так звуть тещу, втопила свій телефон. І ми з дружиною вирішили привітати її, подарувавши смартфон. До цього вона користувалася Samsung Galaxy серії La'Fleur. Цей телефон дістався їй у спадок від дружини. Тому спершу ми почали розглядати варіанти із лінійки Samsung. Дружина наполягала на тому, аби подарувати її матері смартфон із лінійки Galaxy. Я ще пожартував, що якраз у продажу з’явився Note 10, то може варто почекати, доки вийде Samsung Galaxy Note 20, бо про такий гаджет мрію теж. Та дружина була наполегливою.   

Я ж, як егоїстичний сім’янин, почав економити. Паралельно зрівнював за характеристиками схожі з Samsung Galaxy моделі китайських виробників. І вирішив, що не потрібно переплачувати, адже можна придбати смартфон за меншу ціну.

Не обговоривши це питання з дружиною, я замовив подарунок для тещі. І запакував його в подарунковому магазині. Тому винуватиця торжества і її донька побачила смартфон лише після того, як його розпакували. Посмішку дружини змінила незадоволена гримаса. Вона прошепотіла мені на вухо, що я ще той скупердяй. Собі в захист я почав наводити залізні аргументи і, в принципі, переконав її. Як виявилось, зовсім ненадовго.  

На жаль, із перших же днів подарунок почав нагадувати про свою дешевизну. Смартфон регулярно "зависав". Не просто зупинявся в роботі на кілька секунд, ні, він абсолютно не реагував на жодні завдання. Його навіть не з першого разу вдавалося перезавантажити.

Хоча почати опис подарунка потрібно було з функціоналу. Ні основна камера, ні фронтальна не відповідали заявленим пікселям на дюйм. Теж саме стосується об’єму оперативної та влаштованої  пам’яті, процесора і деяких функцій.

Далі — більше. Буквально через місяць-другий почав відклеюватися екран. Рівномірно, по контуру з кожної сторони. Як наслідок, у цих точках сенсор перестав працювати.

Через півроку батарею вже доводилося заряджати двічі на день. І це при тому, що теща телефонувала й іноді користувалася месенджерами. Такий собі дротовий смартфон.     

А дружина щоразу вказувала мені на те, що я не зекономив, а, навпаки, здобув для себе нову проблему, що викликає виключно головний біль.    

У результаті, я рахував дні до чергового дня народження, щоб вручити тещі новий телефон. Цього разу Samsung Galaxy Note 10.

Що можу сказати:

  1. ідеальна робота смартфона, завдяки правильній комплектації;
  2. швидкісний;
  3. з обох камер виходять чудові знімки;
  4. дизайн підкорив серце тещі з перших секунд;
  5. зручний у користуванні;
  6. великий дисплей, на якому приємно дивитися відео й улюблені серіали, а також спілкуватися в месенджерах.

Тепер задоволені всі: і теща, і дружина, і я. Щоправда, мене чекають чергові витрати. Адже дружина в якості подарунка замовила собі Samsung Galaxy Note 20, що невдовзі з’явиться в продажу. Та що не зробиш для коханої людини.   

Тому рекомендую: купуйте лише перевірену техніку і не ведіться на доступну ціну.  


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2020, 11:07 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації