Вхід | Реєстрація

Навіть Ярослав Мудрий позаздрив таким воротам

Навіть Ярослав Мудрий позаздрив таким воротам

Юрист Едуард Кок, який мешкав у Англії чотири століття тому, використав у своїй практиці вислів, що в наш час став "крилатим". Звучить він так — мій будинок — моя фортеця. Тобто, це те місце, де людина почуває себе впевнено і в повній безпеці.

Традиція огороджувати своє нерухоме майно прийшла до нас ще з прадавніх часів. Щоб почувати себе в безпеці, правителі різних країн зводили навколо столиць, а то і країн (Велика китайська стіна) неприступні мури. Однією з пам’яток архітектури являються Феодосієві стіни, що мали протяжність більше п’яти з половиною кілометрів. Їх спорудили для захисту Константинополя від непроханих гостей — варварів. Головний в’їзд до міста мав назву Золоті ворота, які послужили прообразом центральної брами Києва, збудовані за часів правління Ярослава Мудрого. Виходить, що правителі, фактичні володарі країни, турбувалися не лише про міцні мури, а й надійні ворота, які несли не лише захисну функцію, а й прикрашали в’їзд до міста.

Міцні й надійні ворота користуються величезною популярністю і в наш час. Їх встановлюють не лише при вході на територію приватного володіння, а й на гаражі. І справжній господар, аби уберегти свою сім’ю від непроханих гостей, обов’язково встановить паркан із воротами.

 

Якість, надійність, гарантія, сервіс

Фахівці рекомендують замовляти ворота виключно у виробників. Тоді в процесі їх встановлення не виникне ситуації, коли виробник, зробивши заміри, помилився під час виготовлення воріт. А підрядник, який має встановити виріб, не в змозі це зробити, звинувачуючи в помилці виробника. Коли компанія надає повний цикл послуг, вона відповідає як за якість самого виробу, так і за його практичну функцію. 

Тому краще за все купувати в’їздні і гаражні ворота у спеціалістів компанії "Лінія комфорту". А щоб переконатися у їх якості варто ознайомитися з виробами на офіційному сайті компанії за посиланням: https://liniyacomforta.com.ua/uk/golovna/

По-перше, працівники підприємства не лише виробляють, а і встановлюють ворота. Серед асортименту компанія пропонує клієнтам:

  1. розсувні ворота;
  2. відкатні ворота;
  3. алюмінієві в'їзні ворота;
  4. фільончасті в'їзні ворота.

По-друге, "Лінія Комфорту" пропонує широкий асортимент секційних гаражних та промислових воріт.

По-третє, ворота на всі випадки життя, із автоматичним керуванням та без нього.

По-четверте, на кожен придбаний товар надається гарантія і подальше сервісне обслуговування.

За 12 років своєї робота компанія отримувала від клієнтів лише схвальні відгуки, адже кожні ворота по своєму неповторно. Тому, якби Ярослав Мудрий правив у наші дні, він замов би головні ворота для міста у "Лінії комфорту".


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2020, 16:37 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації