Вхід | Реєстрація

Видавництво «Кобеляки» реорганізують та приєднають до «Лубен»

Видавництво «Кобеляки» реорганізують та приєднають до «Лубен»

Якщо, звичайно, депутати обласної ради підтримають таке рішення.

Минулої п’ятниці відбулося перше пленарне засідання 34 позачергової сесії Полтавської обласної ради. На зібранні депутати мали розглянути питання «Про реорганізацію обласного комунального підприємства «Глобинське видавництво «Поліграфсервіс» та Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Видавництво «Кобеляки» шляхом приєднання до Комунального видавництва «Лубни».

У проекті рішення, оприлюдненому на сайті облради, вказано, що КП «Лубни» є правонаступником усього майна, прав та обов’язків ОКП «Глобинське видавництво «Поліграфсервіс» та КП «Видавництво «Кобеляки».

Виконуючу обов’язків директора КП «Видавництво «Кобеляки» Надію Слісаренко попередять про звільнення, у зв’язку зі скороченням посади директора та реорганізацією цього закладу. Надія Слісаренко може отримати посаду в КП «Лубни» у разі наявності робочого місця.

До складу комісії з реорганізації КП «Видавництво «Кобеляки» включені Надія Слісаренко та головний бухгалтер установи Світлана Слісаренко.

Під час першого засідання обласні обранці не встигли розглянути це питання, тому його автоматично перенесуть на чергове зібрання.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2020, 10:18 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації