Вхід | Реєстрація

У Полтаві ліквідують притулок, де і досі проживає 70 собак

У Полтаві ліквідують притулок, де і досі проживає 70 собак

Донедавна у Полтаві знаходився приватний пункт перетримки бездомних собак за адресою вул. Небесної Сотні, 60. Притулок належав жительці міста. Проте, його закривають через несплату кредиту і подальший продаж землі. Але там продовжують перебувати 70 тварин, яких власниця вже понад 10 років збирає просто на вулиці Полтави, рятує, лікує, стерилізує, знаходить нових власників чи повертає стерильних тварин на вулицю.

На сьогодні ситуація з притулком ускладнилася тим, що новий власник цієї ділянки хоче усунути пункт перетримки собак.

Існує загроза, що 70 тварин можуть опинитися просто посеред вулиці міста.

Ця проблема сколихнула небайдужих активістів, громадськість та не лишилась поза увагою міської влади.

За словами заступника міського голови з питань ЖКГ Олексія Чепурка, спеціалісти Полтавського КАТП-1628 відстежать всіх тварин, простерилізують раніше не стерилізованих собак, зроблять відповідне чіпування та, за можливістю, заберуть на пункт перетримки, хоча б на певний час.

Тож, тварини не залишаться без нагляду, а питання подальшого місця їхнього перебування буде вирішуватися найближчим часом.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 серпня 2020, 16:05 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації