Вхід | Реєстрація

Поліція упіймала жінку, яка вдруге «мінує» будівлі у Горішніх Плавнях

Поліція упіймала жінку, яка вдруге «мінує» будівлі у Горішніх Плавнях

Учора, 27 липня, до поліції міста Горішні Плавні надійшло три телефонних дзвінки від невідомої особи про замінування приміщень міської ради, прокуратури та одного із підприємств міста.

Поліція негайно розпочала розшук телефонного «терориста». Особу встановили менше ніж за півгодини. Нею виявилася місцева жителька, 1975 року народження. 

Артем Родигін, заступник начальника ГУНП Полтавщини повідомив:

"За даним фактом відкрите кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частиною 2 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років".

Відомо, що суд минулого року призначив жінці за аналогічні злочини 4 роки позбавлення волі з випробувальним терміном на 3 роки.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2020, 11:40 | Горішні Плавні | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації