Вхід | Реєстрація

У Машівському районі п’яний водій ВАЗу «влетів» у вантажівку

У Машівському районі п’яний водій ВАЗу «влетів» у вантажівку

ДТП сталося учора, близько 20:30 години на 13 км автодороги «Полтава-Красноград», поблизу села Кошманівка, Машівського району.

За попередньою інформацією слідства, на вказаному відрізку автошляху зіткнулися легковий автомобіль «ВАЗ 2106», під керуванням водія, 1980 року народження,  мешканця села Кошманівка, та вантажний автомобіль «DAF XF 105», під керуванням  водія, 1975 року народження, мешканця Черкаської області.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ» та його пасажир, 1999  року народження, із тілесними ушкодженнями  госпіталізовані до лікарні.

У крові водія «ВАЗ» виявили 1,9 проміле алкоголю. Відносно порушника склали адміністративний протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння (ст. 130 КУпАП) та вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 серпня 2020, 15:30 | Машівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації