Вхід | Реєстрація

Жінка під час сексу в біотуалеті впала в нечистоти

Жінка під час сексу в біотуалеті впала в нечистоти

На вихідних під час сексу «по п’яні» в біотуалеті жінка впала в нечистоти. Про це повідомляє Ukrainian News.
Ситуація трапилась у Хмельницькому, поблизу зони для відпочинку «ПростоКвашино». Молода пара, яка була в стані алкогольного сп’яніння, зайшла в біотуалет, аби зайнятись сексом.

У процесі сексуальних утіх щось пішло не так, жінка сперлася на нижню палубу туалету, чого остання не витримала і зламалася. У результаті, жінка провалилася в нечистоти.

Закохані всіляко пробували вибратися з біотуалету самотужки, але через випиту велику кількість спиртного їм цього зробити не вдалося. Здоров’ячко підкачало, сили не вистачило.

За допомогою довелось звернутись до жителів сусідніх будинків.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 вересня 2020, 19:29 | Полтавщина | Цікаве


1. Ltava / 4 вересня 2020, 22:34
ПРИЙДЕТЬСЯ КУПЛЯТИ БІОТУАЛЕТ ДОДОМУ((( По іншому не ,,,,,,,
2. микола козак / 5 вересня 2020, 09:12
Оце так новина .Хто додумався хоч друкувати отаку дурницю , повна деградація .
3. Selena2017 / 5 вересня 2020, 21:19
2.микола козак
«Оце так новина »


Любомир Гузар свого часу сказав : "Біда України в моральній деградації. Все інше - наслідки". Вони (наслідки) вже на кожному кроці. А надрукованими виглядають ще гидотнішими разом з автором повідомлення.
4. микола козак / 6 вересня 2020, 12:39
3.Selena2017
«А надрукованими виглядають ще гидотнішими разом з автором повідомлення.
»

Хоч раз з тобою погоджуся , Гузара цитувати не буду , він не моєї віри , але це і є породження отих майданів , за які ти так розпинаєшся.Дурень і той , хто надрукував оцю дурню.
5. Filon / 6 вересня 2020, 15:39
4.микола козак
«але це і є породження отих майданів , за які ти так розпинаєшся.Дурень і той , хто надрукував оцю дурню. »

Пане Миколо, я Вас розумію і навіть підтримуую у вашому обуренні. Але, на жаль, не все так просто і коло практично замкнуте. От дивіться. Я маю змогу бачити кількість переглядів того чи іншого матеріалу розміщеного на сайті. Як і кількість переглядів відео. Так от, цифірки, вони є річчю дуже впертою і вон свідчать про те, що оцю гидоту ( яка дійсно є гидотою в плані інформативності і користі для людини) прочитали на момент написання цього коментаря 3593 людини. І та ж статистика свідчить, що матеріалі, які спонукають до роздумів або приносять користь читають кілька сотень людей.
До чого веду. Та до того, що відомо дуже давно. Люди вихованням яких, у оому числі і силою, ніхто не займається, вибирають гидоту. Так було є і буде. Ви можете справедливо зауважити, що «ехівці» могли б стати кращими і вищими за бруд і не друкувати оцього всього. Резонно. Але тоді резонними буде і запитання до Вас : А ви за це заплатите? Так можна зробити ідеальну в плані стилю і смаку газету. Але її не читатимуть і рекламу в ній не розміщуватимуть, бо тираж буде маленьким. А «ЕХО» живе за рахунок продажів і реклами. Якщо Ви гооові, то купіть газету, платіть зарплату і друкуйте бездоганні в плані стилю матеріали. Якось так. Ще раз, повторюю, я з вами не сперечаюся, Ви майже у всьому праві. Але де вихід? На мій погляд - у золотій середині. П,С, Ну й "на коня" поєхидничаю : " Ви ж гидоту прочитали...."
6. микола козак / 6 вересня 2020, 16:24
5.Filon
« Ви ж гидоту прочитали...."
»

Прочитав один заголовок ы цього достатньо , щоб зробити висновок , що на брудовы багато не заробиш.Э ыншы цыкавы матерыали з ысторыъ , природознавства , туризму ы багато чого ыншого , набагато цыкавфышого , ныж цей бруд.А це читають ты , хто не сповна розуму ы ваша реклама ъх зовсым не цыкавить , тож на цих ви багато не заробите , да ы статистика тут сумнывна .
7. Fed654Frumos / 6 вересня 2020, 16:39
Да,Миколайовичу,ви,на жаль праві.І в найближчий час навіть ’’золота середина’’ вас не врятує.Народ деградує і як наслідок вам доведеться друкувати відверту чорнуху.Більш-менш адекватну інформацію,на кшталт редакційних коментувати нема мізків,а тіпа 'когось виї.бли в параші',то це будь-ласка.

Змінено 06.09.2020, 16:41
8. orakul / 6 вересня 2020, 17:04
6.микола козак
«що на брудовы багато не заробиш»

Та тільки на брудові і заробляють. Отут колись Філон в статі згадував книжку Єфремова "Час Бика", а я в коментах висловлював побажання довідатися, скільки людей її взяло в бібліотеці. Не знаю, чи то Філон того не прочитав, чи то полінився запитати в бібліотеці і нам написати, але я й так впевнений, що ніхто ту книжку не брав.
6.микола козак
«А це читають ты , хто не сповна розуму ы ваша реклама ъх зовсым не цыкавить»

Їх нічого окрім примітимву не цікавить, тому що пришлепки, і таких 90%. А реклама цікавать рекламодавців, редакцію і споживачів того що рекламують. Кому треба який товар чи послугу, той про те і почитає, пришелепки тут ні до чого. Філон правий.
9. Selena2017 / 6 вересня 2020, 20:32
[[ЦИТАТА|4|микола козак|Гузара цитувати не буду , він не моєї віри]

Козаче, та в тебе крім свого безладу в думках та поняттях і віри справжньої нема, не кажучи вже про греко-католицьку. Тому й суті майданівських подій у всьому їх розмаїтті не дано тобі зрозуміти в принципі. Кожен з нас бачить Майдан по-різному, своєї думки тобі не нав"язую , тим більше тим , хто очамрів від " Часу Бика ."
10. Selena2017 / 6 вересня 2020, 20:40
5.Filon
«прочитали...."»


Прочитали. І стало зрозуміло , що «Ехо» смердить.
11. orakul / 6 вересня 2020, 22:09
9.Selena2017
« віри справжньої нема, не кажучи вже про греко-католицьку»

Всі ці віри зволяться до поклоніння обрізаному іудею. А взагалі-то "віра - це небажання знати істину", - так Ніцше писав. А ще він писав "в христианство не обращаются, для этого должно сделаться больным".
12. Borch / 7 вересня 2020, 21:01
5.Filon
«то купіть газету, платіть зарплату і друкуйте бездоганні в плані стилю матеріали»

норм. завтра куплю. будете заказуху писати про бившого мера! буде весело.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації