Вхід | Реєстрація

У Кременчуці більше 100 учасників АТО/ООС отримали документи на земельні ділянки

У Кременчуці більше 100 учасників АТО/ООС отримали документи на земельні ділянки

Міський голова Віталій Малецький вручив учасникам АТО/ООС проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок. На сьогодні виготовлено 102 проєкта на земельні ділянки в колишньому парку «Депутатський» та на  вулиці Чумацький шлях.

Про це пишуть «Новини Полтавщини» посилаючись на Кременчуцьку міську раду.

Із 2016 року у Кременчуці виділено 623 земельні ділянки для передачі у власність інвалідам війни, учасникам бойових дій, членам сімей загиблих учасників бойових дій. За кошти міського бюджету на ці ділянки були розроблені проєкти землеустрою. На жаль, на подальше оформлення земельної документації було витрачено чимало часу.

Наразі в місті триває робота  над формуванням проєкту міського бюджету – 2021, в якому будуть передбачені видатки на грейдерування доріг у місцях розташування земель, виділених учасникам АТО та їх родинам, проєктування на цих територіях мереж водопостачання та вуличного освітлення.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2020, 11:36 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації