Вхід | Реєстрація

Турецький віконний профіль підкорює Україну

Турецький віконний профіль підкорює Україну

Люди, які уважно стежать за інвестиційним та діловим співробітництвом України з іншими державами, вже звернули увагу,одним із найбільш серйозних партнерів нашої країни є Туреччина. За останні кілька років турецькі підприємства відновили і налагодили нові ділові і торгівельні зв’язки із вітчизняними чиновниками та бізнесменами. І мова вже давно не йде про банальний перепродаж шкіряних курток чи кросівок. Співробітництво двох держав виходить на рівень високих технологій.

Так будівельна фірма «Онур» успішно виграє тендери на будівництво українських доріг. У тому числі бере участь у втіленні в життя унікального проекту спорудження першої в Україні «бетонки», тобто автомагістралі між Дніпром і Решетилівкою, головним матеріалом для будівництва якої є цементобетон.

 

KURTOĞLU  та Профіль-Сервіс – надійність і якість

Інша турецька фірма KURTOĞLU, продукція котрої у широкому асортименті представлена на сторінці  https://profile.net.ua/ru/produktsiya/okonno-dvernye-sistemy успішно співпрацює із українськими підприємствами, що спеціалізуються на виготовленні та монтажі. Зокрема, компанія «Профіль-Сервіс» що продає на вітчизняному ринку вироби із алюмінієвого профілю, у тому числі різних систем із цього матеріалу, комплектуючих і фурнітури зовсім невипадково стала офіційним представником турецької фірми. Українські виробничники швидко оцінили якість і доступну ціну саме турецького алюмінієвого профілю.

Профіль-Сервіс вже двадцять років спеціалізується на продажу алюмінієвих систем, без яких нині неможливо уявити діловий офіс чи сучасне виробниче приміщення. В переліку продукції:

  • віконно-дверні системи;
  • фасадні системи;
  • офісні перегородки;
  • перила із алюмінію.

Алюмінієвий профіль, що використовується при будівництві сучасних об’єктів у зайвій рекламі чи рекомендаціях, потреби не має. Замовники давно оцінили надійність, простоту в експлуатації, довгий термін придатності, виробів саме із цього матеріалу.

А Профіль-Сервіс своєю діяльністю лише підтверджує правильність вибору того чи іншого замовника алюмінієвих систем. Для того, щоб замовити продукцію, по великому рахунку потрібно лише мати бажання і готовність здійснити оплату. Все інше, зроблять фахівці української фірми. Достатньо одного двох телефонних дзвінків аби зробити замовлення та уточнення, потім оплата і продукція вже прямує до замовника. Окрім того спеціалісти підприємства завжди допоможуть здійснити розрахунки по наданих кресленнях. А це суттєво впливає, як на кінцеву вартість проекту, так і на якість наступного монтажу.

Вся продукція українсько-турецького тандему має міжнародні сертифікати якості і безпеки.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 липня 2020, 14:16 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації