Вхід | Реєстрація

Шмигаль і фалоімітатори

Шмигаль і фалоімітатори
А велосипедів у кортежі так і не було

Сьогодні, у вівторок, 28 липня, у село Мідянівку Кобеляцького району приїжджав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Ще із вечора понеділка автору цієї статті набридали телефонними дзвінками з повідомленнями про приїзд високого гостя. При цьому, люди запитували: «А ви знаєте? А ви там будете? А ви про це напишете?».

А мені до смерті не хотілося їхати в Мідянівку. Не тому, що це Мідянівка, а тому, що ніяк не міг зрозуміти, навіщо мені туди їхати, про що там писати, на кого там дивитися. На Шмигаля? Так я його багато разів на фотографіях у Інтернеті бачив. Шмигаль, як Шмигаль, нічого неординарного. Навіщо він їде в Мідянівку? А біс його знає. Напевне, через те, що представникам влади «положено» їздити по країні, бувати на підприємствах, про щось із кимось говорити, на фоні когось фотографуватися. Так було ще із часів «совка», нічого не змінилося й до цього часу. Напевне, і не зміниться. Народ же має пам’ятати своїх правителів у обличчя, от йому й нагадують.

Ну а згідно з протоколом, під час таких поїздок високий чин, побувавши на виробництві, тобто в агонізуючому кременчуцькому підприємстві, має відвідати ще й аграріїв. Полтавщина, вона ж аграрний край. На жнивну ниву Шмигаля ж не повезуть. Там спека, та й жнива, по великому рахунку, вже закінчилися. А в Мідянівці є підприємство з виробництва посівного матеріалу. Туди й повезли.

Тому повторюся, страшенно не хотів їхати на оглядини Прем’єра, вважаючи це абсолютно марним гаянням часу. Тим більше, що в цей день уже «горіла» замовна рекламна стаття про фалоімітатори. Для тих, хто не знає, поясню. Фалоімітатори — це такі штуки, що схожі на справжній чоловічий статевий орган. Їх використовують, як доповнення до нормального сексу, інколи — як заміну.

У Інтернеті є багатезно всіляких секс-шопів, які продають фалоімітатори та інші штуки й штукенції для сексу. І для того, щоб пошукові системи «викидали» при запитах той чи інший магазин раніше за інші, власники сайтів і замовляють рекламні статті. Оце саме таку статтю і потрібно було написати. Платять за таку роботу не надто багато, але платять. Та при цьому вимагають оперативності.

І от уявіть, така дилема. З одного боку — стаття, на якій можна трішки заробити, «горить», а тут з доброго дива Шмигаля принесло.

Усе ж, поїхали. І ви знаєте, навіть не довелося жалкувати за даремно втраченим часом. Приїзд Прем’єра таки дав поживу для розуму.

Звичайно ж, до тіла самого політика нас не допустили. Сказали, немає акредитації. А щоб її отримати, потрібно подати заявку, а потім ще й їздити за тілом по Кременчуку і околицях. Це ж скільки статей за цей час можна було написати!

Ну та не допустили, то й нічого страшного. А от головне побачити вдалося. А що головне, на мою суб’єктивну думку: от стояв я, дивився на кортеж Прем’єра і рахував транспортні засоби. Нарахував 21 тільки в колоні. Серед них — жодного велосипеда. І ще три поліцейських автомобілі стояли біля місцевої сільради. І ще одна машина «моталася» попереду. А ще був автомобіль «еменесників», «швидка допомога» і ще багато всього. Чоловік сто обслуговували приїзд одного чиновника. У тому числі, і рятувальники, які мають бути готовими виїхати на пожежу. У тому числі, й бригада медиків, які мали б рятувати чиїсь життя. Але замість цього ціла купа людей, незрозуміло з якої причини, каталися за одним чоловіком. І, що головне, приїзд чи неприїзд Шмигаля абсолютно нічого не змінить у житті селян з Мідянівки чи робітників з Кременчука.

І от дивився я на цю кумедію і згадував, як трішки більше року тому мільйонам українців продали партію фалоімітаторів, тьфу, вибачте, «нових облич» у владі. Мільйони людей, ні про що не задумуючись, ні в чому не сумніваючись, проголосували за телевізійну картинку, за кіно із президентом на велосипеді.
Ну і де велосипеди, хочеться запитати? Кого посадили? Яку війну закінчили? Кому жити стало заможніше, окрім продавців масок та апаратів штучної вентиляції легень? Ну, невдовзі ще продавці вакцин різко розбагатіють.

Хотілося б закінчити вже сакраментальною фразою про те, що «Вас же попереджали». Але нічого це не дасть. Всесильні закони реклами працюють безвідмовно. Причому, вони абсолютно ідентичні що для продажу фалоімітаторів, що для продажу посад президентів. Головне — у «пошуковику» (комп’ютерній інтернет-пошуковій системі) бути першішим за інших. І щоб емоції переважали раціо. Різниця лише в сумах до оплати. За рекламу із продажу посад президентів і прем’єрів платять більше, ніж за рекламу фалоімітаторів.

У випадку із «зеленими велосипедистами», пошуковиком був мозок кожного, хто за них проголосував.

P.S. Але свої сто гривень за рекламну статтю я таки зароблю.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 липня 2020, 08:59 | Кобеляки | Редакційна


1. ludmila65 / 31 липня 2020, 09:16
Автор уже стал как та баба Яга, ваегда против всего, что происходит. То ж**у нарисует, то фаллоиммитаторами заинтересуется. Больше в районе проблем нет.
2. Чудо Юдо / 31 липня 2020, 10:49
1.ludmila65
«Больше в районе проблем нет. »

А у мене якраз ця враза виникла у голові, коли цьому Шмигалю зганяли з усього району пожежних, поліцейських і лікарів, щоб чого не сталося з його Святєйшеством! Нема чим більше зайнятися тим людям окрім як спокій пана охороняти.
3. Borch / 31 липня 2020, 15:53
1.ludmila65
«Больше в районе проблем нет.»

Сто по сто копеек. Цена этой статьи.
Автор, по сути, не раскрыл историю, зато плотно проехался по красной ж.пе орангутана, которую лучше всего замечают его читатели. Проблема в том что это не автор такой, это публика такая.
Гугу-гага-бугага.
4. Dimon / 31 липня 2020, 16:53
Автору респект)))))) і уважуха
5. Ludmila65 / 31 липня 2020, 20:18
Во всем мире власть охраняют. Чему тут удивляться
6. Selena2017 / 1 серпня 2020, 19:44
5.Ludmila65
«Во всем мире власть охраняют.»


Ті, хто йде у владу працювати для людей і держави , не тягають за собою охоронців та кортежі. Бо не з лякливих . І такого в світі чимало . Тільки ми за своїми переляканими цього не помічаємо.

Змінено 01.08.2020, 19:48
7. Filon / 2 серпня 2020, 10:25
5.Ludmila65
«Во всем мире власть охраняют.»

Від кого сто чоловік охороняє Шмигаля? Разом із пожежним караулом в період підвищеної пожежної небезпеки.На мою субєктивну думку все це понти за бюджетні гроші.
8. orakul / 2 серпня 2020, 15:53
6.Selena2017
«Ті, хто йде у владу працювати для людей і держави , не тягають за собою охоронців»

Селена впять чудить. Таких зараз одиниці, та й то, це ті, хто ще з «совка» лишився . Ніхто туди не йде, щоб працювати, та ще й тіпа для людей і держави. Більше того, таких туди зараз ніхто не пропустить.
9. Чудо Юдо / 3 серпня 2020, 10:07
5.Ludmila65
«Во всем мире власть охраняют. Чему тут удивляться »

Не у всьому, а в основному там, де влада своїх громадян боїться :)
Ангела Меркель живе у багатоквартирному будинку, на який навіть можна подивитися онлайн - Посилання на www.google.de

Кажуть, що біля будинку чергує поліцейський автомобіль, а по неї приїжджають два охоронця і везуть на роботу. Або проводять до найближчого супермаркету, де її також не один раз бачили вживу. Оце і вся охорона.
І це не якийсь там Шмигаль, який прошмигнув до української влади на півроку, це - канцлер однієї із провідних країн Світу.

І мені аж цікаво: що вони возять у 21 автомобілі? 105 охоронців? Портативну баню і дєвок? Ну не шмотки ж він там возить свої, як поп-зірка якась :)
10. микола козак / 3 серпня 2020, 13:19
Автор описав те , що він побачив , те , який безлад твориться в колись прекрасній квітучій Україні.З одним можу не погодитись , і автор і ще багато коментаторів часто наголошують , що бачили , кого обирали .Ми всі спізнились , потрібно було про це думати на початку 90-х , а тепер нам пропонують вкинути папірець в урну , в якому всі місця розкуплені.Вся оця ахінея з партійними списками , заставами , це все для дурнів , які думають , що вони когось обирають.
11. Selena2017 / 3 серпня 2020, 20:41
8.orakul
«це ті, хто ще з «совка» лишився .»


Саме "совком " виховані і виплекані сьогодні шмиголями поставали, суті своєї не приховують , сорому не мають , відверто жирують. На відміну від світу саме так у знівеченій російським «совком» Україні зараз відбувається. Тільки сліпому від народження «совок» може здаватися ідеальним.
12. микола козак / 3 серпня 2020, 20:51
11.Selena2017
« у знівеченій російським «совком» Україні зараз відбувається. Тільки сліпому від народження «совок» може здаватися ідеальним.»

Ти трохи несеш неправду.Понівичили Україну саме доморощені патріоти.Ти подивись зізнання Жванії і все стає зрозуміло , і хто організовував майдан , який ти так дуже підносиш , і хто там стріляв , хто фінансував , кому капали і т.д. При совку , як ви його називаєте , ніхто не думав , чи завтра з тебе зроблять терориста , чи в тебе буде на кусок хліба .Ніхто не думав , що замість випускати трактори , турбіни , літаки , ракети , будуть легалізовувати ігри , проституцію , дорозпродувать заводи , Які лишилися , продавати землю ..... .
13. orakul / 3 серпня 2020, 22:49
11.Selena2017
« Тільки сліпому від народження «совок» може здаватися ідеальним. »

Біда з цією Селеною. В світі нічого ідеального не бува. Мрії свідомих і ті з вивихом.
"Не опыт, отец всех искусств и наук, обманывает людей, а воображение, которое обещает им то, чего опыт дать не может. Невиновен опыт, но наши суетные и безумные желания преступны. Отличая ложь от истины, опыт учит стремиться к возможному и не надеяться, по незнанию, на то, чего достигнуть нельзя, чтобы не пришлось, обманувшись в надежде, предаться отчаянию."

"Слово «Луна» -- всего лишь палец указывающий на Луну. Несчастен тот, кто спутает Луну с пальцем."
Може й складнуваті цитати написав із древніх мудростей? Якщо по простому і понятному, то не треба палець ні з чим путати. Так понятно?
14. orakul / 3 серпня 2020, 23:02
12.микола козак
«.Ніхто не думав , що »

Ну чому ніхто не думав? Товариш Сталін давно говорив:
«Нет, мы правильно поступаем, что так сурово караем националистов всех мастей и расцветок. Они лучшие попутчики наших врагов и злейшие враги собственных народов. Ведь заветная мечта националистов – раздробить Советский Союз, и тогда он станет легкой добычей врагов. Народы же, населяющие Советский Союз, в своем большинстве будут физически истреблены, оставшаяся же часть превратится в бессловесных и жалких рабов завоевателей.»
Хіба не пророче сказано?
А хтось із сучасників казав:
«Самое страшное преступление советской эпохи в том, что она позволила вырасти подонкам, которые сейчас поливают ее грязью…». Ну це тіпа про селен і славків
А це про стариших:
«Есть некий цинизм в том, что люди, которые бесплатно ходили в садик, учились в школе, где им выдавали бесплатные учебники, бесплатно кормили и за счет государства отправляли на отдых в пионерские лагеря. Люди, чье детство прошло под гослозунком «Все лучшее детям», повзрослев решили что новые поколения детей этого не заслужили»
15. Selena2017 / 3 серпня 2020, 23:07
12.микола козак
«При совку , як ви його називаєте , ніхто не думав ,»


Козаче, правду про себе сказав : не думав. Про «нікого» - не розписуйся. Не буду сперечатися чи щось доводити , бо твої судження просто убогі, вибач.
16. orakul / 4 серпня 2020, 11:16
12.микола козак
« чи в тебе буде на кусок хліба»

Ну що, Козаче, слопотав від лунних мислітєлєй в вишиванках, спінози з сенекеми, блін. Вони, виявляється, ще про щось думали. Питання, чим вони могли думати? Знаю таких й досі жаліються, що в СРСР вони хліба не наїдалися. І це при тому, що був період, коли той хліб стояв у столових на столах і за нього взагалі платити не треба було. Потім цей «комунізм» відмінили, і правильно, бо до останнього усі голодаючі хлібом свиней годували.
17. микола козак / 4 серпня 2020, 11:37
15.Selena2017
« бо твої судження просто убогі, вибач.»

Ви і зараз думаєте тільки заднім місцем.Вже багато людей зрозуміли для кого була та ваша революція гідності , принаймі для більшої частини її можна назвати негідністю від негідників.От ти з своїми ффілософськими мислями , напиши , яку ти отримала гідність особисто ?Далі , коли зможеш , то опиши , що тебе так ображало в совку - ти була голодна ? Тобі не давали навчатись , чи це було дорого для твоїх батьків ? Ти не могла найти роботу ? в тебе небуло житла? Тобі забороняли співати і танцювати ? - Що тебе так вражало в тому совку ?
18. orakul / 4 серпня 2020, 16:08
Ось тут Азаров популярно розказуЄ, как дело било. Щас Селена напише що він риг і москаль і ватнік і... Посилання на www.youtube.com
19. Selena2017 / 4 серпня 2020, 22:05
17.микола козак
«7. микола козак / сьогодні, 11:37»


Такі, як ти , Козаче, ні заднім , ні переднім місцем думати не здатні абсолютно. А відчувати біль і страждання інших людей в силу махрового егоїзму то й зовсім .

Так, була голодна і в 33-му , і 47-му ., досі перед очима зеленого кольору гороховий хліб 60-тих . Везла з Москви білий батон в авосьці - вся Полтавщина перепитала : де взяла?

Навчали переважно брехливої історії Компартії, атеїзму. А через 40 років у вузівському музеї дізнаюся , що викладачка історії КПРС перед смертю сказала : " Я все життя вірила в Бога... " Кумекаєш хоч що-небудь?

Батькам було всЕ дорого, бо після каторжних колгоспних років не мали навіть пенсії , про неї й мови не було.

Так, робота була. А квартири не сподобилася .

Це ж я тобі ще не кажу про Соловки, Колиму , Кенгір, Сибір, засіяний кістками найвартісніших трударів, яких більшовицька нечисть туди висилала, бо не терпіла ні талановитих, ні вчених, ні заможних з праці рук своїх. Розблимайся нарешті та прислухайся до людських спогадів і жахнись свого невігластва. Чи душа вже салом заросла?
20. Ltava / 4 серпня 2020, 22:19
19.Selena2017
«Чи душа вже салом заросла?»


Ти дійсно надієшся достукати до розуму? Співчуваю ((
21. orakul / 4 серпня 2020, 22:44
20.Ltava
«
Ти дійсно надієшся достукати до розуму? Співчуваю »

Ти таки не можеш, щоб і свої пять не вставити. Я тобі по секрету скажу, що до розуму може достукатися лише розум. Усікаєш про що я? Селена - взірець «істиного» патріота. Я тут колись писав про те, чим відрізняється патріота від курки, ще повторюсь. Курка в дірьмі шукає зерно, а патріота в зерні шукає дірьмо. І це ж скільки треба було зерна перерити, щоб таки хоч щось знайти. І вона блін ще й вищу освіту має. Алес! Цікаво, чи та освіта "совкова", чи вже свідомоукрінська? Бо якщо освіта "совкова", то тоді і я скажу, що не все було добре, були й сутьєві проріхи навіть в галузі освіти. А може переводили з курсу на курс за гусей та сало? В останні роки існування СРСР таке вже бувало.
22. Fed654Frumos / 4 серпня 2020, 23:03
З Москви?! Білий батон?!Це ж як не патріотично...А враховуючи,що ця подія сталася під час голоду,то це виглядає як запроданство.Шановна,ви часом не московітська шпигунка?

Змінено 04.08.2020, 23:03
23. Selena2017 / 4 серпня 2020, 23:34
20.Ltava
«Ти дійсно надієшся достукати до розуму? Співчуваю ((»


Лтаво, дякую . Не лише за співчуття, а й за розуміння. Та знаю я, що був би присутній розум , то дивився б він на світ інакше. Заради тих страждань людських неміряних все згадала. А на ту його писанину - начхати.
24. Selena2017 / 4 серпня 2020, 23:36
22.Fed654Frumos
«Шановна,ви часом не московітська шпигунка?»


Сам собі подобаєшся ? Ну, аби на здоров"я.
25. микола козак / 5 серпня 2020, 13:03
19.Selena2017
«Так, була голодна і в 33-му , і 47-му ., досі перед очима зеленого кольору гороховий хліб 60-тих . Везла з Москви білий батон в авосьці - вся Полтавщина перепитала : де взяла?
»

Ну якщо ти була голодна і в 33-му , то ти добре жила , адже тобі принаймі біля ста .Ну а казку за білий батон не ти вигадала , ця фігня вже давно крутиться по Україні.Я , як людина , тобі співчуваю , адже раніше ти була для мене товаришкою , а тепер пані , хоч і по вуха в колдобані.Тобі наскільки Порошенка пропоганда запудрила мізки , що це вже перейшло в хворобу.Я от іще хочу в тебе запитати , коли ти писала дипломну , ти говориш , що закінчила ВУЗ , які праці Леніна ти цитувала ? Тільки дай відповідь конкретну , не так , як ти зараз відповіла.Я чому питаю , бо зараз багато дуже тих , особливо серед писак , артистів , бувших комуністів , які в ті часи прославляли навіть у віршах комуністичне суспільство , а тепер стали десидентами , оказалось , що вони все життя боролись з комуністичним режимом , який їх кормив .Думаю до таких відносишся і ти , а мета одна , бути ближче до нинішнього режиму , уявляти себе революціонеркою революції гідності для Порошенка , Яценюка , Турчинова і негідності для народу.Якщо ти і зараз в свої сто років голодуєш , напиши і я хоч раз на тиждень куплятиму тобі хлібинку .Я тобі дуже співчуваю , перестань слухати Порошенка пропоганду , помисли хоч трішки самостійно.
26. Selena2017 / 5 серпня 2020, 21:58
25.микола козак
«25. микола козак / сьогодні, 13:03»


Не бачу смислу відповідати. На таку силу срачу в твоїй голові бульдозер треба , а не слова і очевидні факти. Тому й шмиголі сьогоді розкошують, бо поставити їх на місце - нІкому .
27. Fed654Frumos / 5 серпня 2020, 22:10
’’Здулась’’ бабуся...
28. orakul / 5 серпня 2020, 23:12
25.микола козак
«помисли хоч трішки самостійно.
»

Насєлєніє вже даавно втратило здатність мислити. А свідомі і упороті її й не мали. І пояснити їм це неможливо в силу їх упоротості. Когнітивний дисонанс у насєлєнія наблюдається, а ще й ефект Даннінга-Крюгера. Тута на сайті цензура вопрєкі написаному в Конституції що у нас цензура заборонена. В «совку» цензура була і цього ніто не скривав. А зараз цензури тіпа нема. До чого я так здалеку? Та зараз дам ссилку, щоб воно тут нічого не закривало і там все написано і про ефект і про свідомих. Треба читати дослівно, бо дуже таки влучно написано про те, чому селенам нічого не можна пояснити. Посилання на www.anekdot.ru

Змінено 05.08.2020, 23:23
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації