Вхід | Реєстрація

Ремінець до годинника – це зовсім не дрібниця

Ремінець до годинника – це зовсім не дрібниця

Розумні годинники від Apple давно і міцно увійшли у наше життя. Багатофункціональні пристрої користуються просто шаленою популярністю в українців. Зараз вже нікого не здивуєш «яблучним» годинником. Не дивлячись на досить високу, як для пересічного українці ціну в діапазоні від п’ятисот о тисячі американських доларів,наші громадяни охоче купляють смарт-годинники. Для когось – це додаткові зручності, для когось – ознака певної статусності. Причин для придбання чергового «еппловського» дітища може бути багато. Головне, що годинники нікого не розчаровують.

Але придбавши таку корисну річ, не можна забувати про один обов’язковий елемент. Це – ремінець, за допомогою якого розумний помічник розміщується на нашому зап’ястку. І, який можна спокійно придбати заглянувши на сторінку https://gisolo.com/ua/apple-watch-bands.html.

Погодьтеся, що якось не зовсім логічно, коли розумний власник «розумного» пристрою знехтує придбанням достойного ремінця.

Gisolo пропонує своїм клієнтам достатню кількість варіантів придбання ремінця для годинника Apple-watch. Все залежить від уподобань самого покупця. Якщо ж, у людини виникають сумніви і вона не може самостійно визначитися із вибором, то професійні менеджери завжди допоможуть.

Найбільш запитуваними є наступні варіанти матеріалів для ремінців:

  1. іспанська шкіра;
  2. неіржавіюча сталь;
  3. гіпоалергенний силікон.

У кожного матеріалу достатньо своїх переваг. Одних людей приваблює вишуканість і стильність шкіри, інших – надійність сталі, третіх – функціональність і простота силікону. Цікаво, що не дивлячись на різницю у дизайні, кольорі та стилі, все ремінці коштують досить недорого. Особливо, якщо порівнювати із вартістю самих приладів.

 

Кожен може стати дизайнером

Більше того, кожен покупець ремінця до годинника «Еппл» може за допомогою комп’ютерної техніки та спеціалістів інтернет-магазину Gisolo створити власний авторський дизайн виробу. Тобто аналогічного ремінця не буде в жодного іншого жителя планети земля. Погодьтеся, що маючи трішки часу і фантазії, варто скористатися і такою оригінальною опцією.

В асортименті представленому Gisolo є місце і для інших цікавих «дрібничок» без яких не зможуть обійтися власники сучасних гаджетів. Це, передусім:

  • чохли для смартфонів;
  • захисне скло для екранів;
  • сумки для макбуків;
  • тримачі карток.

Тобто купивши гаджет, варто одразу ж придбати і необхідне для нього захисне спорядження. У даному випадку вартість покупки себе виправдає завжди.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2020, 09:52 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації