Вхід | Реєстрація

Стадіоном у Бутенках зацікавились депутати

Стадіоном у Бутенках зацікавились депутати

Наприкінці минулого року Бутенківська громада була включена до президентської програми «Велике будівництво». У 2020‑му в Бутенках мають завершити будівництво нового сучасного стадіону вартістю 10 100 000 гривень.

Кошти надходять із державного фонду регіонального розвитку, 10 відсотків від суми надасть сільська рада. Будівельні роботи виконує товариство «Українська альтернатива», що зареєстроване в селищі Бабаї Харківської області.

29 вересня депутат Кобеляцької райради Олег Решетило зробив у соцмережі допис під назвою «Наша депутатська позиція», що стосується спортивної споруди в Бутенках.

«Сьогодні разом із депутатом обласної ради Геннадієм Коваленком брали участь у виробничій нараді, що відбулася на будівельному майданчику майбутнього нового стадіону в селі Бутенки на Кобеляччині.

Оглянувши об’єкт, прийшли до однозначного висновку: вживані плити, які будівельники встигли покласти для перекриття даху, треба негайно демонтувати і замінити на нові.

Бутенківська громада має отримати адмінбудівлю з нових, а не вживаних матеріалів».

Кореспонденти тижневика звернулись за роз’ясненнями до заступника голови ОТГ Ігоря Мостового. Він повідомив, що сільська рада звернулася до фахівців незалежного інженерного центру, аби ті обстежили плити перекриття на будівлі майбутнього адмінприміщення стадіону і надали свої висновки.

Ігор Мостовий показав технічний звіт, підготовлений кременчуцьким товариством «Інженерний центр «Енергоексперт», датований 5 жовтня, за підписами головного інженера й експерта.

Згідно зі звітом, технічний стан плит перекриття — задовільний. Фахівці рекомендують замонолітити існуючі технологічні отвори, розварити плити перекриття між собою, поверх плит виконати, вирівнюючи смужку, та відновити захисний шар бетону.

Виходить, що депутати у своїх висновках помилились. І якщо підрядник усуне виявлені недоліки, плити не доведеться замінювати.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2020, 12:39 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації