Вхід | Реєстрація

Що потрібно знати про доставку авто з США

Що потрібно знати про доставку авто з США

Ринок вторинних автомобілів в США приваблює доступними цінами. Завдяки аукціонній схемі продажів (наприклад, Copart або Iaai.com), транспортний засіб можна придбати, перебуваючи в будь-якій частині світу. Угода дозволяє заощадити до 40% від реальної вартості автомобіля на українському ринку. Проблема доставки стала б непереборною перешкодою, якби не Послуги посередників, які організовують перевезення вантажів у контейнерах.

Представник компанії, з якою покупець укладає договір на доставку автомобіля, отримує транспортний засіб з дилерського майданчика і доставляє в найближчий припортовий термінал. Автомобілі через океан перевозяться в контейнерах. Перед завантаженням проходять підготовчі процедури, які затверджені правилами морського транспортування.

 

Підготовка автомобілів перед розміщенням в контейнер:

  • Автомийка;
  • зливається паливо;
  • від'єднується акумуляторна батарея;
  • перевіряється герметичність масляної та охолоджуючої систем;
  • вікна та двері закриваються.

Для транспортування використовується 20-футовий морський контейнер, але частіш транспортують одразу декілька 40-футовому контейнері. Після того, як авто помістили в транспортну тару, він стопориться ручним гальмом і коробкою передач, важіль якої встановлюється в положення на першій швидкості. Під двигуном, коробкою і мостами розстеляється поліетиленова плівка.

 

Особливості організації перевезень автомобілів

Колеса фіксуються за допомогою брусів. Для скріплення дерев'яних елементів використовуються цвяхи, довжина яких не повинна перевищувати їх товщину, щоб не пошкодити підлогу контейнера. Додатково використовуються тросові або дротяні розтяжки. З одного боку вони кріпляться до силових елементів автомобілів, з іншого — фіксуються в нижній частині торцевих або бічних стін контейнера. Після фіксації двері закриваються і пломбуються.

При виборі відправника звертайте увагу на те, щоб забезпечив не тільки організаційні процеси, а й повністю зібрав і правильно підготував документацію на вантаж. Крім транспортної накладної, повинен бути контракт із зазначенням вартості товару, експортна Декларація, сертифікати. Якщо вантаж прийде в український порт без всіх документів, покупець не зможе його розмитнити. Доведеться нести додаткові витрати на доставку паперів, а час простою на терміналі оплачувати.

Коли автомобіль в контейнері, закритий і опломбований, він захищен від механічних і атмосферних впливів. При цьому не має значення, новий це або Б/В контейнер. Вигідно купити або орендувати транспортні ємності пропонує компанія "Контейнери України" (containers.ua). Також підприємство ремонтує і обслуговує контейнери будь-якого цільового призначення.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2020, 11:04 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації