Вхід | Реєстрація

Красуні полтавської міліції Олені Зімаковій подарували ноутбук і путівку до Єгипту

Напередодні жіночого свята в ГУ МВС України в Полтавській області традиційно обирали найвродливішу міліціонерку. Цьогоріч корона переможниці дісталася старшому інспектору інформаційних технологій старшому лейтенанту міліції Кременчуцького райвідділу Олені Зімаковій (на фото).
Конкурс краси заснований три роки тому головним міліціонером області Михайлом Цимбалюком. Його особливість у тому, що конкурсантки мають бути привабливі не лише зовні, а й внутрішньо.
— Відбираючи учасниць, ми керувалися не традиційними і, на мою думку, досить приземленими стандартами краси, що формулюються як «90-60-90». А, навпаки, більшу увагу приділяли внутрішнім якостям конкурсанток. Хочеться показати, що кожна жінка має безмежний світ внутрішньої краси й душевності, — наголосив начальник ГУ УМВС в області Михайло Цимбалюк.
За перемогу в конкурсі «Красуня міліції Полтавщини—2010» змагалися дев’ять учасниць, які працюють в різних підрозділах міліції. Першим конкурсним акордом було дефіле у міліцейській формі, другим — стилізований танок в українських народних костюмах. На мить дівчата перенесли глядачів у минуле століття й зуміли зворушити до глибини душі. Додала драйву святу спортивно-танцювальна композиція. А на ток-шоу конкурсантки продемонстрували свою кмітливість і почуття гумору. Фіналом став традиційний вихід красунь у вечірніх сукнях. Члени журі, яке очолив прокурор Полтавської області Віктор Войцишен, зізналися, що вибирати переможницю було важко. Оскільки кожна з конкурсанток чарувала і дивувала по-своєму. Але все-таки найбільше журі припала до душі кременчужанка Олена. Їй презентували не лише ноутбук, а й путівку на двох до Єгипту. Титул першої віце-міс і плазмовий телевізор дісталися оперуповноваженому групи кримінальної міліції у справах дітей Глобинського райвідділу Лесі Клименко. Другою віце-міс стала слідчий слідчого відділення Київського РВ Полтави Анастасія Андрієць. Вона отримала домашній кінотеатр.
За результатами активного Інтернет-голосування у номінації «Міс Інтернет» перемогла старший інспектор з режиму секретності Октябрського райвідділу Вікторія Зима, а лідером SMS-голосування читачів відомчої газети «Досьє 02» і відповідно «Міс Преса» стала старший інспектор зі зв’язків з громадськістю ПМУ Алла Квіта.
Нині у міліції Полтавщини працює 1200 жінок. З нагоди свята кращих відзначили відомчими нагрудними знаками, присвоєнням чергових спеціальних звань, почесними грамотами та грошовими преміями.

Автор: Тетяна ГАЛЯМ, www.vechirka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2010, 15:41 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації