Вхід | Реєстрація

Книга йде до людей

Книга йде до людей

19 вересня 2020 молодіжна рада Царичанської селищної ради та Царичанська центральна бібліотека  провели вуличну акцію «Відкрита книга».

Головні принципи акції  «Прочитав сам - порекомендуй іншому»  та «Стань користувачем бібліотеки сьогодні».

Біля альтанки, що знаходиться в центрі Царичанки були  організовані виставки і  викладки літератури різноманітної тематики та для різної вікової категорії. Кожен бажаючий міг отримати відгук про книгу від бібліотечних працівників та активних користувачів бібліотеки,  взяти книгу додому, приємно поспілкуватися та  просто цікаво провести час.

Мешканці  та гості Царичанки із зацікавленням  сприйняли таку творчу ідею залучення до читання.  Деякі записувалися до бібліотеки та брали книги,  інші  із задоволенням  переглядали новинки. І навіть, якщо   не знаходилося книги до вподоби- бібліотека поруч, головне  «апетит» у читача пробуджено.


Автор: Виконавчий комітет Царичанської селищної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2020, 15:00 | Царичанка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації