Вхід | Реєстрація

На Полтавщині у двох аваріях постраждали четверо людей

На Полтавщині у двох аваріях постраждали четверо людей

На Полтавщині поліція встановлює обставини двох ДТП, в яких травмувалися четверо осіб

Дорожньо-транспортна пригода сталася 23-го вересня, близько 11-ї, у Кременчуці, на вулиці Вадима Пугачова. За попередньою версією слідства, водій мопеду «YAMAHA JOG», 1987 р.н., здійснив наїзд на пішохода, 1942 р.н.

Унаслідок ДТП, водій мопеда та пішохід з травмами госпіталізовані до місцевої лікарні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Інша ДТП сталася цього ж дня, близько 14-ї години, на 345 км автодороги «Київ-Харків-Довжанський». За попередньою інформацією, водій автомобіля «МАЗ», 1970 р.н., під час буксирування автомобіля «ГАЗ», допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ», під керуванням водія, 1960 р.н.

Дві пасажирки автомобіля «ВАЗ», 1959 та 1989 р.н., з травмами госпіталізовані до міської лікарні. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортних пригод. Слідство триває.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2020, 12:50 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації